сватбени покани

Сватбените покани с марка "Лейсис" са уникална комбинация от прецизно лазерно изрязване
и ръчна изработка, извършвана с много любов и желание.
Наши клиенти са младоженците, които искат да се отличат от останалите, да бъдат себе си и да осъществят мечтите си.

Покани за сватба в златно
Покани за сватба в златно
Сватбени покани с позлата
Покани с позлатени надписи.
Сватбена покана с детелинки
Покани - сватбен паспорт
Сватбени покани в черно и бяло
Сватбени покани в черно и бяло
Сватбени покани в цвят мента
Сватбени покани в цвят мента
Сватбени покани в зелено
Покани за сватба в зелено
Сватбени покани в жълто
Сватбени покани в жълто
Сватбена покана с лавандула.
Сватбени покани с лавандула
Сватбени покани с лалета
Сватбени покани с лалета
Сватбени покани с орхидея
Сватбени покани с орхидеи
Сватбени покани - пъзел
Сватбени покани - пъзел
Сватбена покана със сватбени халки.
Сватбени покани със сватбени халки
Сватбени покани - море, морски
Сватбени покани на морска тема
Сватбени покани - каляска
Сватбени покани с каляска
Сватбени покани в розово
Сватбени покани в розово
Сватбена покана- инфографика
Сватбени покани - инфографика
Сватбени покани  с катерички
Сватбени покани с катерички
Сватбени покани - експлоадираща кутия
Покана - експлоадираща кутия
Сватбена покана ръце с годежен пръстен
Сватбени покани - годежен пръстен
Покани в цвят шампанско
Покани в цвят шампанско
Сватбени покани  с гълъби
Сватбени покани с гълъби
Сватбени покани ангелски криле
Сватбени покани с ангелски криле
Сватбена покана Лейсис свитък / папирус
Сватбени покани - свитък / папирус
Сватбени покани с твърди корици
Сватбени покани с твърди корици
Сватбени покани с черешов цвят
Сватбени покани с черешов цвят
Сватбени покани с мида
Сватбени покани с мида
Сватбена покана Лейсис с орнаменти / папирус
Сватбени покани с орнаменти
Сватбени покани Лейсис с форма сърце
Сватбени покани с форма - сърце
Сватбени покани с евкалипт
Сватбени покани с евкалипт
Сватбени покани с корона в златно и синьо
Сватбени покани с корона
Сватбени покани  "Лейсис"  билет за самолет със снимка
Сватбени покани билет със снимка
Сватбени покани с пауново перо
Сватбени покани с пауново перо
Сватбени покани със сърце
Сватбени покани със сърце

Трябва ли да имате истински сватбени покани за Вашето сватбеното тържество?

Живеем във време, в което можем да се свържем с всеки по всяко време, без значение от разстоянието. Повечето млади хора много добре запознати с компютърните технологии и могат да си направят прилични електронни сватбени покани и безплатно да ги разпратят на близките. Вече можете да си направите дори сайт, посветен на сватбата, където да се опише подробно всичко.

Защо тогава бъдещите младоженци поръчват истински оригинални сватбени покани? Отговорът е много лесен - защото истинската сватбена покана в повечето случаи се поднася лично, а това събитие винаги е много емоционално и запомнящо се. Особено, ако получателят не знае за предстоящото сватбено тържество.

А поднасянето на поканите на родителите е истинско драматично изживяване, което почти не минава без сълзи (от щастие, разбира се).

При поднасянето на поканите някак си се вижда кой Ви обича, кой Ви вярва и се радва за Вас, както и кой ще присвие завистливо устни и ще честити насила.

Хората, които са Ви истински приятели и Ви обичат, те ще разгледат поканата, ще я харесат, ще я държат внимателно и ще я запазят за спомен.

Ако поканата я огъват, намачкат и захвърлят небрежно, то този човек или не Ви е приятел, или просто много Ви завижда в момента и не може да надмогне чувствата си.

Какви ще са самите сватбени покани също има значение. При безкрайните възможности за избор, които има в момента, изборът на сватбена покана е доста объркващ. Все пак не препоръчваме евтина покана, печатана в печатница - не, че не са хубави, но винаги си личи масовката. Ако не смятате да носите конфекция на сватбения си ден, то не си избирайте и такава покана. Всъщност по-добре да нямате покани, отколкото да раздавате някакви, които изглеждат евтини.

Освен това повечето булки искат поканите да са съобразени със стила и цветовете на сватбата, а най-хубаво е ако поканите са с уникален дизайн, изработен специално за Вас. Такива покани отразяват Вашата същност, идеите и мечтите Ви, както и дали имате стил и собствено виждане.

Всичко това е възможно ако подготовката започне навреме - в нашето студио "Лейсис" изработваме безплатно модели, променяме и допълваме предложенията за дизайн до момента, в който младоженците са напълно щастливи и получат сватбената покана, която са искали и са си представяли.

Сватбените покани – кой да ни ги изработи?

В миналото сватбената покана е била понякога единствения начин, за да известиш роднините, че си взел едно от най-важните решения в живота си. Пращана по пощата, тя е била по-скоро с информативен характер, отколкото с някакви естетически качества.

Днес, във времето, когато всеки има мобилен телефон и Интернет връзка, поканата има съвсем други цели – тя е символ на уважението към Вашите гости и първото впечатление, което те ще имат за Вашата сватба.

Тя създава нагласата, с която гостите ще пристигнат на сватбеното Ви тържество и на нейна база те изграждат очакванията си за класата на събитието.

Ето какво ни сподели една булка, която си поръча сватбените подаръчета при нас: „Лилиите (свещи) са страхотни, много съм доволна!!! Единственото за което съжалявам е, че не Ви открих по-рано, за да поръчам и поканите при Вас. Моите покани ги изработи една моя приятелка, която се занимава с изработка на картички като хоби. Още като ми показваше модела, не беше това, което си представях, но не можах да й откажа – тя предложи да ми ги изработи безплатно, само материалите си купихме ние. Когато почнахме да раздаваме поканите, на няколко пъти ни питаха дали сами сме си ги правили. В крайна сметка създадохме впечатление, че сватбата ни ще бъде евтино, безвкусно и аматьорско събитие. Надявам се, че на самото тържество ще успеем да заличим това негативно мнение, но наистина съжалявам, че се подлъгах по безплатното!”.

Всъщност има една стара поговорка „Безплатен обяд няма!” Дори Ваша приятелка да Ви изработи поканите безплатно, после тя ще има право да Ви моли за най-различни услуги и Вие ще трябва да се съгласявате, като в крайна сметка може да Ви излезе дори по-скъпо от купуването на професионално изработени дизайнерски покани.

Трябва да отбележим, че има и момичета, които създават уникално красиви покани, но поради липса на машини и инструменти, изработката им отнема много време и затова цените им са доста високи.

Другата възможност е да си поръчате покани, напечатани в печатница – има много красиви модели и много каталози, от които да се избира. Разбира се, ако не Ви притеснява, че от Вашия модел покана печатницата е напечатала хиляди бройки.

Ако все пак държите да имате професионално изработени покани, с оригинален дизайн и персонализирани с Вашите имена или монограм, то решението е да се обърнете към дизайнерско студио. Ако го направите навреме – в началото на годината – до края на март месец, то имате възможност да поръчате изработка на уникален дизайн, създаден по Ваша идея, специално за Вас.

Но дори да изберете вече създадени модели, то пак имате възможност да променяте цветове, форми и размери и да получите покани, създадени специално за Вас, с помощта на професионални машини, с гаранция за качеството на изработка.

И нещо много важно - не пропускайте нашият ЧЕКЛИСТ - списък с най-честито допусканите грешки при съставянето на текста на сватбените покани и за какво да проверим, преди да изпратим текстовете за печат.

Каквото и решение да вземете, все пак най-важното е – като получават Вашата покана, Вашите гости трябва да казват: WOW!!!!

покани за сватба - каталог

Бъдещи младоженци, при нас Вие можете да вложите частица от себе си, от Вашата уникална и несравнима любов, от нещата, които Ви радват и Ви правят личностите, които сте. В студио "Лейсис" Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна с идеите и желанията си, като моделът на Вашата сватбена покана се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777