СВАТБЕНИ ПОКАНИ С ПОЗЛАТЕНИ ИМЕНА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

За да бъдат Вашите покани наистина блетящи и луксозни, то имената Ви трябва да бъдат в блестящо златно или сребърно. Възможни са дори металически блестящи цветове като пепел от рози, лилаво или тъмносиньо.

 Луксозна покана с позлатен монограм и златен печат
Луксозна покана с топъл печат на златен монограм на пладоженците. Освен отпечатан златен монограм, поканата се затваря и със златен восъчен печат, на който също има монограма на младоженците.
 Сватбена покана - текст с позлатен монограм и имена на младоженците
Сватбена покана - текст с топъл печат - позлатен монограм и позлатени имена на младоженците. Монограмът е същият, както на капака ма плика на поканата, но в по-малък размер.
 Сватбена покана с блестящи цветя в цвят пепел от розиСватбена покана с блестящи цветя в цвят Пепел от рози. Този уникално красив модел може да се изработи и с топъл печат в златно, сребърно, блестящо лилаво и тъмносиньо. Още за модела и начините за затваряне на плика можете да видите на страницата Сватбени покани с плик и блестящи цветя.
 Сватбена покана с акварелен фон в лилаво и глухарче
Покана за сватба с глухарче, на която глухарчето, както и имената на младоженците и датата на свтбата могат да бъдат позлатени или със сребърен или лилав металически отблясък. Фонът на поканата е в стил Акварел. Още модели, изработени в същия стил можете да видите на страницата ни Акварелни сватбени покани.
 Сватбена покана с блестящи зкатни имена на младоженците
Сватбена покана с лазерно изрязан монограм на младоженците и имена, изписани в блестящо златно с топъл печат. Комбинацията на тези две технологии позволява създаване на луксозни покани с уникален дизайн. Картоните са перлено бяло и перлено златно.
 Сватбена покана с топъл печат в цвят Пепел от рози
Сватбена покана с топъл печат в цвят Пепел от рози и медальон с монограм на младоженците в същия цвят върху сребърно шнурче. Поканата е с изящно графично изображение на Магнолия, отпечатано на прозрачната корица.
 Сватбена покана с блестящи зкатни имена на младоженците
Сватбена покана с блестящи зкатни имена на младоженците, геометрична рамка и красиви цветя в нюансите на бордо.
 Сватбена покана от сребърен брокат и Пепел от рози
Сватбена покана от сребърен брокат и перлен картон в цвят Пепел от рози. Изключително луксозна и бляскава покана.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

покани със златен ( ТОПЪЛ ) ПЕЧАТ

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!