сватбени покани с есенни листа

Дизайнерски покани за есенна сватба

Кутия за пари Есен
Покана за есенна сватба с листо в оранжево, червено и жълто. Сватбена кутия за пари, в топли есенни цветове, декорирана с листа. Тейбълкартите и етикетите могат да бъдат във форма на листо или с декорации на есенна тема.

Сватбени покани за есенна сватба, с есенни акценти, в оранжевата гама и с есенен лист, който да закопчава поканата - това беше заданието, което ни изпратиха Десислава и Андриян от Козлодуй.

Понеже си бяха планирали всичко навреме и имаше достатъчно време до сватбата, това ни позволи да им разработим три нови модела покани. Поканите бяха изработени в три стила - класически, модерен и романтика.

На сватбената покана, която е в класически стил, от двете страни на листото се изписват имената на младоженците.

На поканата, която е в модерен стил, се изрязва ажурно монограм от инициалите им в долния ляв ъгъл.

На сватбената покана, която е в по-романтичен стил може да се добави ажурно изрязан монограм в долния десен ъгъл.

Картоните, от които са изработени поканите са перлени, френски и италиански. Листата се оформят ръчно, за да наподобяват максимално близо на истински есенни листа.

Самите листа могат да бъдат с вид и форма по желание на младоженците. Листата на моделите са изработени от снимка на листо, което булката ни изпрати.

Покана с есенно листо, оранжева | студио Лейсис
Модерен вариант на сватбена покана с есенно листо. Вложката е от релефен перлен картон в оранжево. Релефът представлява есенни листа, много подходящ за есенната тема на поканата. Панделката е от органза, като цветът на самата покана и на панделката може да бъде бял или екрю / шампанско. В долният ляв ъгъл се изрязва ажурен монограм от инициалите на младоженците.
Покана с четирилистна детелинка | Лейсис
Това е класическият модел сватбена покана с есенно листо, който предложихме на младоженците. Поканата е изработена от много красив френски перлен картон в оранжево, листото закопчава поканата, а от двете му страни могат да се изпишат имената на младоженците. Моделът е класически, изчистен и много стилен и точно този модел избраха младоженците.
Текст на сватбената покана с есенни листа
Вътрешното оформление на поканата е много красиво, дизайнът с листата ни беше пратен от булката, а ние предложихме четири варианта за шрифт, от които младоженците да си изберат
есенно листо
Сватбената покана може да бъде изрязана във форма на листо. Във форма на листо могат да бъдат тейбълкартите с номерата на масите и плейскартите с имената на гостите.
Сватбена покана с две есенни листа в оранжево
Сватбената покана с две листа в есенни оранжево-червеникави цветове, с оранжева сатенена панделка и златна мрежичка. Много романтична покана, с красив орнаментален релеф. Картонът може да бъде бял или шампанско.
Сватбен подарък за гостите - свещ есенно листо | студио Лейсис
Ако темата на сватбата е есен и есенни листа, едно подходящо предложение за подаръци за гостите на сватбата е красива свещ във формата на есенно листо, в цветове по желание на младоженците.
 Подаръци за гостите на сватбата - ароматизирани листа от дърво | студио Лейсис
Друг подходящ подарък за гостите на сватбата са ароматизирани листа, изрязани от дърво и гравирани с имената на младоженците и датата на сватбата, които могат да се закачат в кола.
 Подаръчета за гостите на сватбата - ароматизирани листа от дърво | студио Лейсис
Ароматизираните медальони от дърво могат да са в най-различни форми на листа, както и в размери по желание на младоженците. Ароматът на медальоните също е по избор на булката.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност. Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени. Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата и цветовете на Вашата сватба . Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас модел ще бъде изрязан ажурно от луксозни картони. Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Дизайнът на поканата може да се променя и подобрява, докато се получи така, както Вие желаете.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с есенни листа | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!