СВАТБЕНИ ПОКАНИ В КУТИЯ

Покани за сватба в кутия, луксозни кутии за специалните покани за кумове и родители

сватбена покана в кутия, цвят шампанско. Студио Лейсис
Нежна и красива покана в кутия, с декорация от розичка и панделка в цвят шампанско. Поканата е тип Папирус, с красива ажурна дантела в ъглите на листа. Лента със същата дантела обхваща кутията, а капакът на самата кутия има нежен флорален релеф.

Поканите за сватба в кутия винаги изглеждат по-луксозно и по-елегантно.

Тъй като кутията оскъпява поканата, самата сватбена покана може да бъде тип Папирус.

Разбира се, има и луксозни кутии за правоъгълни или квадратни покани, но те обикновено се използват за специалните покани за родители и кумове.

Самите кутии могат да бъдат с най-различни форми и размери - според поканите и желанията на младоженците.

Цветовете на самата кутия също се подбират в тон с цветовете на поканата и на сватбеното тържество.

Възможно е ажурно изрязване на монограма на младоженците върху капака на кутията.

Независимо дали са с лазерно изрязани декорации, цветен принт или красив релеф, кутиите за сватбени покани винаги придават великолепие и чувство за лукс и великолепие.

 Сватбена покана - експлоадираща кутия. Студио Лейсис
Сватбена покана - експлоадираща кутия. Красив дизайн в лилаво, с ажурно изрязана арка и фигури на влюбени младоженци. Нежни цветове на лавандула допълват дизайна.
 Кутия за сватбена покана е стил Рустик. Студио Лейсис
Кутия за сватбена покана е стил Рустик. Капакът на кутията е със същото лазерно изрязано дърво, както самата покана. Поканите можете да видите на страницата "Сватба - Рустик".
 Кутия за покана във формата на сандъче. Студио Лейсис
Кутия за покана във формата на сандъче. Кутията е подходяща за специалните покани за кумове и родители, когато поканите за гостите са сватбени покани с пеперуди.
Кутия за сватбена покана в златно. Студио Лейсис
Луксозна кутия за сватбена покана в златно. капакът на кутията е със същата лазерно изрязана дантела, както поканата на снимката. Кутиите са подходящи за специалните покани за родители и кумове.
 Кутии за сватбени подаръчета и бонбони. Студио Лейсис
Кутии за сватбени подаръчета и бонбони.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани ЗА СВАТБА В КУТИЯ

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!