СВАТБЕНИ ПОКАНИ С български носии и шевица

Красотата на народните шевици и носии, претворена в оригинални покани за сватба.

Сватбени покани с народни носии
Сватбени покани с народни носии и шевици, изработена по проект на младоженците. Много красива покана!

Има ли нещо по-красиво от българската шевица – цветове и форми, в които е вплетена душата на народа, нашите корени и нашата история...

Народните носии и прекрасните шевици, с които те са извезани, са национално богатство, което ние трябва да съхраняваме и да предадем на децата си.

Не случайно все повече сватби се извършват в български носии, по наши стародавни традиции.

Сватбените покани с шевици се получават уникално красиви, с автентично и оригинално излъчване.

Можем да Ви изработим поканите за сватба с носии и шевици, изпратени от Вас, както и с дизайн по Ваша идея.

Освен покани, при нас можете да си поръчате и подаръците за гостите на сватбата, които могат да се изработят в стила на поканата.

Също така можем да Ви изработим и етикети, кутия за паричните подаръци и книга за пожелания - с красиви шевици, в хармония със сватбената покана.

Покани за сватба с национални носии
Покани за сватба с национални носии, по дизайн, изпратен от младоженците.
Сувенир от дърво - мома и ерген с народни носии.
Сувенир от дърво - мома и ерген с народни носии. Подаръкът е в стила на сватбената покана. Много красив и ефектен подарък. На поставката се отпечатват имената на младоженците.
Магнит от стъкло с шевици
Магнит от стъкло с шевици.
Покани за сватба с българска шевеца
Покани за сватба с българска шевица и оригинален начин на затваряне.
Покдаръци за гости - ароматни свещи с народни шевици.
Покдаръци за гости - ароматни свещи с народни шевици. Още идеи на страницата: Сватбени свещи с шевица за подаръци за гостите.
Покдаръци за гости - магнит от стъкло с народни шевици.
Покдаръци за гости - магнит от стъкло с народни шевици. Още идеи на страницата: Сватбени магнити.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Покани за сватба с шевица

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!