СВАТБЕНИ ПОКАНИ Със снимка на младоженците

Изключителна покана с WOW! ефект.


Дизайнът е по идея на младоженците и с тяхна снимка.

Ако има класация за най-оригинална сватбена покана, то тази уникална покана със сигурност е фаворит за победата.

Поканата е изработена по идея на младоженците и е с тяхна снимка.

На пръв поглед е просто хубава.

WOW! или УАУ! ефектът се получава, когато внимателно се издърпа надолу частта, означена със стрелкичка.

По магически начин снимката изчезва и се появява текста на поканата.

Леко движение нагоре и текстът изчезва, за да се появи снимката, която е отпечатана на фотохартия с перфектно качество.

Рамката на снимката е изработена от релефен перлен картон в цвят бордо.

Изключителна покана!

 Сватбена покана със снимка на младоженците. Студио ЛейсисСватбена покана със снимка на младоженците, в рамка от релефен картон в цвят бордо.
 Покана - билет за самолет, със снимка на младоженците. Студио Лейсис Покана - билет за самолет, със снимка на младоженците. От едната страна е текстът на поканата, а от другата страна на билета - снимката.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба със снимка | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!