ароматни СВЕЩИ ЗА ПОДАРЪК НА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА

Подарете на гостите на Вашата сватба ароматни свещи с Вашите имена и датата на Вашата сватба!

свещи с вграден монограм на младоженците
Ароматни свещи с вграден монограм - сватбените подаръчета за гостите на сватбата на Петя и Виктор от София. Дизайнът на монограма ни беше изпратен от младоженците.
свещи с вграден монограм на младоженците
Много нежно и стилно като резултат и много трудно за изпълнение. Благодарим на младоженците за предизвикателството, което ни отправиха и за вярата им, че ще успеем! Желаем им щастие!
свещи за подарък за гостите на сватбата, Лейсис
Да подарите на гостите си свещ - цвете е много стилно, а свещта - детелинка с калинка е за късмет и щастие на всички.
свещи Детелина с калинка в кутия и етикет с имената на младоженците, Лейсис
Свещи - детелинка с калинка, опакована в кутия , с етикет със специалното пожелание на младоженците, техните имена и дата на сватбата.
свещи с монограм за подарък за гостите на сватбата
Свещи с вградена гравирана плочка с монограма на младоженците и датата на сватбата. Свещта е червена със златна плочка.
вещи с имената на младоженците
Свещите могат да се изработят в цвят и аромат по желание на младоженците. Свещта на снимката трябваше да е в малиново - като панделката.
свещи Лилия в кутия и етикет с имената на младоженците
Свещ "Лилия" в кутия с панделка и малка картичка с послание към гостите на сватбата.
свещи Гербер в кутия и етикет с имената на младоженците
Свещ - гербер, опакован в кутия , с етикет със специалното пожелание на младоженците, техните имена и дата на сватбата. Етикетът се изработва в съответствие с изискванията на младоженците.
вещи с вградена гравирана плочка с имената на младоженците
Свещи с вградена гравирана плочка - сватбените подаръци за гостите на сватбата на Даниела и Николай, 22.08.2009
Много графични дизайнери прекарват дни наред в упорит труд, стремейки се да имитират небрежната елегантност на ръкописния текст. А Вие можете с няколко леки драсвания да създадете Ваш собствен монограм, който да украси Вашите сватбени подаръци за гостите, придавайки им уникалност и стил. Както направи Даниела - тя пожела да подари на нейните гости ароматни свещи в кафяво и оранжево, с вградена гравирана златна плочка. В първия момент мисълта за кафяво като цвят за сватба е малко стряскаща, но когато свещите бяха готови, изглеждаха като перфектна комбинация на шоколад и портокал, цветове, които идеално си пасваха със златистия блясък на плочката. Нетрадиционно, но много стилно и ефектно. Нагледно доказателство, че понякога един нестандартен поглед върху нещата може да даде страхотен резултат.
ригинална скица, изпратена от булката
Файлът на Даниела, който тя ни изпрати - с нарисуваният от нея монограм и текста, който тя беше избрала, като не беше сигурна какъв точно шрифт иска да се използва и дали да има допълнителни елементи в дизайна.
завършен дизайн на гравюрата
Одобреният от нея дизайн. Монограмът е точно копие на нейната работа, текстът е изписан със подходящ шрифт. Добавени са две лястовици в полет, като символ на любовта и верността - една двойка от тези птици остава цял живот заедно.
свещи в чаша с етикет - портрета на младоженците
Това е сватбеният подарък на Веси и Ванко за гостите на тяхната сватба - ароматна свещ в чаша със специален етикет във формата на сърце с тяхна снимка, дата на сватбата и пожелание.
свещи детелинки големи и малки
Калинката е символ на късмет, а четирилистната детелина от край време носи щастие! Ако изберете този нетрадиционен начин да пожелаете успех и промяна към по-добро на Вашите гости, ще Ви предложим безплатно вариант наспециално изработено за Вас етикетче или професионален дизайнер ще разработи такова по Ваша идея. Детелинката може да е светлозелена с аромат на зелена ябълка или тъмнозелена с аромат на борова гора.
свещи-бутилка
Една закачлива идея - подарете малки свещи - бутилчици със специално етикетче, посветено на Вас и Вашата сватба
колекция плаващи свещи
Проверете нашата колекция от ПЛАВАЩИ СВЕЩИ за още идеи за подаръчета и декорация, които да направят Вашата сватба специална
свещи Корона - изберете подходящия цвят за Вашата сватба
Свещите "Корона" са много красиви и могат да се изработят в голямо разнообразие от цветове и аромати, така, че да са подходящи за цвета и стила на Вашата сватба.

Светла и Жеко дойдоха при нас в един слънчев следобед, за да видят "на живо" как изглежда детелинката, която си бяха избрали за сватбен подарък за гостите на тяхната сватба.

Оказа се, че Жеко е диджей точно на сватбени тържества и разговорът с него беше много интересен. Светла също вметваше по някоя дума, но вниманието й беше насочено главно към детелинката.

И изведнъж тя каза: "Много се радвам, че нашите подаръчета ще имат практическа стойност!" Това ми се видя странно, но Жеко обясни, че когато подаръчетата са безполезни, гостите просто ги оставят по масите.

В първия момент не повярвах - младоженците са си дали парите, за да си уважат гостите, а те дори не си правят труда да им вземат подаръка.

Но говорихме още и трябваше да се съглася, че подаряването на нещо, което е безполезно, няма написани имената на младоженците и се повтаря на всяка сватба - такъв подарък наистина не е проява на уважение към гостите и те също са си в правото да проявят неуважение към младоженците.

Пожелаваме на Светла и Жеко дълъг и щастлив семеен живот в любов и разбирателство и им благодарим, че ни посочиха едно от най-важните качества на подаръка за гостите на сватбата - неговата практичност.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени свещи | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!