СВАТБЕНИ КНИГИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯ | лейсис

 Сватбена книга с разкошни червени рози. Студио Лейсис
Сватбена книга с уникален дизайн, изработен по идея на булката. На корицата са отпечатани с фотокачество разкошни рози, които образуват диагонална рамка около имената на младоженците. Фотографията е поредното произведение на изкуството на фотографа Цветомир Георгиев, по-познат като Verus Това е един уникално талантлив творец, който не прави снимки, а създава с фотоапарата си прекрасни картини. От години искрено се възхищаваме на работата му.

Сватбените книги за пожелания са един от важните елементи на сватбеното тържество, защото в тях за цял живот остават поздравленията и пожеланията от гостите на сватбата.

Сватбената книга се вижда от всички гости и трябва да е достатъчно красива и оригинална, за да направи впечатление и гостите да поискат да напишат нещо за спомен.

Сватбените книги могат да имат голямо многообразие от дизайни, в зависимост от желанията на младоженците.

Книгите със снимка на младоженеца и булката стават уникално красиви, ако снимката е с достатъчно добро качество, професионално направена и има идея и настроение.

Сватбената книга може да се направи и с принт от дизайна на сватбената покана.

Книгата може да бъде с дизайна на сватбената покана, дори когато поканата е лазерно изрязана. Тогава орнаментиката на поканата се изрязва лазерно в по-голям размер. Така се вижда, че книгата е бутикова, правена по поръчка и е с оригинална лазерно изрязана декорация.

Възможно е дори да изработим книга с корици от дърво, на което да са гравирани имената на младоженците и дизайн по избрана от тях тема.

Осъществяваме и по-нестандартни идеи, като например книга за пожелания - пъзел от дърво или дърво със дърца или листа за надписване.

 Сватбена книга Пепел от рози. Студио Лейсис
Сватбена книга за пожеланията на гостите с дантела в цвят Пепел от рози. В същия цвят е и панделката, която украсява книгата.
Сватбена книга с дантела в златисто
Сватбена книга с дантела в златисто и имената на младоженците. Много нежен и красив дизайн.
Сватбена книга с божури в лилаво
Сватбена книга с божури в лилаво.
Сватбена книга с лилии
Сватбена книга с красиви лилии, в лилаво и бяло.
 Сватбена книга с разкошна панделка в цвят бордо. Студио Лейсис
Сватбена книга за пожеланията на гостите с разкошна панделка в цвят бордо. Книгата е изработена в стила на сватбената покана, специално за щастливите младоженци. На снимката са книгата за пожелания и сватбената покана, която е по-малка като размер. И книгата и поканите са ръчна изработка.
 Сватбена книга Дърво в стил Рустик. Студио Лейсис
Сватбена книга Дърво в стил Рустик.
Сватбена книга с уникален дизайн, съответстващ на дизайна на сватбените покани. Кориците са облечени в крафт картон, а дървото е лазено изрязано в по-голям мащаб спрямо сватбените покани. Имената на младоженците и датата на сватбата са напечатани на самата корица.
 Сватбена книга с корици от гравирано дърво. Студио Лейсис
Сватбена книга с корици от гравирано дърво. Книгата е с уникален дизайн, изработен специално за младоженците. Кориците са дървени плоскости, а имената на младоженците, датата на сватбата и графичното изображение на красивите листа, са лазерно гравирани върху дървото.
 Сватбена книга с младоженци на мостче
Сватбена книга с младоженци на мостче - книгата е специална изработка за едни прекрасни младоженци, които много искаха книгата да е в хармония с дизайна на поканите. Понеже предложението за брак се е състояло на мост, те много държаха и на книгата да има мост. Получи се страхотна книга с лазерно изрязана корица и красиви цветове.
 Сватбена книга Дървото на живота. Студио Лейсис
Сватбена книга Дървото на живота. Книгата е с уникален дизайн, създаден специално. Кориците са облечени с крафт картон, а Дървото на живота, имената на младоженците и датата на сватбата са изрязани от дърво и за аранжирани на предната корица. Книгата е много оригинална, необичайна и красива.
 Сватбена книга със сини цветя
Сватбена книга със сини цветя. Сватбена книга с уникален дизайн, съответстващ на дизайна на сватбените покани. Картинката с цветята на корицата ни беше изпратена от младоженците, като изображението е на тъмносини цветя в стил акварел и изглежда наистина много красиво.
Сватбена книга за пожелания със снимка на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена книга със снимка на младоженците. Уникално красиви книги стават ако снимката е направена професионално, от фотосесия или поне от телефон с хубава камера.
 Сватбена книга с лазерно изрязана дантела в стил Рустик. Студио Лейсис
Сватбена книга с лазерно изрязана дантела в стил Рустик.
Книгата е уникат, комбинащия на крафт картон и лазерно изрязана дантела.
 Сватбена книга с дантела в цвят пепел от рози. Студио Лейсис
Сватбена книга с дантела в цвят пепел от рози. Този много нежен и красив дизайн може да се реализира и в други цветове.
 Сватбена книга със слънчогледи. Студио Лейсис
Сватбена книга със слънчогледи.
Красива и слънчева книга за пожелания, с дизайн отпечатан на корицата.
 Сватбена книга - дърво със сърца. Студио Лейсис
Сватбена книга - дърво със сърца. Разгледайте още идеи за по-специални и нестандартни книги за пожелания...
 Сватбена книга с орхидеи
Сватбена книга с орхидеи. Книгата е с уникален дизайн, изработен по идея на булката. Корицата е съчетание от лазерно изрязани орхидеи от тъмносин перлен картон и красив принт на бели орхидеи с имената на младоженците. Много красива книга, на живо е още по=впечатляваща.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате книгата с дизайн по Ваша идея, в цветове по Ваш избор. Можем да Ви изработим и сватбена кутия за пари в същия стил и съответстващ дизайн. Тейбълкартичките - номера за маси и плейскарти с имената на гостите, както и етикетите за бутилките, ритуалните свещи и подаръците за гостите - всичко се изработва специално, в съответствие с дизайна на сватбените покани и темата на сватбеното тържество.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

КНИГИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ОТ ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате книгите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!