СВАТБЕНИ ПОКАНИ по дизайн на младоженците | Студио Лейсис

Сватбени покани, които са изработени по идея, проект или готов дизайн, предоставен от младоженците и специално за тяхната сватба.

Сватбена покана Крепост Баба Вида, в нефритено и бяло. Студио Лейсис
Ръчно изработени сватбени покани с крепостта Баба Вида. Поканите са с уникален дизайн, по идея на младоженците. Непрекъснато повтаряме, че нашите булки са необикновени, различни, с уникални идеи и красиви мечти! Като Теодора Йорданова-Спасова - едно много красиво момиче с нефритени очи, което поиска сватбени покани, които да имат снимка на крепостта Баба Вида. И нейната идея се превърна в уникални покани, които са едновременно стилни и изключително елегантни. И разбира се - в нефритени цветове. Булката ни писа, че се е обърнала към седем фирми, но само ние сме успели да превърнем идеята й в перфектните покани. Благодарим за доверието и сме много щастливи, че сме сбъднали мечтата на Теодора и Кристиян!

Нашата работа непрекъснато ни среща с бъдещи младоженци, които искат да са различни, уникални и които търсят как да постигнат целите си.

Затова ние вярваме, че младите хора на България са талантливи, креативни и пълни с идеи и мечти.

За нас всяка нова двойка младоженци, които имат нова, оригинална и само тяхна си идея е като ново предизвикателство и покана за ново приключение.

Едни от най-хубавите покани, изработени в Студио Лейсис, са всъщност идеи и проекти на наши младоженци. Ние само сме превърнали идеите им в истински сватбени покани, подаръци за гостите, етикети, кутии за пари, ритуални свещи и още ред неща с уникален дизайн и специална изработка.

Щастливи сме, че толкова много бъдещи булки и младоженци ни се доверяват за реализирането на техните идеи. Искрено вярваме, че всяко ново семейство с уникални идеи трябва да получи възможност да ги реализира.

Ние Ви помагаме да осъществите мечтите си!

 Дизайнерска сватбена покана с лазерно пеперуда. Студио Лейсис
Сватбена покана-пеперуда, по дизайн на младоженците Деляна и Божидар.
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците Диляна и Тихомир.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

Сватбени покани по идея на младоженците

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!