сватбени кутии за пари, кутийки за подаръчета и бонбониери

Сватбена кутия за пари с лазерно изрязан монограм на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена кутия за пари с уникален дизайн и лазерно изрязан монограм на младоженците. Кутията е създадена специално за сватбата на Марчела и Теньо, с дизайна на сватбената покана и в цветовете на сватбеното тържество - екрю и пепел от рози. Всички картони са перлени, имената на младоженците и датата на сватбата са отпечатани директно на кутията, вместо на допълнителни етикетчета.Най-оригиналният елемент на кутията е ажурно изрязаният монограм на младоженците. Кутията е достатъчно голяма и здрава, за да събере сватбените пликове с пари, а след сватбата може да се използва за съхранение на сувенири и предмети за спомен от сватбения ден и други щастливи събития.

Сватбената кутия за пари е един от най-важните елементи на съвременните сватбени тържества.

Отмина времето, когато гостите подаряваха камари от ненужни предмети.

Пликовете с парични подаръци са перфектния начин да се помогне на младото семейство в първите стъпки от съвместния им живот.

Ето защо не може да има модерно сватбено тържество без красива кутия за пари, която после може да се използва за съхранение на скъпи спомени от сватбения ден.

Студио Лейсис изработва голямо разнообразие от най-различни по размери и форма кутии.

Можем да Ви направим голяма кутия за пари, както и малки кутийки, за да опаковате подаръчета за гостите, бонбони или курабийки и сладки.

Кутиите се изработват от луксозни перлени картони, с дизайн по Ваше желание и в цветовете на сватбеното тържество.

Малките кутийки са също много елегантни и красиви. Подходящи са за опаковане на подаръците за гостите на сватбата и може да се изработят в цвят и размер по желание на младоженците.

Предлагаме дори възможност за изработка на специални по форма кутии по Ваша идея.

Сватбена кутия за пари и сватбена книга  с винтидж рози. Студио Лейсис
Сватбена кутия за пари и сватбена книга с дизайн по желание на младоженците - красиви рози във винтидж стил.
Кутия за подаръците от гостите с лазерно изрязано дърво и имената на младоженците. Студио Лейсис
Кутиите за паричните подаръци от гостите на сватбата могат да бъдат цилиндрични или правоъгълни, според желанията на младоженците и стила на сватбеното тържество..
Сватбена кутия за пари с лилии. Студио Лейсис
Дизайнът на принта върху сватбената кутия за пари може да бъде по желание на младоженците и в с дизайна на сватбените покани.
Кутии за пари и книга за пожелания със слънчогледи. Студио Лейсис
Сватбена кутия за паричните подаръци и книга за пожеланията на гостите. Дизайн със слънчогледи.
кутии с лазерно рязане за подаръците на гостите на сватбата. Студио Лейсис
Освен монограма на младоженците, могат да се изреже лазерна дантела върху кутиите, в които можете да опаковате подаръците за гостите на Вашата сватба.
кутии за подаръците на гостите с монограм или имената на младоженците. Студио Лейсис
Кутиите за подаръците за гостите на сватбата могат да бъдат с изрязан монограм или изцяло изрязани ажурно имената на младоженците и датата на сватбата.
сватбена бонбониера - куфар, Лейсис
Една от най-необичайните и интересни сватбени бонбониери - във формата ма куфарче. Името на всеки гост е напечатано на етикетче във форма на пощенска марка и е залепено на куфарчето.
сватбена бонбониера столче - плейскарта, Лейсис
Столчетата, както и останалите кутии, могат да се използват с три цели - украса на масите, опаковане на подаръците за гостите на сватбата и плейскартички.
сватбена бонбониера в бяло, с релеф
Сватбени кутии за три шоколадови бонбона, с нежен релеф, цветни панделки и малки картички, на които могат да се напишат имената на младоженците.
сватбена кутия с детелинка, Лейсис
Във всички бонбониери, освен бонбони, могат да се опаковат и малки подаръчета. Можем да изработим всеки от моделите в желаните от младоженците размери.

Ако търсите кутии с определени размери или с определен цвят и форма, то ние можем да Ви ги изработим.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
Сватбено студио Лейсис
Ние изработваме сватбени свещи за подаръци за гостите или за декорация. Цветовете се подбират специално, за да бъдат в тон с цветовете на сватбеното тържество.
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

СВАТБЕНИ КУТИИ | студио "лейсис"

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате дизайните си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!