Луксозни сватбени бонбониери и кутии

Луксозни сватбени бонбониери и кутии за подаръците на гостите на сватбата в цветове и размери по желание на младоженците

сватбена покана с лилия в  бордо. Студио Лейсис
Кутия от перлен шоколадова кафяв картон, с ажурно изрязан монограм от инициалите на младоженците.

Студио Лейсис предлага голямо разнообразие от най-различни по размери и форма кутии. Те се изработват от луксозни перлени картони.

Кутиите са много елегантни и красиви. Подходящи са за опаковане на подаръците за гостите на сватбата и може да се изработят в цвят и размер по желание на младоженците.

Предлагаме дори възможност за изработка на специални по форма кутии по Ваша идея.

Ако търсите кутии с определени размери или с определен цвят и форма, то ние можем да Ви ги изработим.

Най-оригиналният елемент на кутията е ажурно изрязаният монограм на младоженците. Така се вижда, че кутиите са бутикови, правени по поръчка и са оригинални лазерно изрязани луксозни опаковки за Вашите специални подаръци за гостите на сватбеното тържество.

кутии с пеперуди за подаръците на гостите на сватбата. Студио Лейсис
Вместо монограма на младоженците, могат да се изрежат пеперуди върху кутиите, в които можете да опаковате подаръците за гостите на Вашата сватба.
кутии за подаръците на гостите с монограм или имената на младоженците. Студио Лейсис
Кутиите за подаръците за гостите на сватбата могат да бъдат с изрязан монограм или изцяло изрязани ажурно имената на младоженците и датата на сватбата.
сватбена бонбониера в бяло, с релеф
Сватбени бонбониери за три шоколадови бонбона, с нежен релеф, цветни панделки и малки картички, на които могат да се напишат имената на младоженците.
Сватбена бонбониера за три бонбона от перлен картон в цвят "резеда"
Сватбена бонбониера за три бонбона от перлен картон в цвят "резеда"
кутия за опаковане на подаръчета за гостите
Бонбониерите могат да се изработят за един, два, три и повече бонбони. Освен бонбони, в кутийките могат да се опаковат малки подаръчета за гостите.
сватбена бонбониера - куфар, Лейсис
Една от най-необичайните и интересни сватбени бонбониери - във формата ма куфарче. За гостите на сватба с тема "пътешествия". Името на всеки гост е напечатано на етикетче във форма на пощенска марка и е залепено на куфарчето. Така кутийката може да се използва и като плейскарта.
сватбена бонбониера -Кутия в лилаво с бели орнаменти.
Кутия в лилаво с бели орнаменти.
сватбена бонбониера триъгълна
Можем да Ви предложим дори триъгълна бонбониера, както и изработка на кутии и сватбени бонбониери по Ваша идея
кутия за опаковане на подаръчета за гостите - сватбена бонбониера столче
Столчетата, както и останалите кутии и бонбониери могат да се използват с три цели - украса на масите, опаковане на подаръците за гостите на сватбата и плейскарти
сватбена бонбониера столче - плейскарта, Лейсис
Столчетата стават и плейскарти - ако към тях се добавят малки картички с името на всеки от гостите на сватбеното тържество.
сватбена бонбониера - сватбена рокля
Кутията във форма на сватбена рокля е много интересна. Подходяща е за опаковане на един бонбон. Може да се изработи с най-различни релефи и да се добави персонализация с имената на младоженците и датата на сватбата.
Сватбена бонбониера - къщичка за птици
Много сладка кутийка, подходяща за гостите на сватба с тема Love Birds - влюбени птичета
кутия за опаковане на подаръчета за гостите
Това е бонбониера с необичайна форма, която може да се декорира допълнително с панделки и декоративни елементи.
сватбена кутия с детелинка, Лейсис
Във всички бонбониери, освен бонбони, могат да се опаковат и малки подаръчета. Можем да изработим всеки от моделите в желаните от младоженците размери.

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
Сватбено студио Лейсис
Ние изработваме сватбени свещи за подаръци за гостите или за декорация. Цветовете се подбират специално, за да бъдат в тон с цветовете на сватбеното тържество.
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

СВАТБЕНИ БОНБОНИЕРИ И КУТИИ | студио "лейсис"

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!