СВАТБЕНИ ПОКАНИ в прасковено

Идеи за оригинални и луксозни покани в цвят бордо / бургунди

сватбена покана с твърди корици в прасковено. Студио Лейсис
Специална покана с твърди корици за родители и кумове. Поканата е с дизайн във Винтидж стил, с орхидеи в прасковени нюанси. Самата покана се затваря с прасковена панделка.

Сватбените покани в прасковен цвят са много нежни и романтични.

Прасковеното е прекрасен избор за цвят на сватбеното тържество, защото е нежен, ефектен и създава наистина приятна атмосфера.

Прасковеното е цвят, които прекрасно се комбинира с бяло, екрю, шампанско, пудра ... един голям набор от цветове, което позволява създаването на много нежни и изящни покани.

 Сватбена покана в прасковено. Студио Лейсис
Покана за кумове и родители с твърди корици - поглед към вътрешната част с текста на поканата.
 Сватбена покана в прасковено. Студио Лейсис
Покана във Винтидж стил с рози и божури в прасковено. Поканата е ръчна изработка. Декорирана е със сатенена панделка в прасковен цвят.
 Покана за сватба с панделка в прасковено. Студио Лейсис
Покана за сватба с разкошна панделка в прасковено. Поканата е във форма на джоб, в който се слага листа с текста. Панделката не се развързва. Самият джоб е декориран с красиви рози в прасковени нюанси.
 Сватбена покана с пеперуди
Прекрасна покана за сватба с деликатни и изящни пеперуди, както и лазерно изрязан монограм на младоженците. Поканата е в цвят шампанско, само вътрешната корица е от прасковен картон с флорален релеф. Панделката е органза със сатенен край.
Сватбена покана с лебеди. Лейсис
Сватбена покана с нежна и деликатна лилия и ажурно изрязан монограм на младоженците. Лилията е бяла с тичинка в прасковен цвят. Вътрешната корица е от прасковен картон с флорален релеф. Панделката е органза със сатенен край в прасковено. Поканата е много хубава и с бяла панделка, но и с прасковената панделка стана много красива. Поканите са комбинация между лазерно изрязване и ръчна изработка, което позволява създаването на покани с уникален дизайн.
Покана в бордо и шампанско
Покана с корици от лазерно изрязан перлен картон в цвят Бяла перла. Вложката е в прасковен цвят, два листа и се отваря като книга. Панделката е органза със сатенен край, в прасковено. Корицата представлява лазерно изрязани лебеди. Лебедите са моногамни, двойката остава заедно за цял живот. Зад лазерно изрязаните лебеди се виждат имената на младоженците и датата на сватбеното тържество. Възможно е цветовете на поканата да се променят - корицата да е прасковена, а листите с текста да са бели или шампанско.
Лазерно изрязана покана с божур в прасковено. Лейсис
Покана с ръчно изработено цвете в прасковено и бяло. Цветето се изработва много бавно, но се получиха уникално красиви покани. Вътрешната вложка е в прасковен цвят и има красив флорален релеф. Инициалите на младоженците са прорязани ажурно в корицата на поканата. Още идеи за сватбени покани с уникален дизайн - на страницата ни Дизайнерски сватбени покани
Покана за сватба в бордо
Покана с лазерно изрязана дантела, като корицата е от перлен картон в цвят пудра. В тази покана само панделката е в прасковен цвят. Но цветът Пудра може да се приеме за много светло прасковено, така, че ако прасковеното Ви е прекалено наситено, разгледайте моделите на страницата Сватбени покани в цвят Блъш / Пудра

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в прасковено | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!