луксозна сватбена покана с плик

в цвят пепел от рози, с бляскави имена и монограм на младоженците

Изключително красива, модерна, съвременна покана, изработена по идея на младоженците.

Представлява прозрачен плик, на който в блестящите нюанси на цвят Пепел от рози са отпечатани имената на младоженците и датата на сватбата им, кахто и красива графична композиция от цветя.

На листа с текста имената на младоженците също блестят върху перления картон.

Затварянето на плика е с монограма на младоженците, като поканата може да се отваря и затваря многократно. Идеята за този уникален начин за затваряне на плика принадлежи на булката. Бляскава, луксозна и уникална покана!

 Сватбена покана с плик с блестящи цветя
Покана в цвят пепел от рози, с блетящи имена на младоженците и модерно графично оформление на текста. На плика на поканата са отпечатани блестящи цветя в цвят Пепел от рози. Затварянето е с монограм на младоженците, много фина изработка. Монограмът е в същия цвят, както останалите блестящи елементи на поканата.
Сватбена покана с плик в цвят пепел от рози
Уникално красива покана със страхотен блясък в много оригинален цвят. На лицето на плика са отпечатани красиви цветя, както и имената на младоженците. Печатът на всички графични елементи е метализиран и блести в нюансите на цвят Пепел от рози. Дизайнът е уникален, изработен специално за младоженците.
 Сватбена покана с плик с блестящи цветя и восъчен печат
Сватбена покана с плик с блестящи цветя и восъчен печат. На тази снимка затварянето на плика на поканата става с восъчен печат в сребърен цвят. Изглежда добре, но не толкова, колкото финалния дизайн с монограма на младоженците. При восъчните печати има и ограничен избор в цветовете на самите печати, за разлика от медакльоните с монограм на младоженците.
Сватбена покана с плик, затворен с шнур и медальон
Сватбена покана с плик, затворен с шнур и медальон. Още един начин за затваряне на плика - с шнурче или панделка. Може да се добави и медальон, в случая медальона е с монограма на младоженците. Този начин на затваряне е подходящ за покани с пликове, които имат предвидено място на предната страна, през което да минава шнурчето или панделката.
 Сватбена покана с плик и прозрачен стикер
Сватбена покана с плик и прозрачен стикер - друг оригинален начин за затваряне на плика е с прорачен стикер. На единия стикер са отпечатани имената на младоженците в блестящи цветове, а на другия е добавен и малък флорален елемент в композицията. Стикерът позволява неколкократно отлепване и залепване.
Сватбена покана с плик в блестящи цветове
Разкошна. стилна и много впечатляваща сватбена покана с плик, които е изкючително красив, с блестящи цветове на цветята и имената на младоженците. През прозрачния плик се вижда перленият лист с текста на поканата. Картонът е в цвят Пепел от рози, много луксозен и стилен, както всички други елементи на тази уникална покана!

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с плик | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!