СВАТБЕНИ ПОКАНИ С ДЪРВОТО НА Любовта

Покани за сватба с лазерно изрязано дърво на живота и любовта

сватбена покана с дърво. Студио Лейсис

Сватбените покани с лазерно изрязано дърво са много красиви.

Дървото може да бъде в най-различна форма, според желанието на младоженците.

Поканите се изработват от перлени картони в цветове в хармония с цветовете на сватбеното тържество.

Поканите се изрязват на лазер, затова са възможни всякакви промени в дизайна - например може да се добавят птички в клоните, да се изреже лазерно монограма на младоженците или направо да се добавят фигури на младоженци.

 Сватбена покана с дърво и сърце в цвят мента. Студио Лейсис
Покана за сватба с дърво и сърце в цвят мента. Булката пожела сърцето в ствола на дървото да е ментово зелено и така се получи много красив акцент. Пример за това, как един малък детайл може много да промени цялостната картина.
 Сватбена покана с дърво в цвят Пепел от рози. Студио Лейсис
Сватбена покана с дърво в цвят Пепел от рози. Независимо дали корицата е цветна, а вложката - бяла или обратно, и в двата случая се получават много красиви покани.
 Сватбена покана с дърво в кралско лилаво и цикламена панделка. Студио Лейсис
Сватбена покана с дърво в кралско лилаво и цикламена панделка. Младоженците пожелаха да добавим две влюбени птичета в клоните.
 Покана за сватба - дърво. Студио Лейсис
Покана за сватба - дърво. В текста на поканата е добавено сърце с инициалите на младоженците, което точно съвпада със сърцето в ствола на дървото, образувано от кориците на поканата.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с дърво | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!