ПОКАНИ С четирилистни детелини

Уникални покани с лазерно изрязани пеперуди и ажурен монограм на младоженците

Сватбена покана с четирилистни детелини | студио Лейсис
Сватбената покана с три четирилистни детелинки за сватбата на Деси и Яни. Вложката е в цвят резеда, детелинките са с извити листенца за максимално реалистичен ефект. Инициалите на младоженците са ажурно прорязани в поканата.

Сватбена покана с четирилистна детелина - това си пожела Деси, когато ни се обади по телефона. Ние нямахме покана с четирилистна детелина, но имаше време до сватбата и затова й обещахме, че ще се опитаме да разработим проект специално за нея.

В крайна сметка се получиха няколко варианта на поканата, от които Деси си избра този, който е с три детелинки. Помня, че в деня, в който Деси и Яни дойдоха да си вземат поканите и ги видяха за пръв път на живо, Деси само повтаряше, че са много по-хубави, отколкото си е представяла от снимката, която й бяхме пратили.

А аз си мислех, че ще направя страница на сайта за поканата с четирилистните детелинки и снимката на булката и младоженеца ще е много красива. И наистина познах.

Деси ни каза, че от малка си е рисувала четирилистни детелини по тетрадките и много е искала такава покана, но никъде не е намерила.

А това, че ние сме разработили такава покана за нея и то толкова красива, наистина много я е впечатлило. За нас винаги е като сбъдната мечта да осъществяваме желанията на хората, които имат идеи и въображение.

Покана с форма на четирилистна детелинка | Лейсис
Това е първоначалният вариант на поканата, във форма на четирилистна детелинка. Поканата е красива, но ние почти никога не спираме на първия вариант.
Покана с четирилистна детелинка | Лейсис
Това е вторият вариант на поканата, детелинката е с 3D ефект и изглежда наистина много добре. Тук самата покана е с ажурно изрязани инициалите на младоженците.
Покана с три четирилистни детелинки | Лейсис
Това е окончателния вариант на поканата, с три очарователни четирилистни детелинки и сатенена панделка с прасковен цвят, както булката си пожела. И монограмът също е променен.
Подаръчетата за гостите на сватбата - свещи четирилистни детелини с калинка
Когато темата на сватбата са четирилистните детелини, то няма по-подходящи подаръчета за гостите от нашите свежи и красиви свещи-детелинки с червена калинка за щастие и късмет. Снимката ни е пратена от булката.
младоженци
Деси и Яни на техния сватбен ден. Пожелаваме им четирилистните детелинки да им донесат огромно щастие и вечна любов! И да са винаги така усмихнати и влюбени както в деня на сватбата!
Портрет на младоженците, гравиран върху дърво | Лейсис
Снимка на подаръка, който Деси и Яни си направиха за спомен от сватбата - техния портрет, гравиран върху дърво, изрязано във форма на сърце, с ажурно изрязани крачета. Такъв портрет направихме и за подарък на техните кумове.
Сватбена покана с детелинки в лилаво | Лейсис
А какво ще кажете за покана с четирилистни детелинки, които са ...лилави? Въпреки, че ни прозвуча доста необичайно, се получи много нежна и красива покана.
Свещ малка детелинка с калинка | Лейсис
Свещ - малка детелинка с калинка. В случай, че бюджетът Ви не позволява голяма детелинка, можете да си поръчате свещи - малки детелинки, които са също много свежи и красиви.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност. Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени. Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата и цветовете на Вашата сватба . Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас модел ще бъде изрязан ажурно от луксозни картони. Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Дизайнът на поканата може да се променя и подобрява, докато се получи така, както Вие желаете.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени покани с детелинки | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!