СВАТБЕНИ ПОКАНИ в бордо

Идеи за оригинални и луксозни покани в цвят бордо / бургунди

сватбена покана с панделка в  бордо. Студио Лейсис
Прекрасна покана за сватба със сатенена панделка в цвят бордо. Поканата е ръчна изработка. Картонът е перлено бял. Поканата е джоб, в който се поставя листа с текста. От едната му страна са напечатни имената на младоженците и датата, а от другата - текста на самата покана.

Сватбените покани в цвят бордо са много впечатляващи, луксозни и официални.

Бордото е толкова специално, че навремето само кардиналите са имали право да носят дрехи в този цвят.

Счита се, че хората, които харесват този цвят, притежават голяма вътрешна и духовна сила, целеустремени са и са уверени личности с изявени лидерски качества.

Бордото е цвят, които прекрасно се комбинира с много голяма гама от цветове и позволява създаването на много стилни и красиви покани.

Независимо дали цялата покана ще се изработи в цвят бордо или бордото ще бъде акцента в композицията, поканите в този цвят са винаги впечатляващи със стил и лукс.

 Сватбена покана с дантела в цвят бордо. Студио Лейсис
Сватбена покана с дантела в цвят бордо. Цветът на панделката съвпада с цвета на дантелата. Самата дантела е отпечатана върху корица от прозрачна хартия. На корицата са напечатани и имената на младоженците.
 Сватбена покана с дантела в бордо - текст. Студио Лейсис
Текстът на поканата също е отпечатан в цвят бордо, като е разположен на две страници от бял перлен картон. Шрифтът и оформлението са по избор на младоженците. Поканата може да се отвори и да се прочете и без да се развързва панделката.
 Сватбена покана - лазерно изрязана дантела в бордо. Студио Лейсис
Разкошна сватбена покана, създадена по идея на младоженците Пепа и Валентин. Кориците на поканата са от лазерно изрязан перлен картон в цвят бордо. Текстът е графично оформен с прекрасни цветя и специално избрани орнаментирани шрифтове.
 Сватбена покана с монограм
Монограмът на младоженците
е вплетен в лазерно изрязаната дантела. Самият монограм е с форми, които позволяват преплитането му с дантелата да стане естествено и той изглежда като част от самата дантела.
Сватбена покана с лилия Лейсис
Сватбена покана с елегантна и красива лилия и ажурно изрязан монограм на младоженците. Лилията може да бъде бяла с тичинка в бордо или както на снимката - в бордо с бяла тичинка. Корицата в цвят бордо може да е гладка и изчистена или да бъде релефна с флорални орнаменти. Панделката на снимката е органза, но панделка органза със сатенен край, също изглежда много стилно и красиво.
Покана в бордо и шампанско
Покана с корици от лазерно изрязан перлен картон в цвят шампанско. Бордото в тази луксозна покана е фон, на който в бял цвят е аранжиран текста на поканата. В долната част на графичното оформление има винтидж цветя. Графиката с фоновото изображение ни беше изпратена от булката. В лазерно изрязаната дантела на кориците може да се добави монограмът на младоженците.
Лазерно изрязана пеперуда на покана Лейсис
Снимка от близък план на пеперуда върху сватбена покана. Поканите за сватба с пеперуди са много изящни и нежни. Лазерното изрязване позволява изключителна прецизност, като могат да се изрязват много фини и нежни детайли.
Покана за сватба в бордо
Още един вариант на поканата с лазерно изрязана дантела, като сега корицата е от перлен картон в цвят бордо. Всички варианти на модела можете да разгледате на нашата страница- Сватбени покани по идея на младоженците

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в бордо | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!