СВАТБЕНИ ПОКАНИ в Кафяво

Идеи за луксозни и стилни покани в цвят шоколадово кафяво.

Сватбени покани в кафяво с панделки. Студио Лейсис
Ръчно изработени покани за сватба в класически стил с разкошни сатенени панделки. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани Класика.

Поканите за сватба в шоколадово кафяво са официални и луксозни. Подходящи са за тържествени събития и за младоженци, които вече са постигнали успехи в живота.

Счита се, че хората, които харесват този цвят, притежават силна връзка с природата, устойчива душевна сила и обичат шоколад :) .

Кафявото е цвят, които е символ на стабилност и надеждност. Той създава усещане за топлота и сигурност.

Поканите от шоколадово кафяв перлен картон са официални и луксозни. Добавянето на панделки, релеф и лазерно изрязани орнаменти, привнася така необходимата за случая романтика.

Сватбените покани в шоколадово кафяво са луксозни и елегантни и са подходящи за сватби с по-голяма тържественост и официалност.

 Сватбена покана в кафяво. Студио Лейсис
Поканите са изработени от шоколадово кафяв перлен картон с флорален релеф. Текстът на поканата е отпечатан на бледожълт картон, като булката пожела да има орнаменти в горната и долната част на текстовото поле.
 Сватбена покана с дантелен джоб за текста. Студио Лейсис
Покана за сватба от шоколадово кафяв картон, без релеф. Вместо релеф, поканата има вътрешен джоб, декориран с лазерно изрязана дантела, в който се поставя листа с текста.
 Сватбена покана в кафяво и златно. Студио Лейсис
Сватбена покана в кафяво и златисто. Поканата е джоб, в който се поставя листа с текста на самата покана. Панделката от сатен в цвят екрю се връзва ръчно. За да се извади листа с текста на поканата, панделката не се развързва, а листа се слага зад нея в джоба на поканата.
 Сватбена покана в кафяво със златна плочка. Студио Лейсис
Сватбена покана в кафяво със златна плочка, на която са гравирани имената на младоженците и датата на сватбата. Поканата е в класически стил, много изчистена и елегантна. Самата покана има вътрешен джоб, в който се поставя листа с текста.
Сватбена покана с лилия Лейсис
Сватбена покана с лилия и ажурно изрязан монограм на младоженците. Лилията е в шоколадово кафяв цвят, вътрешната корица е в цвета на лилията. Корицата от перлен кафяв картон има красив флорален релеф. Панделката е органза със сатенен край в цвят шампанско. Самата покана също е изработена от перлен картон в цвят шампанско, а кафявото е за контраст и акцент. Монограмът на младоженците е ажурно прорязан в корицата и през него се вижда перлено кафявия картон на вътрешната вложка.
Покана с роза в кафяво
Сватбени покани с рози Поканите за сватба с кралицата на цветята - розата, са винаги модерни и харесвани. Лазерните технологии позволяват да се създават много красиви покани, като ажурно изрязаните рози изглеждат наистина прекрасно. Добяването на панделка привнася за романтичното излъчване на поканата. Самата покана е с корица от перлено кафяв картон във форма на сърце, в ковто е вплетена красива роза. Вътрешната вложка с текста е двойна. Поканата се отваря като книга.
покана - дърво
Покана за сватба - дърво . Дървото е лазерно изрязано и притежава много фини и деликатни детайли, почти като истински клонки и листа. Текстът е отпечатан в ментово зелено, а под самия текст е отпечатан монограма на младоженците. Когато поканата се затвори и двете половинки образуват цяло дърво, монограмът се пада в сърцето, изрязано в ствола на дървото.
Покана за сватба със слъчогледи
Сватбени покани със слънчогледи. Поканите за сватба със слъчогледи са винаги много слънчеви и носят хубаво настроение. Особено подходящи са за есенни сватби и за булки, които харесват топлите цветове. Лазерното изрязване позволява цветчетата на слънчогледа да са като истински, но в умален размер. Поканата е шоколадово кафява с жълта панделка.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в кафяво | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!