СВАТБЕНИ ПОКАНИ в лилаво

Без значение дали искате кралско лилаво за Вашите сватбени покани или нежени и пастелни лилави нюанси, ние можем да Ви предложим прекрасни лазерно изрязани покани, изработени от перлени френски картони.

Сватбени покани от перлен лилав картон с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Покани за сватба, изработени от млечно (светло) лилав и лилав перлени картони. Дантелата е лазерно изрязана, като образува плетеница от красиви рози. Още покани с рози можете да намерите на нашата страница
Сватбени покани с рози.

В миналото лилавото багрило се е добивало много трудно, затова този цвят се счита за "кралски" и символ на богатство и великолепие.

В наши дни е прието, че лилавото е любимия цвят на творческите натури, които са чувствителни, оригинални и независими.

Лилавото е много предпочитан цвят за украса на сватбеното тържество, без значение дали ще бъде основен цвят или само акцент.

Сватбените покани в лилави цветове изглеждат много луксозни, ако картонът е в тъмно кралско лилаво или много нежни и романтични, ако нюансите на лилавото са по-светли.

При изработкана на самите покани за сватба ние използваме перлени френски картони, които са с изключително качество и много красиви цветове.

Най-хубавото е, че почти всеки модел покана от нашия сайт може да се изработи в желания от Вас нюанс на лилаво.

 Сватбена покана в лилаво. Студио Лейсис
Луксозна покана за сватба от лазерно изрязан перлен картон, оформящ елегантна дантела. Панделката е в тон с цвета на поканата, тя се връзва и оформя ръчно. Текстът е разположен на две страници, като се отваря наляво, като книга. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани с дантела.
 Сватбена покана в кралско лилаво с монограм. Студио Лейсис
Много красива покана от лазерно изрязан перлен картон в цвят Кралско лилаво. Картонът е тъмнолилав, на снимката изглежда по-светъл заради светлината. В средата на поканата има сърце с лазерно изрязан монограм на младоженците. В текста на поканата са добавени инфографики, които младоженците ни изпратиха. Още идеи - на страницата ни Сватбени покани с монограм.
 Сватбена покана с лазерно изрязана лилия в лилаво. Студио Лейсис
Много нежна покана за сватба с красива лилия. На поканата е изрязан ажурно монограмът на младоженците. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани с лилия.
 Сватбена покана с твърди корици. Студио Лейсис
Сватбена покана с твърди корици за кумове или родители. Поканата е декорирана с разкошна сатенена панделка и блестяща брошка.
 Сватбена покана с детелинки в лилаво. Студио Лейсис
Много красиви покани за сватба с детелинки в лилаво. Едната покана е от перлено бял картон с кралско лилава панделка, а другата покана е ръчно изработена от перлен тъмнолилав картон и бяла сатенена панделка.
 Сватбена покана с люляк. Студио Лейсис
Покана за сватба с люляк във Винтидж стил. Монограмът на младоженците е на допълнителен декоративен елемент. Панделката от органза със сатенен край придава допълнителен блясък и нежност.
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела в лилаво. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела в лилаво. Младоженците пожелаха текстът да се отпечата на прозрачна хартия. В лазерно изрязаната дантела е вплетено сърце с монограма на младоженците. Тъмнолилавата сатенена панделка е акцентът на тази елегантна покана. Още идеи за покани - на страницата
Дизайнерски сватбени покани.
 Сватбена покана - дърво с птички. Студио Лейсис
Покана за сватба - дърво, изработена от перлен тъмнолилав картон. Младоженците пожелаха да добавим птиченца на дървото, а панделката да е цикламено розова. В текста има и цикламено розово сърце с монограма на младоженците. Самият текст също е отпечатан в тъмнолилав цвят. Още идеи - на страницата
Сватбени покани с дърво.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в лилаво | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!