СВАТБЕНИ ПОКАНИ в стил рустик

Идеи за ръчно изработени покани и лазерно изрязани покани в стил Рустик.

Сватбена покана с Рустик с дантела. Студио Лейсис

Сватбените покани в стил Рустик са много различни от традиционните покани за сватба.

Те са неочаквано красива комбинация от груби текстури и нежни и деликатни елементи.

При поканите в стил Рустик задължително се използват крафт картон, дантела, както и канап, зебло, дървени фигурки и други природни елементи.

Дантелата може да бъде лазерно изрязана или текстилна, но винаги е с фини и деликатни орнаменти.

Ако изберете лазерно изрязана дантела, не забравяйте да включите Вашият монограм в рисунъка на лазерното изрязване.

Използването на бял цвят в сватбената покана контрастира красиво на тъмните неутрални кафяви цветове на крафт картона.

Изборът на подходящ шрифт и красиви флорални елементи допълва цялостната визия на поканата.

Зеблото също може да бъде включено в дизайна на Рустик поканите, като допълнителен съпоставяне на груба текстура и натурални цветове в контраст с нежните дантели.

Пликовете за Рустик поканите обикновено също се изработват от амбалажна хартия и по желания се декорират с конопени връзки и елементи от дърво.

Бъдете креативни, участвайте в създаването на дизайна на Вашата Рустик покана.

Възможностите за дизайн са безкрайни и комбинирането на отделни Рустик елементи води до създаване на уникални сватбени покани.

 Сватбена покана Рустик с зебло. Студио Лейсис
 Сватбена покана Рустик с дантела. Студио Лейсис
 Сватбена покана Рустик с лавандула. Студио Лейсис
 Сватбена покана Рустик с лазерна дантела. Студио Лейсис

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Сватбената покана създава първото впечатление, което ще запомнят гостите на Вашата сватба. Първо по нея ще коментират дали имате стил и идентичност. Предлагаме Ви възможност да имате елегантни покани, изработени от луксозни материали, по Ваша идея или проект и на много добри цени. Поканата може да бъде изработена така, че да хармонира с темата и цветовете на Вашата сватба . Съгласно Вашето желание ние ще Ви изработим безплатно проект за поканата, като желаният от Вас модел ще бъде изрязан ажурно от луксозни картони. Вие да ни изпратите желания от Вас текст или ние да Ви предложим примерни варианти. Дизайнът на поканата може да се променя и подобрява, докато се получи така, както Вие желаете.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

идеи за сватбени покани в стил рустик | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!