СВАТБЕНИ ПОКАНИ С восъчен печат

Когато държите да имате наистина луксозни покани, восъчния печат е задължителен елемент.

Восъчни печати - злато. Студио Лейсис
Восъчни печати - златни, с монограма на младоженците и красива орнаментирана рамка. Изглеждат като старинни жълтици и стоят страхотно на поканата. Високата цена на материала, бавната изработка - всички усилия си заслужават за получаването на толкова впечатляващ резултат!

Сватбените покани с восъчен печат безспорно са много луксозни.

Повечето печати, които се предлагат на пазара са със сърчица, гълъбчета и други тривиални елементи.

Нашето желание беше да създадем покани с восъчен печат, на който има монограм от буквите на младоженците.

За да се отвори покана с восъчен печат, трябва печатът да се счупи или поне да се отлепи от хартията, което води до нарушаване на перфектния вид на поканата.

За нас не беше вариант да се чупи монограма на младоженците, затова вместо от восък, го изработихме от материал, който позволява огъване. Около самият монограм с буквите може да се добави рамка с дизайн по желание на булката и младоженеца.

Имамв възможност да изработим и восъчни печати с дизайн, изпратен от самите младоженци. Ако нямате Ваш монограм, то нашият дизайнер може да Ви направи предложения за дизайна на монограма Ви и рамката около него.

Получават се уникално луксозни покани, които могат да се отварят и затварят многократно, като печатът остава цял, а поканата запазва външния си вид непокътнат.

Златен восъчен печат върху луксозен плик
Златен восъчен печат върху луксозен плик с красиви орнаменти.
сватбени покани с восъчен печат. Студио Лейсис
Луксозни и много стилни покани с печат - печатът не е с обикновени сърчица, както го правят някои колеги, а е с монограма на младоженците. Едната покана е в цвят "блъш", със златен печат, а другата покана е в цвят "пепеп от рози" и е със сребърен печат.
 Сватбена покана с лилия в шоколадово кафяво. Студио Лейсис

Цветът на печатите може да е по избор на младоженците - златен, сребърен, меден, бронзов... Печатите са с дълбок релеф и луксозен металически отблясък.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба с восъчен печат | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!