СВАТБЕНИ ПОКАНИ в цвят Пепел от рози

Поканите в цвят Пепел от рози са едновремено много елегантни и луксозни.

Сватбени покани в цвят Пепел от рози с лазерно изрязана арка с младоженци. Студио Лейсис
Покани за сватба, изработени от перлени картони в цвят Пепел от рози и бяла перла. Лазерно изрязаната арка изглежда много романтично над фигурите на младоженците. Листите с текста на поканите са декорирани с красиви цветя също в нюансите на цвят Пепел от рози. Още идеи на страницата Сватбени покани с младоженци.

Пепел от рози е цвят, с който сме назовали изключително рядко срещан нюанс в цветовете на розите.

Пепел от рози е любимия цвят на хора, които търсят необикновени и редки неща, като не се задоволяват с тривиални и обикновени решения.

Сватбено тържество с украса в цвят Пепел от рози е много стилно и елегантно.

Ако искате да бъдете сигурни, че Вашето сватбено тържество ще изглежда едновременно елегантно и бляскаво, то Пепел от рози е цвета, който дава усещането за лукс и стил.

При изработкана на самите покани за сватба ние използваме перлен картон, който е с изключително качество и много красив нюанс.

Почти всеки модел покана от нашия сайт може да се изработи в цвят Пепел от рози. Също така можем да изработим модел по Ваш проект или Ваша идея.

Сватбени покани в цвят Пепел от рози с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Покани за сватба, изработени от перлен картон в цвят Пепел от рози. Лазерно изрязаната дантела също образува плетеница от красиви рози. Поканата е затворена с "коланче" и има допълнителен елемент с монограма на младоженците. Още покани с рози - на нашата страница
Сватбени покани с рози.
 Сватбена покана в Пепел от рози
Много красива покана от лазерно изрязан перлен картон в цвят Пепел от рози. Картонът е по-тъмен, на снимката изглежда по-светъл заради светлината. В долния ляв ъгъл на поканата има сърце с лазерно изрязан монограм на младоженците.. Още идеи - на страницата ни Сватбени покани с лезерно изрязана данетела.
 Сватбена покана с лазерно изрязана пеперуда. Студио Лейсис
Много нежна покана за сватба с красиви пеперуди. На поканата е изрязан ажурно монограмът на младоженците. Още идеи - на страницата ни Сватбени покани с пеперуди.
 Сватбена покана с плик
Сватбена покана с прозрачен плик, на който са отпечатани блестящи цветя в цвят Пепел от рози. Още снимки на поканата - на страницата ни: Сватбена покана с плик с блестящи цветя.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в цвят Пепел от рози

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!