СВАТБЕНИ ПОКАНИ С календар

Нашият български еквивалент на картичките SAVE THE DATE

Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и календар с датата на сватбата. Студио Лейсис
Покана за сватба с лазерно изрязана дантела от цветя. В дантелата е вплетен монограм от буквите на младоженците. Календарът с датата на сватбата е във формата на сърчице. Лазерно изрязаният монограм е стопроцентово доказателство, че поканата е оригинална. Повече за начините да познаете дали една покана е лазерно изрязана, можете да прочетете на : КАКЪВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ СИГУРЕН НАЧИН ДА РАЗЛИЧИТЕ ОРИГИНАЛНА ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗАНА ПОКАНА ОТ ИМИТАЦИЯ, РЯЗАНА С ЩАНЦА?

Поканите с малък календар с датата на сватбата са интересни, оригинални и различни. С тях е сигурно, че гостите Ви няма да забравят кога е датата на Вашето сватбено тържество, дори да ги поканите година преди сватбата.

Поканите с календар са идея, подобна на картичките Save the Date, които са толкова модерни на Запад.

Самият календар може да се добави към графичното оформление на текста на поканата или да бъде като допълнителен декоративен елемент.

Датата на сватбеното тържество обикновено се прави по-голяма, огражда се в сърчице, прави се в друг цвят - всичко което привлича вниманието и насочва фокуса към тези толкова важни цифрички в живота на бъдещите младоженци.

Каквато и да е Вашата идея, ние с радост ще Ви помогнем да я претворите в красива реалност!

 Сватбена покана с монограм и календар в перлено зелено и бяло. Студио Лейсис
Сватбени покани с монограм и календар, в перлено зелено и бяло. И двете покани са много хубави, но поканата с бялата корица и текст на зелена вложка изглежда по-добре.
 Сватбена покана с лазерно изрязани рози и календар. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязани рози и календар, вграден в графичното оформление на текста на самата покана. Всъщност календарът е отпечатан на отделен лист, заедно със Сватбената програма.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба с календар | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!