СВАТБЕНИ ПОКАНИ в Синьо

Без значение дали искате кралско синьо за Вашите сватбени покани или нежен небесносин цвят, ние можем да Ви предложим прекрасни сватбени покани, изработени от перлени френски картони.

Сватбени покани от кралско син картон с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Покана за сватба, изработена от тъмносин перлен картон. Дантелата е лазерно изрязана, като в средата образува сърце с монограма на младоженците. Сърцето може да е светлосиньо, но младоженците пожелаха да е златно. Получи се много луксозна покана.

Синьото е цвят, който има много различно значение, в зависимост от избрания нюанс.

Поканите за сватба, изработени в светло - небесно син цвят, са много нежни и изящни. Неслучайно светлосиният цвят символизира душевна чистота, нежност и финес.

Подходящ е за младоженци, които ценят романтиката и хубавите мигове в живота, които не се купуват с пари.

Сватбените покани, изработени в тъмно - кралско син цвят, са изключително луксозни и официални.

Тъмният кралско син цвят символизира сила на духа, устременост и сила. Подходящ е за младоженци, които знаят какви са им целите в живота и как да ги постигнат.

Почти всеки модел покана от нашия сайт може да се изработи в желания от Вас нюанс на синьото.

 Сватбена покана в тъмносиньо. Студио Лейсис
Луксозна покана за сватба, ръчна изработка. Поканата е изработена от кралско син перлен картон. Затваря се със сребърна панделка, на която е добавено картонче с монограма на младоженците. Още идеи за покани в класически стил - на страницата ни
Сватбени покани Класика.
 Сватбена покана в светло синьо с монограм. Студио Лейсис
Много красива покана от лазерно изрязан перлен картон в небесносин цвят. В средата на поканата има сърце с лазерно изрязан монограм на младоженците. Сърцето е от перлен тъмносин картон. Поканата е много нежна и стилна едновременно. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани с монограм.
 Сватбена покана с лазерно изрязана лилия в синьо. Студио Лейсис
Стилна покана за сватба с красива лилия. На поканата е изрязан ажурно монограмът на младоженците. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани с лилия.
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела в тъмносиньо и шампанско. Монограмът на младоженците е отпечатан в златисто на корицата на поканата. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани с дантела.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в синьо | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!