СВАТБЕНИ ПОКАНИ НА ТЕМА ПЪТЕШЕСТВИЕ и самолетен билет

За младоженци, които обичат да пътуват и да откриват нови места и възможности

Сватбена покана с лазерно изрязана дантела и монограм на младоженците. Студио Лейсис
Сватбена покана "Пътешествие" с лазерно изрязан самолет от дърво. Пликът е от прозрачна хартия с напечатана винтидж карта на света. Поканата е с дизайн на билет за самолетен полет.

Сватбените покани на тема "Пътешествие" стават все по-популярни.

Младите хора обичат да пътуват и ако наистина сте космополитни личности, то темата "пътеществие" ще е идеална за Вас.

Поканата, на която е напечатан текста, може да се изработи във форма и с визия на истински самолетен билет.

Външната корица е прозрачна и много ефектна с красивия принт на картата на света.

Лазерно изрязаният елемент във форма на самолет допълва цялостния облик на поканата.

Поканата може да се изработи в цветове по желание на младоженците.

Формата и дизайнът на самия билет също са по желание на младоженците.

 Сватбена покана Пътешествие в синьо. Студио Лейсис
Сватбена покана Пътешествие в синьо. Вместо самолетче от дърво и конопена връзка, поканата може да се затвори със панделка и сребърно самолетче. На дизайна на самолетния билет младоженците пожелаха да се добави изображение на катедрала, пощенска марка и печат Виена.
 Сватбени покани - билет за пътуване, в розово.
Тази покана с уникален дизайн на тема Пътешествие е изработена по идея на младоженците. Представлява плик от розов перлен картон и билет, който се поставя в плика. На самия плик са отпечатани забележителсности от всички страни, които младоженците са посетили - Париж, Дубай, Рим....
 Сватбена покана Пътешествие. Студио Лейсис
Покани за сватба - Пътешествие - самолетен билет в плик. На обратната страна на билета е отпечатана снимка на младоженците пред кънтри къща във Франция.
 Сватбени покани с винтидж карта на света
Сватбените покани на тема Пътешествие са за истинските любители на пътешествията, които обожават да пътуват, да опознават света и да преоткриват нови чудеса и забележителности.
 Сватбена покана Пътешествие. Студио Лейсис
Покани за сватба - Пътешествие. Винтидж картата на света може да се отпечата в желани от младоженците цветове - Пепел рози, кафяво, синьо, жълто....
 Сватбени покани - билет за пътуване, изрязана с лазер. Студио Лейсис
Поканите за сватба на тема Пътешествие са много оригинални и нестандартни. Това са бутикови покани, които се изработват специално за Вас и съгласно Вашите идеи и желания.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани пътешествие

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!