СВАТБЕНИ ПОКАНИ С ЛИЛИЯ

Нежни и красиви покани с лазерно изрязана лилия и ажурен монограм на младоженците

сватбена покана с лилия в  бордо. Студио Лейсис

Сватбените покани с изящна ажурно изрязана лилия са много нежни и красиви. Изработват се от луксозни перлени картони.

Лилията може да бъде бяла с цветна тичинка или цветна - с цвета на вътрешната корица.

Вътрешната корица се изработва от цветен перлен картон, който може да бъде гладък или релефен.

Релефът на вътрешната корица може да бъде флорален, на сърца или геометрични елементи - според желанията на младоженците.

Цветовете на самата покана също се подбират в тон с цветовете на сватбеното тържество.

Най-оригиналният елемент на поканата е ажурно изрязаният монограм на младоженците. Така се вижда, че поканата е бутикова, правена по поръчка и е оригинална лазерно изрязана покана.

 Сватбена покана с лилия в шоколадово кафяво. Студио Лейсис
 Сватбена покана с лилия в златно. Студио Лейсис
 Сватбена покана с лилия в златно и шампанско. Студио Лейсис
 Сватбен подарък - лилия от дърво. Студио Лейсис
Сватбена покана с лилия Лейсис
Сватбена покана с елегантна и красива лилия и ажурно изрязан монограм на младоженците
Сватбена покана с лилия - една от най-нежните и красиви покани, създадена по идея на една от нашите най-нежните и изящни булки. Когато Валя и Пламен от Стара Загора дойдоха в нашето студио за първи път, това, което най-много ни впечатли беше колко крехка и елегантна е тя и колко усмихнат и чаровен е той. Те дойдоха при нас около шест месеца преди датата на сватбата, което наистина ни даде време и възможност да работим по техните идеи и да създадем уникални покани и подаръци за гостите на сватбата им.
младоженци
Валя и Пламен на техния сватбен ден. Горчиво!
Ето какво ни писа Валя след сватбата: "Много сме щастливи заради невероятните подаръци, които ни направихте за сватбения ни ден!И искаме да Ви изкажем своите искрени благодарности за всичко, което направихте за нас! Не ни забравяйте и като идвате до Стара Загора ако имате време обаждайте се да се видим! Валя"
Убедени сме, че колкото по-рано започне подготовката за сватбата, толкова повече и по-красиви и оригинални неща могат да се създадат и да направят сватбения ден по-различен и неповторим.
Лазерно изрязана лилия на покана Лейсис
Снимка от близък план на лилията върху сватбената покана. Първоначално поканата беше изцяло бяла, но Валя поиска тичинката да е в лилаво, както и цветът на вложката и текста, а самият текст да се вижда. Когато видяхме окончателния вариант готов, бяхме наистина щастливи, че се получи толкова оригинална и красива покана.
Сватбени подаръци за гостите - лилии
Това е снимката на кошницата с подаръчетата за гостите, която Валя ни изпрати. Самата кошничка е много красива, а в нея са сложени подаръчетата, които изработихме специално за Валя и Пламен - кутийки със свещи - лилии, преливащи от по-тъмно към по-светло лилаво и свещи-бутилчици в екрю с лилави капачки и специални етикети.
младоженци
Това са Димана и Георги. А в дясно е поканата за тяхната сватба. Промените са направени по идеи на Димана - цветовете са бордо и бяло, лилията в е цвят бордо и има допълнителна вложка в цвят бордо, която скрива текста.
Красива сватбена покана с лилия в бяло и бордо, Лейсис
Тази невероятна сватбена покана в бордо и бяло също е много красива и стилна. Инициалите на младоженците Димана и Георги са ажурно прорязани в поканата, оформяйки красив монограм.
Свещи лилии за подаръци за гостите, Лейсис
Идея за сватбени подаръци за гостите - свещи във формата на лилия, ароматни и красиви. Могат да се изработят в цветовете на сватбата и са хубав подарък, който всеки гост ще приеме с радост.
Сватбена покана с лилия в лилаво с релефна вложка, Лейсис
Сватбена покана с лилия в лилаво и релефна вложка. Инициалите на младоженците са ажурно прорязани в поканата, а релефът придава невероятно усещане за лукс и стил.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с лилия | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!