СВАТБЕНИ ПОКАНИ в стил акварел

Нежни и красиви покани за сватба, с цветя и елементи в стил акварел.

сватбена покана с рози в стил акварел
Покана за сватба с красиви рози в стил акварел. Цветът на розите е в прасковени нюанси, като самите рози са включени както в дизайна на поканата, така и в дизайна на прозрачната корица. Поканата се затваря със златно шнурче, на което има медальон с монограма на младоженците.

Сватбените покани в стил акварел се отличават с нежни, полупрозрачни цветове, така характерни за този стил на рисуване.

Нежност, изящност и романтика - ако търсите покани за сватба с такова излъчване, то сватбените акварелни покани са най-добрия избор за Вас.

За да подсилим излъчването за финес и нежност, към голяма част по поканите сме добавили корици или пликове от прозрачна хартия.

Прозрачната корица, в която се слага поканата, също може да бъде с красив акварелен рисунък, в хармония с дизайна на поканата.

Цветовете на поканите могат да се променят, за да са в тон с цветовете на сватбеното тържество.

Затварянето на поканата може да стане по много различни начини - с восъчен печат, с панделка или с шнур, на който има медальон с монограма на младоженците.

Акварелните сватбени покани със сигурност ще очароват Вашите гости с нежността и финеса, който притежават.

 Сватбена покана с рози в стил акварел
Медальонът с монограма на младоженците е много ефектен, може да се изработи с шрифт по избор на самите младоженци или по техен дизайн, ако имат такъв. Също така самият медальон може да бъде златен, сребърен, лилав, пепел от рози или тъмносиньо. Шнурчетата са златни или сребърни.
 Покана в стил акварел с рози в прасковено
Покана с рози в стил акварел - романтична, изящна, красива. Розите от листа с текста нежно прозират през прозрачната корица. Медальонът с монограма придава допълнителен стил и лукс. За отварянето на поканата не е необходимо панделката на златния шнур да се развързва - с приплъзване шнурът се изважда и после много лесно се връща обратно на място.
 Сватбена покана с акварелни рози - текст
Текстът на поканата с акварелни рози е с модерен, съвременен дизайн, а имената на младоженците могат да бъдат позлатени.
 Акварелна сватбена покана с прозрачна корица
Сватбената покана с акварелни рози е безспорно прекрасен избор за нежни и романтични булки, които искат да съчетаят стил с романтика.
 Акварелна покана за сватба с глухарче в блестящо лилаво
Сватбена покана с глухарче върху фон в стил акварел. Поканата е изработена във виолетово-лилави цветове, а глухарчето е с метализиран блестящ цвят в лилаво. В блестящо лилаво са също имената на младоженците и датата на тяхната сватба. По желание може да се метализират и имената на булката и младоженеца, отпечатани на страната с текста на поканата. Самото оформление на текста е с модерен, съвременен дизайн.
 Сватбена покана с акварелен фон в лилаво и глухарче
Глухарчето е прекрасен символ, защото всяко малко семенце е една надежда, всяко звънце е една мечта. Нека мечтите летят нависоко и намерят най-доброто място да покълнат и да разцъфтят!
Ако имате много мечти и надежди, то тази покана е Вашият избор. Глухарчето е изклюително фино и нежно, семенцата летят, носени от лилавия акварелен бриз във фона на поканата. Самото глухарче, както и имената на младоженците и датата на свтбата могат да бъдат позлатени, с лилав металически отблясък или просто в тъмнолилаво - и трите варианта са много красиви, защото финия рисунък на глухарчето хармонира перфектно с нежния акварелен фон на поканата. Текстът на самата покана е отпечатан на обратната страна, върху същия акварелен фон. Качеството на печата е изключително високо, цветовете са живи, акварелните нюанси са изобразени до най-малки детайли. Много красива и оригинална сватбена покана в стил акварел.
 Акварелна покана за сватба с глухарче
Поканата с глухарчето изглежда страхотно дори когато глухарчето е отпечатано в лилаво върху фона в стил акварел, без допълнително метализиране. Самите цветове и форми на акварела са достатъчно красиви и нежни, в идеално съзвучие с нежните линии на пухчето на глухарчето и малките летящи семенца.
 Сватбена покана с акварелен фон - зеленина и евкалипт
Сватбена покана с акварелен фон - зеленина и евкалипт. Още една идея за страхотна акварелна покана с нежна зеленина, евкалипт и рози. Поканата е с прозрачна корица и се затваря с фина панделка от органза и восъчен печат в зелено. На печата са изобразени две преплетени сватбени хални. Луксозна и много нежна покана в стил акварел. .

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

Покани за сватба - акварел

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!