СВАТБЕНИ ПОКАНИ С рози и божури

Изящни и луксозни покани с кралицата на цветята - розата - най-красивият символ на любовта.

сватбена покана с лазерно изрязани рози. Студио Лейсис
Покана с лазерно изрязани рози от перлен картон в цвят Блъш (Пудра). В дизайна на графичното оформление на текста на поканата също е включено изображение на винтидж рози. Изключително красива покана.

Розите са изключително красиви цветя, които свързваме с любовта, щастието, лукса и елегантността.

Още от дълбока древност розата е призната за царицата на цветята и това остава непромемено и в нашето съвремие.

Поканите са сватба с рози са много красиви, елегантни и луксозни.

Независимо дали розите и божурите са отпечатани на поканите или са лазерно изрязани от луксозни картони, винаги крайният ефект е елегантност и изящество.

Поканите с рози са подходящи за булки, които са уверени в себе си и искат да имат блясък и лукс на сватбеното си тържество.

Розите и божурите са подходящи и за сватби във винтидж стил, когато са отпечатани в по-приглушени цветове. А ако се използват нежни и пастелни цветове, то стилът е shabby chic.

 Сватбена покана с рози в цвят Блъш / Пудра. Студио Лейсис
 Сватбена покана с рози в прасковено. Винтидж стил. Студио Лейсис
 Сватбена покана билет - с рози в лилаво. Студио Лейсис
Покана за сватба - билет - с рози в лилаво.
 Сватбена покана с рози в лилаво. Поканата е във форма на билет за театър. Студио Лейсис
Сватбена покана с рози в лилаво. Поканата е във форма на билет за театър.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба с рози

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!