сватбени подаръци за гостите,

които Вашите гости в дейстителност ще искат и с радост ще запазят!

сватбени подаръци-младоженци в носии с шевици
Малки фигурки от дърво на младоженци в носии - булката е с българска носия, а младоженецът - с кипърска. Тези уникални подаръци ще останат спомен за цял живот, за да напомнят на гостите на сватбата, че за Любовта няма граници.

Изборът на подаръците за гостите на Вашето сватбено тържество е една от трудните задачи за решаване. Да се избере подарък дори само за един човек не е лесна задача, а на сватбата ще има всякакви гости, на най-различна възраст и с най-различни вкусове и интереси.

При избора на сватбените сувенири за гостите трябва да се ръководите от няколко основни правила:

1. На подаръците за спомен на гостите трябва да има Вашите имена и датата на сватбата, по възможност в самия дизайн. Анонимните подаръчета се нареждат на витрината до други такива и след време никой не помни кое от коя сватба беше.

2. Подаръчетата за гостите трябва да са интересни и оригинални. Ако имате 8 гипсови слончета от сватби на Ваши приятели, не е добра идея да изберете точно гипсово слонче и за Вашата сватба.

3. Сватбените подаръчета е добре да имат някаква практическа стойност, за да зарадват наистина Вашите гости.

4. Подаръците от младоженците за гостите трябва да са в хармония с темата и цветовете на сватбата.

Подаръци за гостите на сватбата от дърво и природни материали

Дърво на Живота - сватбен магнит
Дърво на Живота - сватбен магнит - уникален подарък за гостите на Вашето сватбено тържество. Природосъобразен, пълен със символика и свежест, подарък, от който Вашите гости ще останат очаровани.
Сватбени магнити - сърце от дърво с гравирани птички
Сватбени магнити - сърце от дърво с гравирани птички на клонче и имената на младоженците, както и датата на сватбата. Изработени от естествено дърво, красив спомен за цял живот.
Дърво на Живота на поставка
Дърво на Живота на поставка. Подаръкът се изработва от дърво и естествен мъх, късче истинска Природа, свежест и красота, с които да впечатлите гостите на Вашата сватба.
Ароматни свещи в бурканче
Ароматни свещи в бурканче, изработени от кокосов восък, с памучни фитили и ароматни масла. Панделките и етикетите на капачетата са с цветове и дизайн по избор на младоженците.

Сватбени подаръчета за гостите с шевици, народни носии и фолклорни елементи

Сватбени подаръчета - Mладоженци в народна носия
Сватбени подаръчета - Mладоженци в народна носия. Тези красиви фигурки от дърво съчетават магията на българската шевица с неповторимата красота на българската национална носия.
Подаръци за гостите на сватба - младоженци в народна носия
Подаръците за гостите на сватбата - младоженци в български носии са върху поставка, върху която са изписани имената на младоженците и датата на сватбата. Красивата опаковка също се прави ръчно.
кСватбени свещи за гостите с шевица
Ароматните свещи с българска шевица са избор на подарък, който винаги е правилен. Всеки човек се радва на ароматните свещи, а свещ с шевици и имената на младоженците е просто униккално добро съчетание.
Магнит от стъкло Шевици
Магнит от стъкло Магията на българската шевица - има ли нещо по-красиво от нашите шевици, има ли по-добър начин с цветове и форми да се закодират молитви и пожелания за здраве, щастие и благоденствие?

Подаръци за гостите на сватбата по дизайн или идея на младоженците

Ароматни сватбени свещи с булка и младоженец
Ароматни сватбени свещи с булка и младоженец в син костюм. Оригиналното изображение беше с черен костюм, но булката държеше да "преоблечем" младоженеца в синьо. Получи се много красив и елегантен дизайн.
Подаръчета за гостите на сватба на тема Пътешествие
Подаръчета за гостите на сватба на тема Пътешествие - самолетчета, магнит със форма на картата на България със снимка на младоженците, ароматни свещи... Идеите са много и все оригинални и ефектни.
кСватбен магнит - сърце, което се разделя на две части
Сватбен магнит - сърце, което се разделя на две части - едната е с булка и българското знаме, а другата - с младоженец и знамето на Аруба. Перфектен подарък за сватба, на която младоженците са от различни държави.
Магнит от стъкло Орхидея
Магнит от стъкло Орхидея - сватбено подаръче за гостите, което е оригинално, изящно и много красиво. Младоженците пожелаха към дизайна да се добавят малки златни сватбени халки - което нашият дизайнер направи с удоволствие.
подаръчета за гостите на сватбата - малки книжки
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - МАЛКИ КНИЖКИ
Малки книжки с уникален дизайн по желание на младоженците
сватбени подаръци за гостите - книгоразделители
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - КНИГОРАЗДЕЛИТЕЛИ
Книгоразделители с дизайн (снимка) на младоженците
сватбени рамки за снимки
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - РАМКИ ЗА СНИМКИ
Идеален подарък - рамка, в която гостите могат да си сложат снимка от Вашата сватба.

Какви подаръци да изберем за гостите на сватбата?

Както на всяка бъдеща булка и младоженец е вече ясно, изборът на сватбените сувенири – подаръци за гостите, е изключително трудна задача. Както знаете, да избереш подарък за един човек не е лесно, а какво остава за десетките гости на сватбеното тържество, всеки с неговите вкусове и разбирания.

Освен това повечето гости на Вашата сватба вече са били и на други сватби. Те вече имат сувенирчета и подаръци от най-различни видове и наистина бъдещите младоженци трябва доста да помислят, ако искат да изненадат гостите си с нещо ново и оригинално.

Но трябва да отбележим, че е много важно не само подаръкът да е нестандартен – по-скоро е важно тези малки подаръци за гостите да са използваеми или поне да имат естетическа стойност или да останат за спомен за цял живот.

За да има поне някаква отправна точка при избора на сватбените сувенирчета, на първо място трябва да се има в предвид темата на сватбеното тържество. Ако искате сватбено тържество на тема Рустик, то трябва подаръците да са от дърво или в тях да има натурални материали и дантели.

Ако темата е нещо изискано, като например „Дантели”, то вместо подаръци от дърво, трябва да се изберат стъклени магнити или фигурки, а ароматните свещи с принт на дантела също са чудесен избор.

Сватбените подаръци за гостите, които можем да изработим за Вас в Студио Лейсис, могат да се разделят на няколко основни вида:

- Сватбени магнити
- Сватбени подаръци със снимка на младоженците
- Сватбени сувенири от дърво
- Сватбени подаръци от стъкло
- Сватбени свещи с вграден монограм
- Сватбени свещи – цветя, птици
- Сватбени свещи с цветен принт
- Сватбени малки книжки
- Сватбени ключодържатели
- Сватбени книгоразделители
- Рамки за снимки

Сватбени магнити

Поставяме сватбените магнитчета на първо място, защото те са един от най-харесваните подаръци за гостите. Когато са изработени с вкус и стил, те са подарък, който всеки ще запази с желание. Могат да се изработят от дърво или стъкло, като изборът зависи основно от темата на сватбата.

Магнитите от стъкло могат да са с най-различна форма, със снимка на младоженците или с картинка по тяхно желание. Дизайнът на магнита се изработва в цветовете на сватбата, а самото изображение е абсолютно според идеите на младоженците.

Изработката на дизайна на сватбените магнити от стъкло може да е дело на младоженците – да, ние можем да Ви изработим магнити с всякаква форма по Ваш дизайн.

Но ако нямате дизайн, нашият дизайнер ще Ви направи безплатно няколко предложения, от които да си изберете.

На магнитите за сватба се изписват имената на младоженците или техен монограм (според желанията им), както и датата на сватбеното тържество. Може да се добави и кратък текст, като например „Благодарим Ви!”.

Така сватбеният магнит остава като цветен и красив спомен от един толкова щастлив ден, какъвто е денят на Вашата сватба.

Магнитите от дърво също могат да са в най-различна форма. Те се изрязват и гравират лазерно и също са стилен и хубав подарък, който впечатлява гостите на сватбата.

Сватбени подаръци от стъкло

Сватбените подаръци от стъкло са магнити или сувенири на стойка, които могат да бъдат в най-различна форма и цветове. Повече идеи можете да разгледате на страницата ни: Сватбени подаръци

Сватбени сувенири от дърво

Подаръците от дърво са много разнообразни – портрет на младоженците, гравиран върху медальон на стойка, магнит от дърво с гравиран портрет на булката и младоженеца, ароматни медальони от дърво в най-различни форми, магнити от дърво с най-различна форма, сувенири на стойка по идея на младоженците.

Идеални подаръци за сватби на тема Рустик, Винтидж, Еко, Природа… Това са подаръци, които се изработват от изцяло природен материал и остават за спомен за цял живот.

Сватбени свещи с цветен принт

Свещите са много специален подарък, защото винаги се свързват със светлина, топлина и романтика. Това са подаръци, които гостите си вземат със сигурност. Те са идеални и ако искате да подарите подарък на всеки гост, а не един общ за семейство.

Свещите с цветен принт са много подходящи при почти всяка тема на сватбата, защото дизайнът на графиките може да е по избор на младоженците, както и цветовете също. На тези ароматни свещи може да се напечатат имената на младоженците или техен монограм, датата на сватбата или дори кратко сватбено послание към гостите.

Можем да напечатаме дори дизайн, изпратен ни от самите младоженци или нашият дизайнер да направи безплатно предложения за дизайна, от който младоженците да си изберат този, който най-много им харесва и най-много съответства на темата на сватбата.

И нещо друго важно – ароматни свещи могат да се подаряват на всяко сватбено тържество, независимо от темата. Това е подарък, който винаги се харесва, а възможността за цветен печат на дизайн по избор, прави свещите идеални за всяка сватбена тематика.

Сватбени свещи с вграден монограм или гравирана плочка.

Сватбените свещи с монограм или гравирана плоча са луксозен подарък, който можете да подарите на семейство. Те са ароматни, цветни и в тях се вгражда монограм или плоча, които могат да са златни или сребърни.

Следва продължение…

Всяко момиче да иска да бъде перфектната булка на перфектната сватба, за която дълго след това да се говори. Затова се правят малки подаръчета на гостите – да им напомнят и след време за деня, в който едно хубаво момиче и едно хубаво момче са се погледнали в очите и са си казали „ДА!”.

Но какво да подарите, така, че да не е ужасно скъпо и да доведе до пълен фалит семейния бюджет? Преди време имаше една история за едно италианско семейство, което направило толкова пищна сватба на дъщеря си, че шест месеца след това яли само спагети. Но пък ако подаръкът е евтин и това му личи, рискувате да предизвикате подигравателни усмивки и обидено повдигнати вежди.

Вашият подарък трябва да носи символика, да има някаква практическа стойност – повечето хора не харесват джунджурийки, които само събират прах. И най-важното – това, което подарявате трябва да има надпис с имената на булката и младоженеца, както и датата на сватбата. Анонимните подаръчета се нареждат на витрината до другите анонимни подаръчета и след време човек почва да се чуди кое от коя сватба беше. Затова ние създадохме подаръци, които без да са много скъпи, са достатъчно ефектни, имат практическа стойност и носят посланието на младите влюбени.

Какво трябва да знаем, когато избираме подаръчета за гостите на сватбата

Да избереш подходящ подарък за един единствен човек е трудна задача, дори да ти е много близък и познат.

А една бъдеща булка трябва да избере подаръчета за гостите на сватбата си, които да се харесат на сто човека, всички на различна възраст, с различни вкусове и начин на мислене.

Представяме Ви резултатите от анкета, проведена между сватбени агенти, бивши булки и младоженци, собственици на ресторанти за провеждане на сватбени тържества и гости, получили различни подаръчета на различни сватби. Въпросът беше един: „Кои са най-често срещаните грешки при избора на подаръчета за гостите?” Ето обобщените отговори:

* Подаръкът трябва да е практичен – за всичко безполезно има вече измислен термин „прахосъбирачка” и повечето такива прахосъбирачки просто остават по масите – гостите въобще не си ги вземат. Учудващо в графата „безполезно” попадат и папирусчетата, написани с пожелания или закачки към гостите. Ако твърдо сте решили да правите папирусчета, добавете още нещо към тях, защото на собствениците на ресторанти им е омръзнало да ги събират от масите след сватбата.

* Подаръкът трябва да е стилен – кичозните подаръчета са причина за най-много коментари за вкуса на булката. Преди да изберете подаръчето трябва да прецените дали го искате, само защото е „ужасно сладко” или наистина си заслужава.

* Подаръкът трябва да не е прекалено мимолетен – едно познато момиче искаше да подари на гостите си шоколадови бонбони, за да изживеят „вълшебно удоволствие”. Бонбоните бяха в специални кутийки от специален картон в тон с цвета на роклята. Накрая гостите си получиха подаръчетата, изядоха си бонбоните и дали изпитаха вълшебно удоволствие не се знае, но кутийките бяха затъпкани навсякъде, а след няколко дни някои от гостите въобще не помнеха, че е имало подаръчета. Не, че имаме нещо против качествените шоколадови бонбони – затрупайте гостите си с бонбони, но не очаквайте на сватбата, където навсякъде прелива от ядене и пиене, повечето от гостите Ви да оценят и запомнят един бонбон, пък бил той и „вълшебен”.

* Понякога прекалено евтините подаръчета излизат скъпо, защото гостите ги примат като "отбиване на номер" и неуважение.

* Подаръкът трябва да е с Вашите имена и дата на сватбата, да има символично значение или да е свързан по някакъв начин с Вас.

подаръци за гостите на сватбата

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!