подаръци за гостите на сватбата,

които Вашите гости в дейстителност ще искат и с радост ще запазят!

сватбен магнит - лилия
Сватбен подарък за гостите - красив магнит от акрилно стъкло във форма на лилия, с имената на младоженците и датата на сватбата. Магнитите от акрилно стъкло могат да бъдат в най-различни формии и размери. Дизайнът се изработва специално според желанията на младоженците. Цветовете са в хармония с цветовете на сватбеното тържество.

Изборът на подаръците за гостите на Вашето сватбено тържество е една от трудните задачи за решаване. Да се избере подарък дори само за един човек не е лесна задача, а на сватбата ще има всякакви гости, на най-различна възраст и с най-различни вкусове и интереси.

При избора на сватбените сувенири за гостите трябва да се ръководите от няколко основни правила:

1. На подаръците за спомен на гостите трябва да има Вашите имена и датата на сватбата, по възможност в самия дизайн. Анонимните подаръчета се нареждат на витрината до други такива и след време никой не помни кое от коя сватба беше.

2. Подаръчетата за гостите трябва да са интересни и оригинални. Ако имате 8 гипсови слончета от сватби на Ваши приятели, не е добра идея да изберете точно гипсово слонче и за Вашата сватба.

3. Сватбените подаръчета е добре да имат някаква практическа стойност, за да зарадват наистина Вашите гости.

4. Подаръците от младоженците за гостите трябва да са в хармония с темата и цветовете на сватбата.

 Сватбен подарък - свещ божур в кутия
Ароматна свещ - божур, в красива прозрачна кутийка, с картичка от перлен картон и панделка органза. На картичката са напечатани имената на младоженците, датата на сватбата и няколко думи за благодарност към гостите: "Благодарим Ви, че споделихте с нас сватбения ни ден!"
 Сватбена подаръци - свещи ябълки
Ароматни свещи - ябълки, опаковани в целофан с красива сатенена панделка. Картичката е от перлен картон и е изрязана в специална форма. На картичката са напечатани имената на младоженците, датата на сватбата и няколко думи за благодарност към гостите: "Благодарим Ви!"
сватбени подаръци за гостите - книгоразделители
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - КНИГОРАЗДЕЛИТЕЛИ
Книгоразделители с дизайн (снимка) на младоженците
подаръчета за гостите на сватбата - малки книжки
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - МАЛКИ КНИЖКИ
Малки книжки с уникален дизайн по желание на младоженците
подаръчета за гостите на сватбата
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - СВЕЩИ С ЦВЕТЕН ПРИНТ
Ароматни свещи с красива декорация и Вашите имена!
сватбени рамки за снимки
СВАТБЕНИ ПОДАРЪЦИ - РАМКИ ЗА СНИМКИ
Идеален подарък - рамка, в която гостите могат да си сложат снимка от Вашата сватба.

Преди десетина години най-трудната част в женитбата беше момчето да предложи на момичето и момичето да каже „ДА!”. Сега това е най-лесната част от една сватба.

Много бъдещи младоженци сигурно кимат в съгласие, защото след мечтаното „Да!”, следва въпросът „А сега НАКЪДЕ?” Вече да се организира истинско сватбено тържество е почти толкова трудно, колкото навремето да се организира бал в кралския палат.

Има хиляди подробности, правила, изисквания, писани и неписани, които на всичкото отгоре непрекъснато се променят. За да бъде тържеството незабравимо и различно от това на приятелката/съученичката/сестрата или съседката, трябва солидна подготовка и много мислене.

Младите хора обикновено са пълни с идеи, но е трудно да се намери някой, който да реализира мечтите им бързо, красиво и на нормална цена. А и самите младоженци често се чувстват удавени в океан от информация, която на всичкото отгоре е противоречива.

Затова просто трябва да се почне от някъде. Например да се избере цвят. Повечето хора се учудват – нали цветът е бял /с малко черно за младоженеца/. Вече съвсем не е така – белият цвят може да е заместен с екрю или шампанско, а към основния цвят се добавят втори, трети, четвърти за акцент и т.н.

Наистина е сложно да си определи човек дори цветовете на сватбата, какво остава за другите неща. Но все пак има решение – почти всички младоженци си имат нещо специално, нещо само тяхно си.

Например една младоженка ни сподели, че от малка обичала да си драска четирилистни детелинки в тетрадката в училище. Естествено детелинката беше темата на нейната прекрасна сватба. Друга булка обожава рози, трета харесва пеперуди, четвърта иска да има лебеди на сватбата си...

Разбира се, случва се младоженецът да има по-необикновена професия – например пилот или пък да има интересно хоби – като лов, риболов, голф, футбол и т.н. – тогава, ако успее да убеди по-нежната си половинка, може да се получи наистина оригинална сватба.

В крайна сметка в наши дни сватбеното тържество струва едно малко състояние и ако ще се харчат толкова пари, поне да е по начин, който да впечатли гостите и те да кажат:”Такава сватба не сме виждали досега!!!”.  

Всъщност това е може би най-важното, което младоженците трябва да помнят – тяхната сватба трябва да е различна, само тяхна си, уникална – поне в по-голямата си част. Има традиции, които се спазват, но вече има и много свобода и младоженците могат да изразят себе си – с нестандартни покани, оригинална украса и стойностни подаръци за гостите.

Ако подготовката започне навреме, ако идеята е ясна – каква ще бъде темата на сватбата и какви ще са цветовете, то ще има достатъчно време и начини да се постигнат забележителни резултати.

Сватбеното тържество е първият стръмен връх, който бъдещото семейство трябва да изкачи заедно и ако това изкачване е успешно, то и семейният живот вероятно ще е щастлив и успешен.

Успешно изкачване на Еверест бъдещи младоженци!

сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
Сватбено студио Лейсис
Ние изработваме сватбени свещи за подаръци за гостите или за декорация. Цветовете се подбират специално, за да бъдат в тон с цветовете на сватбеното тържество.
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени подаръци за гостите | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!