СВАТБЕНИ ПОКАНИ в цвят Пудра / блъш

Нежни и романтични покани в особено модерния сега цвят Блъш / Пудра.

Сватбени покани от перлен картон в цвят Блъш с лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Покана за сватба, изработенаперлен картон в цвят Блъш. Дантелата е лазерно изрязана, а поканата е затворена с коланче и декоративен елемент с монограм на младоженците. Още покани с лазерно изрязана дантела можете да намерите на нашата страница
Сватбени покани с дантела.

Искате нежни и светли цветове за Вашата сватба, но бялото Ви е много тривиално, екрюто Ви прилича на мръсно бяло, а шампанското за Вас е с прекалено жълтеникав нюанс?

Новият и супер модерен цвят за булки, които търсят нежност и романтика - това е цветът Блъш или Пудра.

Поканите изработени от перлен картон в цвят Блъш са винаги много нежни и изящни, като изглеждат едновременно луксозни и романтични - нещо, което обикновено се постига много трудно.

Перленият картон в цвят Пудра е с много високо качество и позволява изработката на наистина красиви покани.

Почти всеки модел покана за сватба от нашия сайт може да се изработи в цвят Блъш / Пудра.

 Сватбена покана в цвят Пудра. Студио Лейсис
Луксозна покана за сватба от лазерно изрязан перлен картон, оформящ елегантна дантела от рози. Още идеи - на страницата ни
Сватбени покани с рози.
 Сватбена покана в цвят Пудра с прасковена панделка. Студио Лейсис
Поканата на тази снимка се затваря със сатенена панделка в прасковен цвят.
 Сватбена покана с лазерно изрязанадантела. Студио Лейсис
Вътрешното оформление на текста е много стилно и елегантно, необичайна комбинация на геометрични форми и нежни цветя. Програмата е изградена от инфографики.
 Сватбена покана в цвят Пудра. Студио Лейсис
Графичното оформление на текста на тази разкошна покана е изцяло по идея на булката - тя ни изпрати снимка на цветята, както и как да е разположен текста и как да изглежда страницата със Сватбената програма.
 Сватбена покана с лазерно изрязана дантела в Блъш и Прасковено. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела в цветове Блъш и прасковено. Поканата е много елегантна, а най-ефектния елемент е сърцето с монограма на младожеците. Цветовете Блъш и Праскова си подхождат перфектно. Още идеи за покани - на страницата
Дизайнерски сватбени покани.
 Сватбена покана - дърво в цвят Пудра. Студио Лейсис
Покана за сватба - дърво, изработена от перлен картон в цвят Пудра. Текстът е отпечатан на картон Бяла перла. Поканата е изключително нежна и много ефектна. Прецизното лазерно изрязване прави силуета на дървото да изглежда много реалистично. Още идеи - на страницата
Сватбени покани с дърво.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба в цвят пудра / блъш | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!