покани за фирмени събития

Ако искате поканите за Ваше важно фирмено събитие да са оригинални и впечатляващи, то ние можем да Ви изработим покани с уникален дизайн, във Вашите корпоративни цветове и с логото на Вашата фирма

Покана за юбилей на фирма
Покана с уникален дизайн, изработена специално за честването на 50 години град Лъки и 60 години Лъкинска обогатителна фабрика. Голяма част от дизайна е изработена съгласно инструкциите от клиента - Лъки Инвест АД. Получи се страхотна покана, като част от поканите бяха поименни и едно от имената беше на г-н Бойко Борисов, а друго - на г-н Румен Радев. Изключително сме щастливи, че Президентът и Премиерът на нашата държава са получили покани, изработени в нашшето студио. Благодарим и на фирма Лъки Инвест за креативните идеи и прекрасното отношение, които позволиха създаването на тази впечатляваща и стилна корпоративна покана.

Планирате фирмено събитие и искате специални покани, с които да впечатлите Вашите гости? Прави сте - поканите са важна част от всяко корпоративно събитие и влияят на фирмения имидж и нагласата, с която Вашите гости ще оценят събитието.

В Студио Лейсис изработваме корпоративни покани за фирмени събития, които често са с уникален дизайн, направен специално за даденото събитие.

Използваме само перлени луксозни картони и материали, така, че поканите се получават много красиви и впечатляващи.

Цветовете на самата покана също се подбират в тон с цветовете на фирменото тържество.

Поканата, изработена специално за Вашата фирма е бутикова и веднага се вижда, че е правена по поръчка.

Поканите за фирмено събитие може да бъдат по Ваша идея или дизайн.

Дали събитието ще бъде фирмен юбилей, откриване на нов обект, промотиране на нови продукти - изборът на поканите е много важна част от работата по подготовката.

В Студио Лейсис може да поръчате покани, с които да се отличите от колегите - конкуренти във Вашия бранш и да впечатлите Вашите потенциални партньори и клиенти.

 Покана за празника на розата
Покана за празника на розата в гр. Гурково. Поканата е с уникален дизайн, направен специално за събитието. Лицето на поканата е лазерно изрязана роза от розов перлен картон. На перления лист с текста е отпечатано логото на град Гурково. На обратната страна на листа е Програмата на празника с датите, часовете, местата и участниците в съответните празнични мероприятия.
 Сватбена покана с лилия в златно. Студио Лейсис
Покана за патронния празник на Трето основно училище "Димитър Благоев", гр. Шумен. Поканите са изработени от златен перлен картон, логото на училището е лазерно гравирано на овална златна плочка, а поканата се затваря с красива сатенена панделка. Поканата е под формата на плик, като капакът на плика има стилизиран геометричен релеф. Много стилна и красива покана.
Подаръци за юбилей
Подаръци за юбилей

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

корпоративни покани

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!