покани класика | студио "лейсис"

За стилна и елегантна сватба - сватбени покани в стил "Класика"

сватбена покана в класически стил
Красиви сватбени покани в шоколадово кафяво и жълто.
класическа покана в лилаво
Покана в стил "Класика" с красива панделка.
сватбена покана в класически стил
Много красива сватбена покана в класически стил, в екрю и злато, с монограм на младоженците.
класическа покана в лилаво
Елегантна покана в стил "Класика" с ажурно изрязан детайл, в лилаво. Вместо надпис ПОКАНА може да се изреже монограмът на младоженците.
сватбена покана Класик в кафяво
Сватбена покана в стил Класика - с релеф на сърца, в екрю и шоколадово кафяво.
сватбена покана Класик в кафяво
Сватбена покана в стил Класика - с релеф на цветя, в екрю и шоколадово кафяво.

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Уникални класически сватбени покани

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!