СВАТБЕНИ ПОКАНИ С монограм

Елегантни и стилни покани за сватба с монограм на младоженците.

сватбена покана с лилия в  бордо. Студио Лейсис
Покана за сватба - порти на замък. Уникално красива покана, с много фино и орнаментирано лазерно изрязване. Поканата е в цвят Пепел от рози, нежната сатенена панделка е в същия цвят. Панделката е малка, за да не закрива буквите А и И - буквите на булката и младоженеца, които са вплетени в дантелата на поканата. Самите буккви са в шрифт и форма, която позволява естественото им свързване с орнаментите на деликатната решетка. Страхотна покана за приказна сватба.

Поканите за сватба с монограм на младоженците са луксозни, стилни и елегантни.

Монограмът, вплетен в лазерно изрязана дантела, е сигурно доказателство, че поканата е оригинална, бутикова и наистина лазерно изрязана. При масовото наводняване с китайски имитации, поканите с монограм са един от сигурните начини да се уверите, че поръчвате наистина лазерно изрязани покани.

Повече информация по темата можете да прочетете в статията: КАКЪВ E ЕДИНСТВЕНИЯТ СИГУРЕН НАЧИН ДА РАЗЛИЧИТЕ ОРИГИНАЛНА ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗАНА ПОКАНА ОТ ИМИТАЦИЯ, РЯЗАНА С ЩАНЦА?

Освен лазерно изрязан, монограмът на младоженците може да бъде напечатан на корицата или в текста на поканата, както и да бъде на допълнителен елемент, вързан с панделка към поканата.

Когато монограмът е отпечатан, е възможно той да бъде в красива рамка, много орнаментиран и да му бъдат добавени още декоративни украси, според желанието на младоженците.

Независимо дали ще изберете монограмът да бъде лазерно изрязан или отпечатан, поканите за сватба с монограм са винаги стилни и луксозни и предполагат по-голяма тържественост и стил на Вашето сватбено тържество.

 Сватбена покана с лазерно изрязан монограм. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязан монограм в цвят бордо.
 Сватбена покана с монограм на допълнителна картичка. Студио Лейсис
Много изчистена и стилна сватбена покана с монограм на допълнителна картичка.
 Сватбена покана с монограм и лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Сватбена покана с монограм и лазерно изрязана дантела. Монограмът е на допълнително декоративно "коланче", което затваря поканата.
 Покана за сватба с монограм на младоженците. Студио Лейсис
Покана за сватба с монограм на младоженците, отпечатан в златисто на корицата на поканата.
 Сватбена покана с монограм и лазерно изрязана дантела. Студио Лейсис
Сватбена покана с лазерно изрязана дантела. Монограмът е вплетен в дантелата на поканата.
 Покана за сватба с монограм на младоженците. Студио Лейсис
Покана за сватба с монограм на младоженците, отпечатан в златисто. Монограмът е аранжиран в разкошна орнаментирана рамка в стил Барок.
Покана за сватба в зелено, с монограм на мадоженците
Покана за сватба в зелено, с монограм на мадоженците. Монограмът е лазерно изрязан в сърце с цвят шампанско.
Красива сватбена покана с лилия в бяло и бордо, Лейсис
Тази невероятна сватбена покана в бордо и бяло също е много красива и стилна. Инициалите на младоженците са ажурно прорязани в поканата, оформяйки красив монограм.
Покана за сватба с лазерно изрязан монограм на младоженците, Лейсис
Покана за сватба с лазерно изрязан монограм на младоженците и лазерно изрязана дантела. Поканата е обсипана с блестящи камъчета.
Сватбена покана с монограм в кралско лилаво, Лейсис
Сватбена покана с монограм в кралско лилаво и перлено бяло. Монограмът е изрязан ажурно в лилавата корица. Елегантна и стилна покана.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани за сватба с монограм | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!