СВАТБЕНИ ПОКАНИ С булка и младоженец

Изключително красиви и романтични покани за сватба с лазерно изрязани фигури на младоженци.

Покана за сватба с младоженци под сватбена арка. Студио Лейсис
Покана за сватба с младоженци под сватбена арка. Сватбената покана е изработена от перлени картони, цветовете са перлено бяло и кралско лилаво.

Поканите с булка и младоженец са изключително романтични, луксозни и стилни.

Ако планирате да имате изнесен ритуал, то поканата с лазерно изрязана сватбена арка е много подходяща.

Арката е изградена от красиви орнаменти, а под нея са фигурите на влюбените младоженци.

Графичното оформление на текста е допълнено с красиви цветя, в тон с кралко лилавия цвят на поканата.

Поканата може да се изработи в цветове според желанието на младоженците.

Всички използвани картони са перлени. Цялата покана е блякава, луксозна, елегантна и в същото време - изключително романтична.

 Сватбена покана с младоженци и сватбена арка - текст
Текстът на поканата е оформен с модерни инфографики и прекрасни цветя. Фигурите на младоженците и сватбената арка са изключително изящни и предизвикват изненада и възхищение при отварянето на поканата.
 Сватбена покана с монограм на младоженците - корица с монограм
Корицата е изкючително стилна и изчистена - само лазерно изрязан монограм на младоженците в корицата от кралско лилав перлен картон.
 Сватбена покана с младоженци в прааковено
Покана с младоженци в нежни праскковени нюанси. Вместо корица с лазерно изрязан монограм, младоженците пожелаха на корицата да има красиви акварелни цветя и сатенена панделка. Получи се уникално красива покана. Още снимки можете да разгледате на страницата: Луксозни сватбени покани.
 Сватбена покана с младоженци в розово. Студио Лейсис
Сватбена покана с младоженци в розово - булката си пожела поканата да бъде в нежно розово с красиви божури и крайният резултат е една изключително нежна и красива покана. Корицата е от перлен картон в нежно розово, с лазерно изрязан монограм на младоженците.
 Сватбена покана с младоженци в лилаво
Сватбена покана с младоженци в лилаво - корица с монограм.
 Сватбена покана с младоженци в лилаво - текст
Покана за сватба с младоженци и арка в лилаво.
 Сватбена покана с младоженци и сватбена арка - пепел от рози
Сватбена покана с младоженци и сватбена арка - пепел от рози.

Разгледайте още идеи за сватбени покани, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате поканите с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват френски и италиански луксозни картони, панделки от сатен и органза и много любов и въображение!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

покани с младоженци | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!