Ароматни свещи - ръчна изработка

свещи за Коледа
Свещи за Коледа

Коледа без свещи е просто невъзможна, а тук можете да избирате от много коледни свещи, подходящи за подарък и декорация.
свещи за Великден
Свещи за Великден

Великден е празник, на който задължително се пали свещ, а ние предлагаме голямо разнообразие от Великденски свещи и сувенири.

плаващи свещи
Плаващи свещи

Плаващите свещи са много красиви и подходящи за създаване на празнична и романтична атмосфера, както у дома, така и на партита и сватби.
рекламни свещи
Рекламни свещи

Рекламните свещи са с вградено фирмено лого и са перфектен корпоративен подарък за празници и събития.
Сватбени свещи
Сватбени свещи

Сватбени свещи с Вашия монограм и дата на сватбата.
свещи за Великден
Големи свещи

Искате нещо нестандартно - огромни свещи, с Вашия монограм или специална декорация? При нас можете да поръчате такива, в цветове и аромат по Ваше желание.

Интериорни свещи
Интериорни свещи

Какво е домът без аромата и топлината на свещите? Изберете си свещи, които да отговарят по стил и цветове на обзавеждането на Вашия дом.
свещници и поставки за свещи
Свещници и поставки за свещи

Красиви свещници - поставки за свещи.

Ароматни свещи

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!