ароматни свещи в чаша

Произведени в България, ръчно изработени в нашата фирма, само от качествени материали и съставки.

Свещ в чаша
Ароматна свещ в чаша с много красива роза - уникален подарък, подходящ за всякакви поводи, дори човек да зарадва сам себе си.

Няма нужда да се тревожите за свещници и поставки - тези многоцветни и ароматни свещи са отлети в стъклени чаши и могат да се поставят навсякъде, където Ви харесва.

Те са пълни с аромат, който постепенно се отделя и ароматизира цялата стая.

Освен за аромотерапия и освежаване на въздуха, те са много подходящи и за декорация по масите на всякакви тържества - както сватби, кръщенета и рожденни дни, така и фирмени и корпоративни събития.

Свещите в чаша са много по-безопасни от другите видове свещи, а и са много красиви, особено ако в тях се добави свещ във формата на цвете - получава се уникално ефектна комбинация.

 Свещи в чашаСвещи в чаша
 Свещи в чашаСвещи в чаша
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

свещи в чаша

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!