Свещи с български шевици

Оригинални и ароматни подаръци за гостите на Вашия празник!

Сватбена свещ с шевица

Ароматните свещи с български шевици се получават уникално красиви, защото няма нищо по-хубаво от нашия фолклор, нашите национални носии и нашите традиции...

Свещите, декорирани с шевица, са подаръци, подходящи за всякакви поводи - сватбено тържество, кръщене или юбилей.

Свещите с шевици за подходящи дори за фирмени подаръци, защото се приемат еднакво добре както у нас, така и от чуждестранни партньори и клиенти.

Освен шевица, на свещите може да се отпечатат имената на младоженците, името на детето, ако подаръците са за кръщене или името на юбиляра, ако свещите ще бъдат подаръци за гостите на юбилей.

Цветовете на самата шевица също се подбират в тон с цветовете на сватбеното тържество.

Ако цените нашата история и красотата, създадена от предците ни, то подарък с нашите български шевици е най-добрият избор да зарадвате и впечатлите гостите на Вашия празник!

Сватбена свещ с шевица и имената на младоженцитеСватбена свещ с шевица и имената на младоженците.
Сватбени свещи с шевици и имената на младоженцитеСватбени свещи с шевици и имената на младоженците.
Подаръци за гостите на юбилей - ароматна свещ с момииче в народна носия Подаръци за гостите на юбилей - ароматна свещ с момиче в народна носия. На свещта е отпечатан и кратък благодарствен текст, името и датата на юбилея.
Сватбена покана с шевициИзработваме и покани, оше снимки можете да разгледате на страницата Сватбени покани с шевици по идея на младоженците.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Сватбени свещи с шевица

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!