гравирани медальони за гостите на сватбеното тържество

Подарете на гостите на Вашата сватба нещо уникално - медальони от дърво, гравирани с Вашия портрет, Вашите имена и датата на Вашата сватба!

Гала
За да Ви покажем как става изработката на портрета, ще вземем за пример подаръка, който направихме на Гала, когато тя ни покани да гостуваме в нейното предаване "На кафе".
Портрет на Гала, Лейсис
За начало избрахме една любима за нас снимка, на която Гала е с вратовръзка. На база снимката на Гала беше изработен неин графичен портрет, който да отразява колко е лъчезарна Гала.
подаръкът на Гала
Готовият сувенир, който подарихме на Гала, когато й гостувахме в предаването "На кафе" на 22.12.2009г. и който тя много хареса. Повече за нашето гостуване при Гала можете да видите на страницата: "На кафе с Гала".
младоженци
Изработката на Вашият медальон става по абсолютно същия начин - на база Ваша снимка, която Вие ни изпращате, Ви изработваме графичен портрет, който след Вашето одобрение се гравира върху медальоните.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Можете да изпратите няколко снимки, като при подбора им имайте в предвид, че колкото е по-отблизо правена снимката, толкова по-ясно се виждат чертите на Вашите лица и токова портрета става по-хубав.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Върху обратната страна на медальона може да се гравират Вашите имена или монограм, датата на сватбата, Ваше послание ако желаете, както и символи, изразяващи Вашата обич - гълъби, сърца, преплетени венчални халки, както и текст по Ваш избор... Вие можете да избирате от готови дизайни или да предложите Ваши идеи, които да бъдат доразработени /при нужда/ от професионален дизайнер, напълно безплатно за Вас. Вижте как става това....
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Медальоните могат да се ароматизират, като в този случай на всеки медальон се пробива дупчица и се закача ластична връвчица за окачване. Ароматите са много и най-различни, но най-търсени са белия лотос, гора, океан, портокал, пъпеш, ванилия. Дървото запазва аромата месеци наред и може да се ароматизира отново и отново и на практика може да се ползва много години наред. Медальоните се опаковат в целофан, като може да се поръча и опаковка от креп хартия.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Медальон от гравирано дърво - върху медальона може да се гравират Вашите имена, датата на сватбата, Вашето послание ако желаете, както и символи, които имат значение за Вас и изразяват Вашата обич.
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Можете да избирате от готовите дизайни или да предложите Ваши идеи, които да бъдат доразработени /при нужда/ от професионален дизайнер, напълно безплатно за Вас. Вижте как става това...
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Медальон от дърво, на който е гравиран Вашия портрет - подарете на гостите си уникален подарък, който те да запазят за цял живот.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
Медальонът може да се поръча със специална поставка, на която стои много устойчиво и може да се поставя нявсякъде
снимка на бъдещи младоженци
Когато получихме тази снимка и я видях за първи път, направо се стреснахме. В първия момент решихме, че певицата Ивана ни е пратила снимка. Добре, че на снимката пишеше "Диди обича Веско". Но приликата на Даниела с Ивана е много голяма - и двете имат много чаровни усмивки.
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Получи се един много лъчезарен и красив портрет, който гравирахме на медальоните. Имахме и възможността да се срещнем с Даниела, която се оказа една млада и красива дама, но най-важното е, че тя беше много щастлива и доволна от медальоните, които изработихме за нея.
сватбени подаръчета - гравирани медальони
Вашият подарък може да не е медальон, а да има определена форма, каквато Вие пожелаете. На снимката е подаръка за гостите на сватбата на Тони и Зори - на него е гравиран техния портрет, а формата му е на сърце, както Тони пожела.
подаръчета за гостите на сватбата- гравирани медальони
За всеки от Вас другият е звездата на живота му, в очите Ви блестят звезди като се погледнете, а Вашите гости на сватбата определено биха се впечатлили от подарък, на който е гравиран Вашия портрет в рамка - звезда.
подаръчета за гостите на сватбата - магнит с гравиран портрет младоженците
Магнит от дърво с гравиран портрет на младоженците - ако сте фенове на магнитите, отново имате избор - можете да си поръчате магнит от дърво с гравиран Вашия портрет или монограм или имената Ви и датата на сватбата.
подаръчета за гостите на сватбата - медальон от ажурно изрязано дърво с гравирани имената на младоженците
Още една възможност за подаръче- ароматизатор от ажурно изрязано дърво, на което са гравирани Вашите имена. Формата на самия ароматен медальон може да бъде най-различна - по Ваше желание - сърце, детелинка, гълъб, подкова...
вертолет от дърво - подаръчета за гостите на сватбата
Ако имате нестандартни идеи за подаръчета от ажурно изрязано дърво - ние можем да Ви ги реализираме, както направихме това вертолетче за Петър и Камелия.
опаковка на сватбени подаръчета
Изберете и красива опаковка в цветовете на Вашата сватба, изработена от италианска крепирана хартия във формата на цвете.

Всяко момиче да иска да бъде перфектната булка на перфектната сватба, за която дълго след това да се говори. Затова се правят малки подаръчета на гостите – да им напомнят и след време за деня, в който едно хубаво момиче и едно хубаво момче са се погледнали в очите и са си казали „ДА!”.

Но какво да подарите, така, че да не е ужасно скъпо и да доведе до пълен фалит семейния бюджет? Преди време имаше една история за едно италианско семейство, което направило толкова пищна сватба на дъщеря си, че шест месеца след това яли само спагети. Но пък ако подаръкът е евтин и това му личи, рискувате да предизвикате подигравателни усмивки и обидено повдигнати вежди.

Вашият подарък трябва да носи символика, да има някаква практическа стойност – повечето хора не харесват джунджурийки, които само събират прах. И най-важното – това, което подарявате трябва да има надпис с имената на булката и младоженеца, както и датата на сватбата. Анонимните подаръчета се нареждат на витрината до другите анонимни подаръчета и след време човек почва да се чуди кое от коя сватба беше. Затова ние създадохме подаръци, които без да са много скъпи, са достатъчно ефектни, имат практическа стойност и носят посланието на младите влюбени.

Подаръците от гравирано дърво са спомен за цял живот, който е напълно в хармония с природата и е изцяло от естествени материали.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

подаръци за гостите на сватбата | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!