Ароматни декоративни свещи

Прекрасен подарък за всеки повод, с възможност за персонализиране

Ароматна декоративна свещ с шевица
Ароматна декоративна свещ с шевица.

Ароматните свещи са прекрасен избор за подарък - както да си подарите на себе си малко светлина и спокойствие, така и да зарадвате близък на сърцето Ви човек, приятел, клиент или гост на Вашето тържество.

Ароматните свещи се използват за аромотерапия, те внасят спокойствие и хармония в домовете ни и дори сбъдват желания, ако исктински вярваме в това :)

Вече 15 години изработваме декоративни свещи с най-различни форми, аромати и цветове.

Свещите се получават толкова красиви, че се използват като сватбени подаръци за гостите на сватба, кръщене, юбилей или като рекламни и промоционални подаръци за фирмени събития.

Ароматните свещи, които се изработват в нашата фирма могат да се персонализират с имената на младоженците или логото на фирмата, с лично пожелание за личен подарък или могат да се подаряват на юбилей или кръщене...

Персонализираните ароматни декоративни свещи са предпочитан подарък за толкова много събития, защото винаги се посрещат с усмивка и удоволствие. Освен, че са ароматни и красиви, те са и много практичен подарък - чудесни са за създаване на романтична атмосфера или като средство за релакс, медитация и аромотерапия.

Свещите, които изработваме в нашата фирма са ръчна изработка, те се отливат при нас и са плътни и изцяло ароматизирани (за разлика от китайските свещи от пресован парафин, които са много по-леки и са оцветени и ароматизирани само с един тънък външен слой).

15 години опит и много любов и желание - това е нашата рецепта за създаването на ароматни свещи, които впечатляват и радват всеки, който ги получи!

 Ароматна декоративна свещ с красиви цветя
Ароматна декоративна свещ с красиви цветя. Вместо лого на фирма, може да се отпечата пожелание към любим човек например. Самият дизайн също може да е с други цветя, всъщност може да е на всякаква тема - например море, рози, пеперуди, всичко каквото пожелаете...
 Ароматна свещ в чаша
Ароматна свещ в чаша - свещите в чаша са перфектни по отношение на безопасноста, именно тях препоръчваме за декорация по масите на фирмени събития, сватби, юбилейни чествания, рождени дни и кръщенета.
 Ароматна декоративна свещ с Дядо Коледа
Ароматна декоративна свещ с Дядо Коледа - Коледните празници неизменно са свързани със ъветлината и уюта на свещите, затова свещите на Коледна тематика са перфектния избор на подарък.
Ароматна декоративна свещ със снежен човек
Ароматна декоративна свещ със снежен човек - забавна, сладурска и с много аромат и настроение. С нестандартна форма - цветен пълнеж с цвят и аромат по избор на клиента.
Плаващи свещи - цветя
Плаващи свещи - цветя
- голямо многообразие от форми и размери. Всеки модел може да се изработи в цвят по желание на клиента. Най-красиви се получават при преливане на два цвята. Предлагаме и различни видове опаковка - целофан и панделка, прозрачни кутийки, кутии от перлен картон, органзени торбички...
Ароматни свещи с вградени букви
Ароматни свещи с вградени букви - това е снимка на изключително оригинален подарък, който една дама направи на съпруга си - всяка от свещите е с вградена буква от името му. Разбира се, може да се вградят и две букви - монограм (за сватбени подаръци за гостите) или да се вгради лого на фирма - за рекламни подаръци.
 Ароматна декоративна свещ на тема Красавицата и звяра
Ароматна декоративна свещ на тема Красавицата и звяра.
Ароматна декоративна свещ със сребърни логго на фирма
Ароматна декоративна свещ със сребърно лого на фирма. Първата в историята със посребрено лого с металически отблясък!
Ароматна декоративна свещ с иемната на младоженците
Ароматна декоративна свещ с имената на младоженците и датата на сватбата. Могат да се изработят свещи със снимка и текст по Ваше желание.
Ритуални свещи за сватба - ароматни и красиви
Ритуални свещи за сватба - ароматни и красиви. Повече идеи - на страницата: Ритуални свещи

Ароматни свещи

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!