"СИ ДИ ЕМ" ЕООД

гр. Гурково 6199

ул. "Отец Паисий" 57

0889 341 432

свещи, сватбени подаръци за гостите, рекламни подаръци, ароматизатори, покани, бижута

СПЕЧЕЛЕТЕ ЗЛАТНА ДЕТЕЛИНKА!

Пишете ни или ни препоръчайте на приятел!

office@cdmbg.com

при нас ще намерите

ДЕКОРАТИВНИ СВЕЩИ

и много свещи

За Вашата сватба:

свещи с късмет "Лъки"Свещите "Лъки Лейди" - за дама, "Лъки Лорд" - за мъж и "Лъки Мис" - за госпожица, имат запечатан в тях късмет, който трябва сами да откриете.

сватбени свещиАроматните свещи с вградени в тях гравирани златни или сребърни плочки са стилен подарък за гостите на Вашата сватба.
рекламни свещи с вградено логоУникално съчетание - празнично пожелание и лого на фирма, вградени в една рекламна свещ - един запомнящ се и впечатляващ подарък.
свещи Елеганс - ръчно рисуваниЕлеганс - стилни ръчно рисувани релефни свещи с изискан аромат. За ценители на изящните предмети и за стилно допълнение към интериора на дома.
свещи Зарчета за подарък за гостите на сватбата
Свещи "Зарчета" - нетрадиционен начин да пожелаете късмет и успех на близки и приятели.
свещи Детелина с калинка в кутия и етикет с имената на младоженците
Свещи със Каро, Купа, Пика и Спатия - палят се за късмет и успех във важни начинания!
свещи УникатоUNICATO - тези свещи се изработват по специална технология и са абсолютно уникални - няма две еднакви като съчетаване и преплитане на цветовете.
свещи "Кладенче"Кладенче - с оригиналната си форма, свежи цветове и приятен аромат, тази декоративна свещ ще донесе много празнично настроение във Вашия дом. Подходяща е за нестандартен подарък.
свещи "Детелина с калинка"Детелина с калинка - калинката е символ на късмет, а четирилистната детелина от край време носи щастие! За успех и промяна към по-добро!
и КОРОНАКорона - симпатични, разноцветни, ароматни - за всеки ден, за парти, за декорация. Създават празнично настроение и ароматизират.
свещи СеленаСелена - богинята на Луната е вдъхновението за този красив комплект от три ароматни свещи, които могат да служат и като оригинално интериорно допълнение.
свещи с кубчетаДекоративни свещи с кубчета - ръчно изработени ароматизирани свещи, 70х80мм, декорирани с разноцветни парченца - за партита, сватби или за красота и аромат във Вашия дом.
свещи UNICATO топкаUNICATO - топка - тези свещи се изработват по специална технология и са абсолютно уникални - няма две еднакви като съчетаване и преплитане на цветовете.
свещи UNICATO пирамида UNICATO- пирамида - тези свещи се изработват по специална технология и са абсолютно уникални - няма две еднакви като съчетаване и преплитане на цветовете.
свещи с вградени детелиниСвещ с вградени четирилистни детелини - когато Ви трябва успех в някое начинание - запалете си свещ с четирилистни детелини за късмет и настроение.
свещи "Възрожденска къща"Българска възрожденска къща - подходящ сувенир за подарък на приятел от чужбина или за създаване на подходяща атмосфера в дома Ви. Ръчно рисувана свещ с нежен аромат
свещи ЗвездаСвещ "Звезда" - дали да бъде сребърна или златна - това зависи от Вашия избор.
свещи Делфин за морска сватбаСвещ "Делфин" с аромат на океан - чудесен спомен за хубавите летни дни.
свещи ЗаекОчарователна свещ-зайчета, която може да се изработи в различни цветове и аромати.
свещи ЗайчетаТова малко зайче също може да се изработи в различни цветове и аромати.
свещи СПИРАЛАСПИРАЛА - знак на вечна промяна и движение. Всяко завъртане по нея бележи край на един цикъл и начало на следващия.
цилиндрични свещиПиларни свещи - цилиндрични или с квадратно сечение - голямо разнообразие от размери и височини, цветове и аромати.
свещи "4 звезди"
4 звезди за теб - това е името на тази свещ с четири фитила, които наистина ще блестят като звезди за Вашето добро настроение.
свещи с листа от рози или лавандула Свещи с етерични масла, с вградени в тях розови листа или лавандула - за аромотерапия. Лавандулата успокоява, а розата е афродизиак.
свещи плаващи сърцаМалки плаващи свещички с формата на сърчица - чудесен и евтин начин да се създаде романтична атмосфера по време на специална вечеря с любимия, подходящи са също за партита и сватби - за декорация и настроение.
свещи в чашаНяма нужда да се тревожите за свещници и поставки - тези многоцветни и ароматни свещи са отлети в стъклени чаши и могат да се поставят навсякъде, където Ви харесва. Малките кристалчета са пълни с аромат,
фенерни свещиФенерни свещи - в средата им се поставя малка чаена свещ и светлината прозира през стените им. При затопляне започват по-интензивно да отделят аромат. Свещите са комплектовани с поставки. Могат да се изработят със сушени листа от рози.
свещи Коледна елхаОчарователна голяма елха с приятен свеж горски аромат, която изглежда като че ли е леко заскрежена от зимния студ. За декорация, настроение и аромат във Вашия дом. Вижте и другите коледни свещи, които предлагаме.
свещи Великденско яйцеСвещ Великденско яйце - чудесен начин да отбележите празника като подарите малък, но изпълнен със символика подарък.
свещи ЗА ЛЮБИМАТА Свещ "За любимата" или "За любимия" - с горещо любовно послание. Вижте какви други възможности имате - "Подаръци за влюбени".

Свещи за влюбени

Уникални сватбени покани
по Ваша идея
Свещи и сувенири за Великден
Сватбени свещи с Вашия
монограм
Поставки за свещи и нестандартни свещници
Сватбени подаръци за
гостите на сватбата
Декоративни свещи
Участвайте в конкурсите за сватбени снимки Свещи с вградено фирмено лого
Идеи за цветовете на сватбата Свещи за ароматерапия
Как се изработва дизайна на Вашите подаръчета Свещи за сватбена декорация и подаръчета
Мнения на експерти Свещи за Коледа

Рекламни подаръци:

Свещи в стъклена чаша
Свещи с вградено лого Свещи "Лъки" с късмет!
Ароматизатори с лого
Свещници с лого Плаващи свещи - цветя
Рекламни сувенири Високи свещи

Подаръци за любими хора

Свещи "Зодиак"
Подарък-ПОРТРЕТ Свещи с тракийски мотиви
Горещо обяснение в любов Свещи - фенери
Подаръци за Вашите деца

Декоративни свещи

ИНТЕРЕСНО:
Свещници и поставки за свещи На кафе с Гала
Интериорни свещи  
Рекламни свещи с вградено лого Най-необичайните, най-интересните, най-оригиналните и най-креативните идеи на наши клиенти
Ароматерапевтични свещи
Сватбени свещи
Коледни свещи
Свещи за Великден  
Свещи в чаша Мнения на наши клиенти
Свещи "Лъки" - с късмет!  
Плаващи свещи Списания
Пиларни свещи  
Зодиакални свещи ТАЙНИ НА
АРОМАТЕРАПИЯТА
Проверете кои са ароматите и цветовете
на Вашата зодия
Свещи за градината
Фенерни свещи
Свещи против комари
Тракийски свещи  
Ръчно рисувани свещи  

Ароматизатори

 
Ароматизатори за кола  
Ароматизатори "Природа"  
Луксозни ароматизатори  
Ароматни медальони  
Бижута от екоматериали:  
Колекция бижута от дърво  
Колекция бижута от акрил  
Икони  
Изделия за декориране с декупажна техника  
Материали за декорация на картички и покани  
   
Офис аксесоари  
Визитници  
Поставки за телефони  
Поставки за нотни бележки  
Поставки и дисплеи, кутии  
Изкуството на ретуша  
КАРТА НА САЙТА  
   
   
   
   
   
 

сватбени подаръчетаЗА СВАТБЕНИ И ПАРТИ АГЕНЦИИ

свещи с логоЗА РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ

 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

При нас имате възможност да поръчате изработка на свещи по Ваш модел, с желани от Вас цветове и аромати. Ако имате клиенти, които имат специфични изисквания, ние можем да Ви помогнем да ги задоволите.

Вижте възможностите за вграждане на фирмено лого или на сватбен монограм, нашите празнични свещи - коледни свещи, свещи за Свети Валентин и свещи за Великден. Тракийските свещи са подходящ подарък за приятел от чужбина, а свещите в чаша са идеални за ресторанти, сватби и партита. Ароматерапевтичните свещи са много подходящи при антистрес терапия в домашни условия, докато зодиакалните ни свещи се палят за сбъдване на желание. Плаващите свещи се ползват най-вече на сватби и партита като ефектна декорация. А в свещите с късмет "Лъки" е запечатан късмет, който се сбъдва само ако Вие искате.

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се произвежда на място в желаните от Вас цветове, форми, аромати и размери, с желаните от Вас надписи, символи, логота и текст. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се и ще направим всичко възможно да останете доволни!

 
     
 

СИ ДИ ЕМ ЕООД

 
 

гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел. : 0889 341 432, 0889 833 777

 
 

office@cdmbg.com, officecdm@yahoo.com

 
     
 
Сватбени подаръци | Декоративни свещи | Рекламни подаръци | Офис аксесоари | Свещи с късмет | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден | Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природа" | Колекция бижута | Подаръци за влюбени | Тракийски царе и съкровища | Реклама или антиреклама? | Горещо обяснение в любов | Лъки и златните четирилистни детелини | Участвайте в конкурсите за сватбени снимки |Как се изработва дизайна на Вашите подаръчета | Изделия за декориране с декупажна техника| НАЧАЛО