"СИ ДИ ЕМ" ЕООД

гр. Гурково 6199

ул. "Отец Паисий" 57

0889 341 432

свещи, сватбени подаръци за гостите, рекламни подаръци, ароматизатори, покани, бижута

СПЕЧЕЛЕТЕ ЗЛАТНА ДЕТЕЛИНKА!

Пишете ни или ни препоръчайте на приятел!

office@cdmbg.com

при нас ще намерите

Най-необичайните, най-интересните, най-оригиналните и най-креативните идеи за подаръци на наши клиенти

и много свещи

За Вашата сватба:

Тази страница е посветена на всички наши клиенти, които бяха толкова изпълнени с нестандартни идеи, желание и ентусиазъм, че не ни оставиха да се откажем или разубедим при създаването на техните подаръци. Защото имаше много трудни моменти, сами можете да видите от снимките и историите, че някои неща са сложни за реализиране. Но с вяра и търпение се получиха удивителни резултати. Благодарим на всички наши клиенти, които вложиха енергия и творчество, като предложиха най-необичайните, най-оригиналните и най-романтичните идеи за подаръци!

ОГРОМНИ СВАТБЕНИ СВЕЩИ

големи сватбени свещи с монограм

Една от най-щурите и невероятни идеи е на Диана от Казанлък. Това крехко на вид момиче е истински вулкан от нестандартни идеи, като в същото време има и волята и търпението да осъществява плановете си. Което е най-важното, защото както е казано - идея без реализация е като птица без крила. Но Диана има и творческо мислене и воля, така, че тя беше основната причина за създаването на две невероятни свещи, всяка от които беше по-тежка от самата булка. Но не само големината на свещите е впечатляваща. Диана ги искаше в два цвята - екрю и венге, в определени по дебелина слоеве и с вграден монограм с инициалите на младоженците. Инициалът трябваше да бъде отлят от восък във същия цвят "венге". Ароматът на свещите беше момина сълза по желание на булката. Всяка от свещите беше с четири фитила. Двете свещи трябваше да бъдат абсолютно еднакви като дебелини на слоевете и цветове. Наистина не бяхме способни да си представим предварително колко великолепни ще се получат тези свещи. Не само огромните им размери - височина от метър и тридесет сантиметра, цялата тази комбинация от слоеве и преплетени инициали беше много впечатляваща. Накрая се наложи да поръчаме специални каси от дърво, с които свещите да могат да се пренасят от едно място на друго. Но пък е било истински фурор на самата сватба и всички гости са били страшно впечатлени. Пожелаваме на Диана много щастие и да запали тези свещи и на златната си сватба!

огромни сватбени свещи
Огромните свещи в църквата по време на църковния ритуал.

големи сватбени свещи с вграден монограм
Още две снимки на тези великолепни свещи, които направихме в нашето ателие. На снимките е Катя - едно от момичетата, които работят при нас.
големи сватбени свещи с вграден монограм
Снимките са съвсем импровизирани, Катето е по чорапи, но всички бяхме много ентусиазирани и щастливи, че свещите са толкова красиви.

ПОДАРЪЧЕТА ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА - СВЕЩИ - ЧЕРНО-БЕЛИ ЯБЪЛКИ

Булката Виолета и младоженеца Мариян
Булката е в бяло, младоженецът в черно. Но черно и бяло за цветове на сватбата е малко необичайно. Но Цветелина Коцева от Варна доказа, че необичайното може да бъде стилно, изящно и много красиво. Когато ни се обади и каза, че иска за подаръчета на гостите на сватбата си ябълки, но не червени, жълти или зелени, а черно-бели, в първия момент си помислих, че не съм разбрала добре. В крайна сметка се получиха много красиви свещи, лъскави и ароматни.

Ето какво ни написа Цветелина: Искам да Ви благодаря за чудесните свещи, които изработихте за моите гости на сватбата! Тържеството мина на 05.06.2010 г. и всичко беше перфектно откъм декорация по масите, за което имате и Вие не- малък принос с чудесно направените свещи, точно както си ги представях и аз!! Пращам Ви малко снимки от декорацията на масите и Ви благодаря още веднъж за професионализма, с който работите и определено се отличавате от другите фирми на българския пазар!

Булката Виолета и младоженеца Мариян
Булката Виолета и младоженеца Мариян
Две от снимките, които ни изпрати Цветелина: сватбена декорация в бяло и черно - като нежна черно-бяла приказка, необичайна, но красива и оригинална и стилна.

ПОДАРЪК - УНИКАЛНА СВЕЩ С НАДПИС "ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПИЧ!"

свещ с надпис "За най-големия пич"
Какво ще кажете за тази уникална свещ, която направихме по идея на Мая от Пловдив? Голяма черна свещ с пет фитила и вграден надпис "За най-големия пич!" Свещта е с аромат на борова гора, с плътен черен цвят и стотици малки кубчета от восък, които се правят ръчно с голямо търпение. Смела, дръзка, но и много стилна и оригинална идея за подарък на истински мъж.

ПОДАРЪЧЕТА ЗА ГОСТИТЕ НА СВАТБАТА - ВЕРТОЛЕТЧЕТА ОТ АЖУРНО ИЗРЯЗАНО ДЪРВО

вертолет от дърво - подаръчета за гостите на сватбата
Петър и Камелия също си заслужиха място в списъка с най-нестандартните идеи. Те искаха да подарят на гостите на сватбата си вертолетчета. В чудо се видяхме докато измислим как да ги направим тези вертолетчета - хем да не са много скъпи, хем да са красиви и интересни. Накрая се спряхме на варианта, който е на снимката в ляво - вертолетче от ажурно изрязано дърво. На него са гравирани имената на младоженците и датата на сватбата им. Получи се много сладко и симпатично сувенирче, а техните гости на сватбата получиха подаръчета, които ще им останат спомен за цял живот. Тяхното въртолетче е уникално и е наистина много нестандартно и интересно.

ПОДАРЪК - СВЕЩ - ПИСМО, С ВГРАДЕНО ЛОГО

свещ-писмо
Свещ - писмо, създадена благодарение на творческото мислене и голямото търпение на Антон Асенов от София. Свещта е бяла, а буквите на логото са вградени в нея, както и сребърните плочки с гравирания текст.
Тони и Зори
Тони и Зори. Антон е един от най-креативните хора, които сме срещали. Негови са идеите за свещ-писмо и за подаръчета във формата на сърце.

СВАТБЕНА ПОКАНА - СВЕЩ

оригинална свещ - сватбена покана

Първо място в класацията за най-необичайни сватбени покани: свещ - покана. Този абсолютно нестандартен начин избраха Мариела и Иван от София, за да поканят родителите и кумовете си. Не знаем дали има други младоженци в целия свят, които да са имали такива покани. В писмото, което ни прати Мариела пишеше, че са направили голям фурор. И наистина родителите им с право могат да се гордеят, че децата им са толкова креативни и нестандартно мислещи личности!

Свещта е изработена в оранжево с малки шоколадовокафяви кубчета, както беше желанието на булката. В нея е вградена златиста плочка, на която е гравиран текстът на поканата, който булката ни изпрати.

булка и младоженец пред кола
На тази снимка са Мариела и Иван на техния сватбен ден. И тук се вижда, че сме прави да твърдим, че това младо семейство е пълно с интересни идеи - номера на колата е МимИван, а снимката е изпълнена със слънчево настроение, като същевременно е много красива.

СВАТБЕНА ПОКАНА ГРАВИРАНА ВЪРХУ ДЪРВО

сватбена покана гравирана върху дърво
Сватбена покана, гравирана върху дърво
Още едно първо място в класацията за най-необичайни сватбени покани-покана от гравирано дърво. Това е идеята на Петя Григорова от София, която е абсолютно оригинална и нестандартна. На снимката в ляво е варианта, в който медальоните могат да се вадят от поканата. Идеята беше да се пратят поканите, а медальоните гостите да си ги получат като дойдат на сватбата. В крайна сметка булката реши поканите да са цели, а медальоните да ги направим отделно със стойки. Тя ни изпрати и списък с крилати фрази, които гравирахме по една на всеки медальон от едната страна и монограма на булката и младоженеца от другата страна.

МАЛКИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ДЪРВО ЗА ИЗРАБОТКА НА ГЕРДАНЧЕ

елементи от дърво за изработка на гердан
Елементи от дърво за изработка на гердан.

Най-романтичната идея за подарък за Свети Валентин тази година принадлежи на Михаил Костадинов от София. Той ни изпрати чертежи на малки цветчета и листенца и едно малко сърчице, на което трябваше да гравираме Рали+Мишо. Получиха се наистина мънички листенца - около сантиметър дължина. Притеснихме се да не би да има грешка и се обадихме на Михаил. И той ни каза, че възнамерява да пробие малки дупчици на листенцата и цветчетата и всичко това да стане на герданче. Тези малки листенца и цветенца с хубавото сърчице са една голяма идея, пълна с обич и романтика. Рали е щастливка и им пожелаваме много да се обичат и да запазят романтиката завинаги!

Свещи за влюбени

Уникални сватбени покани
по Ваша идея
Свещи и сувенири за Великден
Сватбени свещи с Вашия
монограм
Поставки за свещи и нестандартни свещници
Сватбени подаръци за
гостите на сватбата
Декоративни свещи
Участвайте в конкурсите за сватбени снимки Свещи с вградено фирмено лого
Идеи за цветовете на сватбата Свещи за ароматерапия
Как се изработва дизайна на Вашите подаръчета Свещи за сватбена декорация и подаръчета
Мнения на експерти Свещи за Коледа

Рекламни подаръци:

Свещи в стъклена чаша
Свещи с вградено лого Свещи "Лъки" с късмет!
Ароматизатори с лого Плаващи свещи - цветя
Свещници с лого Високи свещи
Рекламни сувенири Свещи "Зодиак"

Подаръци за любими хора

Свещи с тракийски мотиви
Подарък-ПОРТРЕТ Свещи - фенери
Горещо обяснение в любов
Подаръци за Вашите деца
ИНТЕРЕСНО:

Декоративни свещи

На кафе с Гала
Свещници и поставки за свещи  
Интериорни свещи Най-необичайните, най-интересните, най-оригиналните и най-креативните идеи на наши клиенти
Рекламни свещи с вградено лого
Ароматерапевтични свещи
Сватбени свещи
Коледни свещи  
Свещи за Великден Мнения на наши клиенти
Свещи в чаша  
Свещи "Лъки" - с късмет! Списания за нас
Плаващи свещи  
Пиларни свещи  
Зодиакални свещи  
Свещи за градината  
Фенерни свещи  
Свещи против комари  
Тракийски свещи  
Ръчно рисувани свещи  

Ароматизатори

 
Ароматизатори за кола  
Ароматизатори "Природа"  
Луксозни ароматизатори  
Ароматни медальони  
Бижута от екоматериали:  
Колекция бижута от дърво  
Колекция бижута от акрил  
Икони  
Изделия за декориране с декупажна техника  
Материали за декорация на картички и покани  
   
Офис аксесоари  
Визитници  
Поставки за телефони  
Поставки за нотни бележки  
Поставки и дисплеи, кутии  
Изкуството на ретуша  
КАРТА НА САЙТА  
   
   
 
гердан от елементи от дърво
Готовото герданче -това е снимката, която ни прати Михаил. Получило се е наистина много нежно, много красиво и романтично. Ето какво ни писа Михаил: "Здравейте, Приложено ви изпращам снимка на готовото герданче. Рали много му се зарадва. Още веднъж благодаря за всичко, което направихте!"
 
     
 

 

Обадете ни се и ще се опитаме да реализираме и най-щурите Ви идеи!

 
     
 

СИ ДИ ЕМ ЕООД

 
 

гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел. : 0889 341 432, 0889 833 777

 
 

office@cdmbg.com, officecdm@yahoo.com

 
     
 
Декоративни свещи | Сватбени подаръци | Сватбени свещи | Сватбени покани | Материали за
сватбена декорация
| Рекламни подаръци | Реклама или антиреклама? | Офис аксесоари
Подаръци за децата | Конкурс за детски снимки | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден
Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природa"
Зодиакални свещи | Плаващи свещи | Колекция бижута | Подаръци за влюбени
Тракийски царе и съкровища| Свещници и поставки | Горещо обяснение в любов | Лъки и златните
четирилистни детелини
| Участвайте в конкурсите за сватбени снимки | Как се изработва дизайна
на Вашите подаръчета
| Изделия за декориране с декупажна техника| НАЧАЛО