Най-необичайните, най-интересните, най-оригиналните и най-креативните идеи на наши клиенти

Огромни свещи

Тази страница е посветена на всички наши клиенти, които бяха толкова изпълнени с нестандартни идеи, желание и ентусиазъм, че не ни оставиха да се откажем или разубедим при създаването на техните подаръци. Защото имаше много трудни моменти, сами можете да видите от снимките и историите, че някои неща са сложни за реализиране. Но с вяра и търпение се получиха удивителни резултати. Благодарим на всички наши клиенти, които вложиха енергия и творчество, като предложиха най-необичайните, най-оригиналните и най-романтичните идеи за подаръци!

Една от най-щурите и невероятни идеи е на Диана от Казанлък. Това крехко на вид момиче е истински вулкан от нестандартни идеи, като в същото време има и волята и търпението да осъществява плановете си. Което е най-важното, защото както е казано - идея без реализация е като птица без крила. Но Диана има и творческо мислене и воля, така, че тя беше основната причина за създаването на две невероятни свещи, всяка от които беше по-тежка от самата булка. Но не само големината на свещите е впечатляваща. Диана ги искаше в два цвята - екрю и венге, в определени по дебелина слоеве и с вграден монограм с инициалите на младоженците. Инициалът трябваше да бъде отлят от восък във същия цвят "венге". Ароматът на свещите беше момина сълза по желание на булката. Всяка от свещите беше с четири фитила. Двете свещи трябваше да бъдат абсолютно еднакви като дебелини на слоевете и цветове. Наистина не бяхме способни да си представим предварително колко великолепни ще се получат тези свещи. Не само огромните им размери - височина от метър и тридесет сантиметра, цялата тази комбинация от слоеве и преплетени инициали беше много впечатляваща. Накрая се наложи да поръчаме специални каси от дърво, с които свещите да могат да се пренасят от едно място на друго. Но пък е било истински фурор на самата сватба и всички гости са били страшно впечатлени. Пожелаваме на Диана много щастие и да запали тези свещи и на златната си сватба!

Много големи свещи с монограмМного големи свещи с монограм.
Много големи свещи с монограмМного големи свещи с монограм.
Свещ - поканаСвещ - покана за сватба.

Първо място в класацията за най-необичайни сватбени покани: свещ - покана. Този абсолютно нестандартен начин избраха Мариела и Иван от София, за да поканят родителите и кумовете си. Не знаем дали има други младоженци в целия свят, които да са имали такива покани. В писмото, което ни прати Мариела пишеше, че са направили голям фурор. И наистина родителите им с право могат да се гордеят, че децата им са толкова креативни и нестандартно мислещи личности!

Свещта е изработена в оранжево с малки шоколадовокафяви кубчета, както беше желанието на булката. В нея е вградена златиста плочка, на която е гравиран текстът на поканата, който булката ни изпрати.

Свещ - ябълкаСвещ - ябълка в черно и бяло.

Булката е в бяло, младоженецът в черно. Но черно и бяло за цветове на сватбата е малко необичайно. Но Цветелина Коцева от Варна доказа, че необичайното може да бъде стилно, изящно и много красиво. Когато ни се обади и каза, че иска за подаръчета на гостите на сватбата си ябълки, но не червени, жълти или зелени, а черно-бели, в първия момент си помислих, че не съм разбрала добре. В крайна сметка се получиха много красиви свещи, лъскави и ароматни.

Ето какво ни написа Цветелина: Искам да Ви благодаря за чудесните свещи, които изработихте за моите гости на сватбата! Тържеството мина и всичко беше перфектно откъм декорация по масите, за което имате и Вие не- малък принос с чудесно направените свещи, точно както си ги представях и аз!! Пращам Ви малко снимки от декорацията на масите и Ви благодаря още веднъж за професионализма, с който работите и определено се отличавате от другите фирми на българския пазар!

Свещи-ябълки
Свещи - ябълки, декорация.
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Интересни идеи на наши клиенти

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате поканите си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!