поставки за свещи

Свещници с имената на младоженците - подарък за гостите на сватбата, който е красив, практичен и носи светлина и аромат.

свещник с имената на младоженците. Студио Лейсис

Поставките за малки свещи са много красив подарък за гостите на сватбеното тържество.

Свещниците са бели или черни на цвят. В тях е вградена златна или сребърна плоча, на която лазерно са гравирани имената на младоженците и дататат на сватбата.

Свещите - цветя могат да бъдат във форма на орхидея, роза или далия.

Свещите са ароматни, а цветовете им се подбират в зависимост от цветовете на сватбата.

Подаръкът е много красив и практичен, защото може да се използва с години и да напомня за щастливия ден на двама млади влюбени.

Свещниците се опаковат с целофан и панделка в цвят по желание на младоженците.

 Свещник с имената на младоженците. Студио Лейсис
Сватбените подаръци за гостите на сватбата на Илияна и Мартин - красиви свещници с вградени сребърни плочки. На сребърните плочки са гравирани имената на младоженците и датата на тяхната сватба. Цветето, което те си избраха беше ароматна свещ - орхидея в бяло и синьо. Подаръците имаха опаковка от целофан и тъмносиня сатенена панделка. Това е един чудесен подарък, който освен, че е много красив и оригинален, също е и практичен и може да се ползва години наред.
 Плаващи свещи- цветя. Студио Лейсис
Свещи цветя - орхидея, роза и далия. Всяко от тези красиви цветя може да се постави на свещниците. Свещите се изработват в цветове по желание на младоженците.
Позлатен керамичен свещник във форма на есенно листо. 
Свещник - златно есенно листо - красив, практичен и оригинален подарък за гостите на есенна сватба. Чаената свещичка може да се подменя, така Вашите гости ще могат с години да ползват този красив свещник и да се радват на светлина и блясък, които да им напомнят за Вашия щастлив сватбен ден! Подходящ подарък е и за гости на златна сватба или юбилей.
 Поставка за свещ с имената на младоженците. Студио Лейсис

Разгледайте още идеи за сватбени подаръци, които можем да изработим за Вас:

Можете да си поръчате подаръци с дизайн по Ваша идея, който сте одобрили и в желаното от Вас количество, в цветове по Ваш избор. При изработката се използват много любов и желание!

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

свещници и поставки за свещи

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!