ново - сватбени магнити от акрилно стъкло

Как се създава дизайнът на сватбените магнити? Задължително се прави предварителна обработка на снимките - снимките се обработват и ретушират безплатно от графичен дизайнер. Ако дизайнът не включва снимка, тогава се предлагат модели в съответствие с темата на сватбата.

сватбен магнит - оригинална снимка на младоженците
Двойка много красиви младоженци, които са клиенти на наши партньори - сватбена агенция "Летен сняг", Стара Загора. Младоженците са хубави, но тениската на младоженеца не е подходяща за направа на сватбени подаръци.
сватбен магнит - ретуширан портрет
Дигитално преработената снимка - младоженецът е "преоблечен" в костюм и са направени някои леки корекции, които променят целия облик на снимката. Сватбеният магнит е подарък, които може да се пази цял живот и трябва да бъде красив!
дизайн на сватбен магнит
Предложение за дизайн на магнитите - подаръци за гостите на сватбата на Даниела и Тодор. Дизайнът се изработва безплатно от графичен дизайнер. Темата, цветовете и формата на магнита са по избор на младоженците.
сватбени магнити - подаръци за гостите
Сватбените магнити могат да се изработят в най-различни цветове, в зависимост от желанието на младоженците. Освен имената на младоженците и датата на сватбата, може да се добави и кратък текст, като например "Благодарим Ви!".
сватбен магнит - лилия
Сватбен подарък за гостите - красив магнит от акрилно стъкло във форма на лилия, с имената на младоженците и датата на сватбата.

Изборът на магнити за подаръци за гостите на Вашето сватбено тържество е едно чудесно решение. Почти всички хора харесват магнити и обичат да си ги колекционират.

Магнитите от акрилно стъкло могат да бъдат в най-различни форми и размери - дали ще бъдат класически правоъгълници, елипси и квадрати или съвсем необичайни форми като сърце, лилия, детелинка, делфинче...Всичко опира до желанията и фантазията на младоженците.

Дизайнът се изработва специално според желанията на младоженците.

Цветовете са в хармония с цветовете на сватбеното тържество.

сватбен-магнит-сърце-две-части-дърво-младоженци-лейсис
сватбен-магнит-младоженци-лейсис
Сватбени магнити - сърце
Формата на магнитите - сватбени подаръци за гостите, може да бъде най-различна: квадрат, правоъгълник, кръг, елипса, сърце... Правили сме дори магнити във форма на четирилистна детелинка. Изборът е изцяло в ръцете на младоженците
Сватбени подаръци - готин дизайн на магнит

Сватбен магнит с дизайн, който е изпратен от младоженците

Дизайнът на този очарователен магнит е направен изцяло от младоженците. Те ни изпратиха готов файл, ние само изработихме магнитите. Много свеж и готин проект, адмирации!
сватбени подаръци - магнит с народни носии

Сватбени магнити с народни носии

Една от най-необичайните и интересни сватбени магнити - младоженците пожелаха на магнитите, които ще подаряват на гостите на сватбата си, да бъдат с народни носии.
сватбени подаръци - магнити сърце
Сватбените магнити си остават едни от най-харесваните подаръци. Каквато и форма и цветове да изберете, дали подаръците ще са със снимка или без снимка - магнитите с акрилно стъкло са оригинален, хубав и траен спомен за близките и приятелите Ви.

Ново - магнити с акрилно стъкло - оригинални сватбени подаръци за гостите.

Акрилното стъкло предпазва снимката и придава дълбочина и блясък, които са много ефектни.

Дали ще бъдат със снимка на младоженците или с анимирани весели фигурки - сватбените магнити с акрилно стъкло са много свеж и хубав подарък за гостите на сватбата! Сватбените магнити могат да бъдат в най-различна форма - квадратни, правоъгълни, кръгли, елипсовидни, сърце... Правили сме дори магнити във форма на детелинка - всичко се изработва в зависимост от желанията на младоженците, в цветовете и темата, която те са си харесали.

Изработката на дизайна, както и корекциите по снимките, са безплатни. Можем да изработим и сватбени магнити с дизайн, предоставен от самите младоженци. Сватбените подаръци - магнити, могат да се опаковат в целофан със сатенена панделка в цвят по избор или в кутийки от луксозен картон, които ние изработваме по размера на сватбения магнит. Сватбените магнити са красив, оригинален, траен и стойностен подарък за гостите на сватбата.

сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

сватбени магнити | лейсис

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!