Ключодържатели със снимка на младоженците

оригинален и практичен подарък за гостите на сватбата

сватбена покана с лилия в  бордо. Студио Лейсис
Красив ключодържател със снимка на младоженците.
Цена: 2,90 лв.
Поръчка през FACEBOOK

Ключодържателите от стъкло са перфектен избор за подарък на гостите на Вашето сватбено тържество.

Ако решите едната или двете страни на ключодържателя да са със Ваши снимки, е добре да си направите професионална фотосесия или да се снимате с телефон с хубава камера.

Качеството на снимките е много важно за крайната визия на подаръка.

Ако не желаете ключодържателите да са с Ваша снимка, то ние можем да Ви изработим дизайн по избрана от Вас тема, в желаните от Вас цветове.

Ключодържателите се опаковат в целофан и панделка в цвят по Ваш избор, като опаковката е включена в цената.

За да поръчате ключодържатели с Ваша снимка или дизайн по Ваше желание, можете да ни използвате информацията за контакт в края на тази страница или
да последвате линка към нашата страница във
FACEBOOK

 Сватбена покана с лилия в шоколадово кафяво. Студио Лейсис
 Сватбена покана с лилия в златно. Студио Лейсис
сватбени подаръци за гостите | Лейсис
Вижте голямото разнообразие от сватбени подаръци за гостите, които студио Лейсис предлага в тон със стила и цветовете на сватбената покана и персонализирани с имената на младоженците и датата на сватбата.
класическа покана в лилаво
Разгледайте сватбените бонбониери и кутийки за сватбените подаръци на гостите на студио Лейсис, изработени от луксозни картони, в цветове и размери по избор на младоженците, с възможност за персонализиране с монограм
сватбени тейбълкарти и плейскарти | Лейсис
Студио Лейсис предлага и изработка на тейбълкарти и плейскарти в тон със сватбената покана, в най-разнообразни цветове, форми и размери. За да бъде сватбената украса стилово издържана до последния детайл!
Сватбено студио Лейсис
При нас можете да поръчате сватбени етикети с форма и размер по Ваше желание. Дизайнът и цветовете се изработват специално, за да бъдат в тон с темата и цветовете на сватбеното тържество.

Ключодържатели - сватбени подаръци за гостите

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате дизайна си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Пишете ни във ФЕЙСБУК
Също можете да ни се обадите на телефон 0889 341 432
или да ни пратите имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!