ароматни рекламни свещи, брандирани с фирмено лого

Защо да подарите ароматна рекламна свещ с Вашето фирмено лого? В подаряването на свещи има голяма символика, защото от столения те носят настроение, светлина и приятен аромат. Свещите задължително присъстват на най-светлите празници - Коледа и Великден, както и на много други събития като годишнини, фирмени партита, рождени дни... Зарадвайте клиенти, партньори и служители, като им подарите уникален подарък - ароматна свещ, брандирана с логото на Вашата фирма.

Повече от десет години основната дейност на фирма СИ ДИ ЕМ ООД е производството на ароматни рекламни свещи. През годините разработихме нови технологии, които ни позволяват да брандираме рекламни свещи с най-различни размери и форма. Всички свещи се произвеждат в нашата фирма и ние гарантираме за качеството им. Много големи фирми ни се довериха за изработката на рекламни свещи с техните брандове и марки. Благодарим на всичките си клиенти за идеите и предизвикателствата.

Разгледайте и други модели на свещи с лого.

изработка на свещи с фирмено лого

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на рекламната свещ с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777