БРАНДИРАНИ РЕКЛАМНИ СВЕЩИ С ВГРАДЕНО ФИРМЕНО ЛОГО. ТЕХНОЛОГИИ ЗА БРАНДИРАНЕ НА СВЕЩИ С ЛОГО НА ФИРМАТА

Брандирането на свещи с лого на фирма е много труден процес, защото всякакви надписи с боя се изтриват много лесно само при леко докосване. Ето защо нашата фирма разработи специална технология, която позволява логото на клиента да се изработи от восък или други материали и да се вгради в свещта, като по този начин се получават много впечатляващи и красиви свещи. Свещта се асоциира със светлина, приятен аромат и романтика. Свещ, брандирана с Вашето лого, със сигурност ще предизвика внимание.

Ароматни рекламни свещи с вградено фирмено лого изцяло от восък

Свещи с лого от восък
Свещ с логото "Merilyn" - една невероятно луксозна и красива свещ, изработена изцяло от восък. Ароматът е много нежен и фин парфюм, от най-скъпите възможни аромати. Свещта е бяла, изградена от стотици малки кубченца, които се правят ръчно в един много бавен и трудоемък процес. Логото е излято от восък и е вградено от четирите страни на свещта. Размерите на самата свещ са също впечатляващи - височината й е двадесет сантиметра и това е една наистина много голяма свещ - луксозен подарък, подходящ за елита на обществото ни. За найната изработка беше необходимо да се разработи цяла нова технология за отливането на логото, но всички усилия си струваха, защото се получи много елегантна и стилна свещ. Това е свещ, която прави силно впечатление и има истинска притегателна сила - едно докосване и вдъхване на нейния аромат и вече желаеш да я притежаваш.
рекламни свещи с необичайна форма
Ароматна рекламна свещ на Wolksvagen. Свещта е в кръгла форма като логото на фирмата, логото на Wolksvagen е излято от бял восък, а самата свещ е синя, с малко по-тъмносини кубчета.
Свещи с вградена гравирана плоча
Ароматна рекламна свещ на Райфайзен банк. Свещта е кубче с размери пет на пет на пет сантиметра. Логото на Райфайзен банк е излято от черен восък, а самата свещ е жълта.

Брандирани ароматни рекламни свещи с вградена гравирана плоча с фирмено лого

рекламни свещи с вградено лого
Стилна свещ за промоция на DEWAR'S. Свещта е бяла с черен кант, вградената гравирана плочка е черна със златни букви
рекламни свещи с вградено лого
Честване на 10 години INNER WHEEL, клуб Ямбол. Гравираната плочка е златна, изрязана по формата на логото, плюс втора плочка с гравиран надпис.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Рекламна свещ на хотел "Мида". Логото е гравирано върху сребърна плочка, вградена в светлосиня свещ с аромат на океански бриз.
ароматна рекламна свещ с вградена златна плоча с гравирано лого
Рекламна свещ ANIMAL RESCUE SOFIA. Логото е гравирано върху златна плочка, вградена в ароматна оранжева свещ.
рекламни свещи с вградено лого
Вграденото лого може да се състои от няколко части. На снимката логото е от две части - сребърна и златна, като черните форми са изградени от восъка от самата свещ.
рекламни свещи с вградено лого
Рекламна свещ ZARA. Логото е сребърна гравирана плочка, изрязана по контурите на надписа ZARA. Свещта е бяла, с вградени стилизирани черни пламъци. Дизайнът е по проект на клиента.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Брандирана рекламна свещ с правоъгълна форма. Логото е гравирано върху златна плочка, която е вградена в свещта. Самата свещ е в тъмнозелени тонове с аромат на борова гора.
ароматна рекламна свещ с вградена сребърна плоча с гравирано фирмено лого
Брандирана рекламна свещ с правоъгълна форма. Логото е гравирано върху сребърна плочка, която е вградена в свещта. Самата свещ е в тъмносини тонове с аромат на океански бриз.

Брандирани ароматни рекламни свещи с пълноцветен печат на фирмено лого

рекламни свещи с вградено лого
Свещ с печат на пълноцветно лого. Логото на фирма "Лудогорско пиле" е толкова детайлно, цветно и красиво, че когато ни казаха, че го искат точно същото, вградено в свещ, в първия момент бяхме малко затруднени. Но желанията на клиента са закон и винаги правим всичко възможно да ги реализираме. Затова се наложи наново да се разработва технология, но всички усилия бяха възнаградени, когато от фирмата ни се обадиха да ни кажат, че много са харесали свещите и са много доволни, че са се обърнали към нас.
рекламни свещи с вградено лого
Изключително нежна и красива рекламна свещ с много хубав аромат. Панделката е с уникален цвят, еднакъв с цветът на логото. Свещите бяха поръчани за коледни подаръци от фирма Roxyma dream и се получиха много стилни - като продуктите на самата фирма.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Рекламна свещ с правоъгълна форма, брандирана с логото на фирма Мебели Виденов. Много красива свещ с ароматен цветен пълнеж в червено - като цвета на самото фирмено лого. Много добра идея е добавянето на адреса на сайта на фирмата.
Ароматна рекламна цвещ с пъноцветно отпечатано фирмено лого
Рекламна свещ Хаджийски и фамилия. Много интересно и забавно лого, което се запомня лесно. Свещта с пълноцветно отпечатано лого е пъстра и атрактивна. Сатенената панделка е в цвят по желание на клиента.

Ароматни рекламни свещи с форма по желание на клиента или логото на фирмата

рекламни свещи с вградено лого
Модел на рекламна свещ с форма - логото на Disbey Channel
рекламни свещи с вградено лого
Свещ във формата фирмен печат, с логото на фирма Colop България
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Рекламна свещ на Shell във формата на самото фирмено лого
ароматна рекламна брандирана свещ във форма на бутилка
Рекламна свещ във формата на бутилка, с красив етикет

Рекламни свещи с вградено фирмено лого- комбинирана технология

рекламни свещи с вградено лого
Свещ с логото на телевизионното шоу на Гала "На кафе". Свещта е много красива, защото самото лого е много изящно и цветно. За направата й са ползвани няколко различни технологии за вграждане на лого и като цяло е много сложна за изработка.
рекламни свещи с вградено лого
Свещ с вградено лого Inter Foods Още една красива свещ, която има много сложен процес на изработка и вграждане на логото.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Свещ с вградено лого "Монтажинженеринг" Една от свещите, които много харесваме. Самото лого е много сложно за изпълнение, но резултатът е много стилна свещ с четири фитила и аромат на борова гора.
Рекламна свещ с необичайна борна, брандирана с фирмено лого
Рекламна свещ на ОББ. Свещта е в стилен тъмносин цвят, а логото е бяло. Формата също е нестандартна. Много луксозна и красива свещ.

Брандирани рекламни свещи с вградено лого - надпис от отделни букви или символи

рекламни свещи с вградено лого
Брандирана рекламна свещ с правоъгълна форма Easy Credit. Логото е двуцветно - червени и сребърни букви, подредени в строго определен ред, от четирите страни на свещта.
рекламни свещи с вградено лого
Брандирана рекламна свещ с правоъгълна форма FLIRT vodka. Свещта е точно пропорционална на размерите на логото на водка "Флирт" и в същите цветове. Опакована е в целофан.
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Брандирана рекламна свещ с правоъгълна форма на фирма "Монтажинженеринг". Проект по идея на клиента, много свежа комбинация.
 Фирмена свещ с лого, ароматна, в черно и златно
Брандирана рекламна свещ с полукръгла форма и логото на Efbet. Свещта е в стилен черен цвят, а логото е от златни букви.

Коледни рекламни свещи с вградено лого и фирмено послание

рекламни свещи с вградено лого
Брандирана рекламна свещ във формата на коледна елха. Логото е вградено в постамента. Самият постамент е поръсен с бели парченца като сняг. Елхата е в преливащи цветове - от бяло към зелено. Ароматът е "борова гора".
рекламни свещи с вградено лого
Брандирана рекламна свещ "Адрес". Свещта е правоъгълна, двуцветна - синьо и червено, с вградено логото на фирмата и пожелание "Весела Коледа"
Рекламни свещи за фирмени подаръци за Коледа и Нова година
Брандирана рекламна свещ FTC. Свещта е правоъгълна, двуцветна - бяло и червено, с вградено логото на фирмата и пожелание за весела Коледа - Merry Christmas!
Коледни свещи с картинка и пожелание
Коледни брандирани рекламни свещи с фирмено лого и послание. Посланието може да бъде най-различно - например "Весели празници!". Свещите могат да се изработят в различни размери - в зависимост желанието на клиента.

Основната дейност на фирма СИ ДИ ЕМ ООД е производството на ароматни рекламни свещи, брандирани с фирмено лого. Разработихме уникални технологии, които ни позволяват да брандираме рекламни свещи с най-различни размери и форма. Всички свещи се произвеждат във фирмата и ние гарантираме за качеството им. Освен свещи с Вашето лого, ние Ви предлагаме и възможността да си поръчате при нас изработка на най-различни фирмени и промоционални подаръци - коледни фирмени картички, свещници, ароматизатори, ключодържатели, магнити или сувенири по Ваша идея.

рекламни свещи с лого

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на рекламната свещ с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777