Рекламни свещи с пълноцветен печат на фирмено лого

Свещите са подарък, който винаги се приема с радост. Има празници, като Коледа и Великден, които без магията на свещите са просто невъзможни. Новата технология за пълноцветен печат, която имаме, позволява да се създават наистина много красиви свещи, без ограничения за идеите Ви.

Свещ с пълноцветен печат Valentin Gold and diamond

Рекламна свещ Valentin Gold and diamond - дизайн, предоставен от клиента

Рекламна свещ с много красив дизайн, изпратен ни от клиента - бижутерска фирма Valentin Gold and diamond. Пълноцветният печат на логото и графичното изображение, прави тази ароматна свещ красив и подходящ подарък за всякакви поводи, празници или като комплимент към клиентите на фирмата.
свещ с лого English Next Door

Когато логото на фирмата е прекалено сложно, съчетава много текст и комбинация от различни цветове, тогава пълноцветният печат е най-ефектното и добро решение за брандиране на свещите. При тази технология няма ограничение за броя цветове или наличие на прекалено малки елементи. Естествено, и графичните изображения се печатат идеално.
брандирани свещи с пълноцветен печат Ouzo Paralia

Брандирани свещи Ouzo Paralia - голямо многообразие от размери

Във фирма СИ ДИ ЕМ ООД произвеждаме голямо многообразие от различни по диаметър и височина свещи, които могат да се брандират с пълноцветен печат. Така всяка фирма може да избере размер според желания бюджет. Друг вариант е да се поръчат по-големи свещи за по-важните клиенти и по-малки - за останалите или за служителите например.
промоционални свещи с пълноцветен печатVenus Concept

Пълноцветен печат върху правоъгълна свещ

Фирмено лого, текст и графика може да се печат и върху правоъгълни / кубични свещи. Свещите трябва да са бели, но могат да имат цветен пълнеж с аромат по избор на клиента. Получава се много интересна и оригинална свещ, тип "Свещник".
Свещ с пълноцветен печат EVA Slims

Рекламна свещ EVA Slims - перфектен дизайн, уникални цветове

Уникално красива свещ с логото на EVA Slims, наистина е невероятна! На снимката е показан първоначалния дизайн, който е много красив с наситените си цветове. Когато дизайнът е перфектен, свещите се получават много хубави.
свещ с лого Eva Slims

Така изглеждат готовите свещи, брандирани с логото и дизайна на EVA Slims, опаковани с красива сатенена панделка - истински желан подарък за феновете на марката и за всички, които ценят красивите неща в живота.
брандирани свещи Audi by night

Брандирани свещи AUDI BY NIGHT - стилни и бляскави на фирменото парти.

При пълноцветния печат свещите могат да се брандират с текст, който се състои от много малки букви. Рекламната свещ Audi by night е много стилна, по дизайн на фирма Porsche Sofia Zapad. Тези свещи бяха поръчани за партито, на което фирмата представи новото Audi by night.
промоционални свещи Serotiapine

Промоционални свещи Serotiapine - оригинално представяне на нов продукт

Ако търсите оригинален подарък за Вашата промоция или искате партито по специален повод да е наистина специално - брандираните свещи с логото на продукта или на Вашата фирма, са нов, нестандартен и практичен подарък.
свещи с цветно лого

Рекламни свещи с пълноцветно фирмено лого - "Лудогорско пиле"

Логото на фирма "Лудогорско пиле" е толкова детайлно, цветно и красиво, че цялата свещ става искряща и атрактивна.
Коледни свещи с пълноцветен печат
Пълноцветния печат позволява с Вашия дизайн и Вашето лого да се брандират различни по размер свещи. Дали искате рекламни свещи за Коледа, за Великден, за промоция, за фирмено парти... вече можете да ги имате цветни и брандирани с Вашето лого и Вашия дизайн.
Свещ с печат на цветно лого
Рекламна свещ с печат на лого на Mitsubishi Motors.
рекламна свещ с печат на лого
Рекламна свещ на фирма Адрес - недвижими имоти

РЕКЛАМНИ СВЕЩИ С ПЕЧАТ НА ФИРМЕНО ЛОГО

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на свещите с лого с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777