Рекламни свещи с лого, изработени в нестандартни форми

Понякога формите на свещите са толкова необичайни, че предизвикват удивление и хората не могат да повярват, че това е свещ. И винаги остават доволни от подаръка.

рекламна свещ с форма - логото на Disbey Channel
Модел на рекламна свещ с форма - логото на Disbey Channel
Рекламна свещ с формата на логото на SHELL.
Рекламната свещ е с формата на логото на SHELL
Свещи - коледна елха голяма
Рекламна свещ във форма на коледна елха
рекламна свещ с форма на бутилка
Рекламна свещ с форма на бутилка
промоционални свещи - снежна топка
Рекламни свещи във форма на офисен печат и напечатано лого на фирма Colop
Свещи - коледна елха малка
Рекламна свещ с форма на хапче и релефно лого на фирма Биомеда.
Свещ - зайче за Великден
Рекламна свещ във форма на Великденско зайче.
Коледни свещи с пълноцветен печат
Рекламна свещ с полукръгла форма и вградено лого на ОББ

Коледни свещи - снежна топка, коледно ботушче, коледна елха. Свещи с пълноцветен печат за Коледа

промоционални свещи - снежна топка
Хубавото на реккламните свещи - снежни топки е, че са ароматни, не се отличават от истинските снежни топки и могат да се направят с най-различна големина - в зависимост от бюджета. Подарък, който задължително предизвиква усмивка - кой не се е бил със снежни топки като малък?
Свещи - коледна елха малка
Рекламна свещ - коледно ботушче. Малка, симпатична и много подходяща за коледен подарък, ако са необходими много бройки на ниска цена. Брандирането може да стане с малка картичка, която се връзва със сатенена панделка на опаковката от целофан. Друг начина за опаковане е в кутийки от луксозен картон с напечатано логото на Вашата фирма.
Свещи - коледна елха голяма
Рекламна свещ - коледна елха. Опаковката е от целофан и сатенена панделка, а брандирането може да стане с малка картичка. Възможно е опаковката да е кутийка от луксозен картон. Елхата може да бъде голяма или малка, с аромат на борова гора или коледна магия.
Коледни свещи с пълноцветен печат
Пълноцветния печат позволява с Вашия дизайн и Вашето лого да се брандират различни по размер свещи. Дали искате рекламни свещи за Коледа, за Великден, за промоция, за фирмено парти... вече можете да ги имате цветни и брандирани с Вашето лого и Вашия дизайн.

Рекламна свещ БИОМЕДА - уникална, нестандартна, оригинална, красива и изцяло по идея на г-н Р.Иванов от "Биомеда"

рекламна свещ с лого на Cinema City

Ако има конкурс за най-оригинална брандирана свещ, то рекламната свещ на фирма "Биомеда" го печели безусловно.

Свещите и дори технологията за тяхното брандиране са идея на г-н Р. Иванов от "Биомеда" и са отлети по формата на истинско хаванче за стриване на лекарства.

Това е един голям, нестандартен и много подходящ подарък за клиентите на "Биомеда" и ние сме много благодарни на г-н Иванов за идеите, подкрепата и възможността да осъществим този наистина оригинален проект!

И разбира се, задължително отбелязваме, че за реализацията на такива проекти е необходимо да се предвиди достатъно време. И най-хубавата идея може да остане без реализация ако не се предвиди технологично необходимото време за нейното изпълнение.

Брандирана фенерна свещ с лого на ДСК

рекламна свещ с лого на дск
Фенерна свещ с логото на ДСК, отлято върху всяка страните й.Свещта е върху поставка от бяло акрилно стъкло.
рекламна свещ- фенерна, с логото на  ДСК
Фенерната свещ със запалена малка свещичка във вътрешността й.
 рекламна свещ с лого на ДСК
Поглед отгоре - вижда се малката чаена свещ, която гори.
Във фенерните свещи се поставя малка чаена свещ, която се запалва. При нагряване фенерната свещ не се топи, а отделя аромат, а логото се вижда на стените й. Предимството на фенерните свещи е, че те могат да се ползват с години, защото не горят. Само се сменят малките свещички във вътрешността им.

Свещите с лого, които са с необичайна форма, са много интересен и желан подарък. Но трябва да се има впредвид, че това са скъпи и луксозни свещи, защото изискават направата на специални калъпи. Също така обикновено е необходимо да се намери реален модел, по който да се изработят самите калъпи. Моделът трябва да бъде в реалният размер, на който трябва да се получат готовите свещи. Също така моделът трябва да е изработен от достатъчно твърд и гладък материал. И не на последно място - технологичното време за изработка е много по-дълго, отколкото на рекламните свещи с цилиндрична или правоъгълна форма.

РЕКЛАМНИ СВЕЩИ С ОРИГИНАЛНА ФОРМА И ФИРМЕНО ЛОГО

Уважаеми клиенти, Вие можете да участвате в процеса на създаване на дизайна на свещите с лого с идеите и желанията си, като моделът се променя и подобрява, докато се получи така, както на Вас Ви харесва.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате желанията и идеите си!


гр. Гурково 6199, ул. Отец Паисий 57, тел.: 0889 341 432, 0889 833 777