сватбени подаръцидекоративни свещирекламни подаръци офис аксесоарисвещи с късмет "Лъки"Подаръци за Коледаподаръци за Великденароматерапевтични свещитракийски свещиефектни ароматизаториароматизатори "Природа" нестандартни бижутаподаръци за влюбени
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com

ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ И СТУДЕНИТЕ ЗИМНИ ДНИ- КОЛЕДНИ СВЕЩИ ЗА АРОМАТ, УЮТ И НАСТРОЕНИЕ

свещ - елха, малка

Очарователна малка елхичка с приятен свеж горски аромат, която изглежда като че ли е леко заскрежена от зимния студ. Направете си малка горичка за декорация, настроение и аромат във Вашия дом.

свещ - елха, голяма

Очарователна голяма елха с приятен свеж горски аромат, която изглежда като че ли е леко заскрежена от зимния студ. За декорация, настроение и аромат във Вашия дом.

фенерна свещ "Зимна приказка"

Фенерна свещ "Зимна приказка" - това е свежият аромат на борова гора и неповторимото усещане да се отпуснеш и наслаждаваш на танца на потрепващите по стените елхички и елени, които танцуват в ритъма на малкото пламъче на свещта.

фенерна свещ "Зимна приказка"

Фенерна свещ "Зимна приказка"- в средата й може да се постави малка чаена свещ и светлината ще прозира през изрязаните в стените елени и елхи, като се отразява по стените. Фенерната свещ не се топи и може да се ползва много дълго време.

свещ "Коледна елха"

Какво е Коледата без коледната елха - със свежия аромат на бор, украсена с разноцветни кубчета и поставена на сглобяема дървена поставка? А свитъка с коледното пожелание ще донесе късмет на всеки. Тази голяма свещ ще гори много дни наред.

свещ "Коледно ботушче"

Малки, симпатични коледни ботушчета - чудесен подарък за децата, за декорация под елхата и за коледно настроение. Въпреки малкия си размер, нежният им аромат ще се усеща, създавайки приятна празнична атмосфера.

свещ "Снежна топка"

Кой е казал, че снегът не може да гори - тези очарователни свещи изглеждат като истински снежни топки, но излъчват аромат и топлина. Подходящ подарък и за някой с когото искате да "стопите леда" във взаимоотношенията си.

свещ с вградени елхи и елени

Ако искате да изненадате и зарадвате децата си или още пазите детската романтика в сърцето си - тези красиви свещи с вградени елхи и елени ще Ви създадат подходящото коледно настроение.

свещ "Весела Коледа"

Оставете на хората без въображение да изпращат картички за Коледа - Вие можете да изпратите на любимите си хора нещо по-добро - коледна свещ-картичка Merry Christmas. Гарантираме Ви, че със сигурност получателят ще бъде впечатлен и зарадван!

свещ UNICATO топка

UNICATO - топка - тези свещи се изработват по специална технология и са абсолютно уникални - няма две еднакви като съчетаване и преплитане на цветовете.

малки плаващи свещи

Малки, разноцветни и ароматни, тези симпатични плаващи свещички ще горят няколко часа, като създават неповторимо усещане за романтика и празнично настроение.

свещ UNICATO

UNICATO - тези свещи се изработват по специална технология и са абсолютно уникални - няма две еднакви като съчетаване и преплитане на цветовете.

свещ UNICATO пирамида

UNICATO- пирамида - тези свещи се изработват по специална технология и са абсолютно уникални - няма две еднакви като съчетаване и преплитане на цветовете.

бели плаващи свещи

Малки плаващи кръгли свещички - за сватби и партита - чудесна комбинация с декоративни цветя и украси. Могат да се изработят в определен цвят и да се ароматизират с аромат по избор.

цилиндрични свещи

Пиларни свещи - цилиндрични или с квадратно сечение - голямо разнообразие от размери и височини, цветове и аромати.

свещи СПИРАЛА

СПИРАЛА - изобразява човешкия живот и развитие, знак на вечна промяна и движение. Всяко завъртане по нея бележи край на един цикъл и начало на следващия.

свещи в чаша

Няма нужда да се тревожите за свещници и поставки - тези многоцветни и ароматни свещи са отлети в стъклени чаши и могат да се поставят навсякъде, където Ви харесва. Малките кристалчета са пълни с аромат, който ще ароматизира цялата стая.

свещ Селена

Селена - богинята на Луната е вдъхновението за този красив комплект от три ароматни свещи, които могат да служат и като оригинално интериорно допълнение.

свещ КОРОНА

Корона - симпатични, разноцветни, ароматни - за всеки ден, за парти, за декорация. Създават празнично настроение и ароматизират.

свещ КЛАДЕНЧЕ

Кладенче - оригинална форма, свежи цветове и приятен аромат - тази декоративна свещ е нещо по-различно.

свещ "4 звезди"

4 звезди за теб - това е името на тази свещ с четири фитила, които наистина ще блестят като звезди за Вашето добро настроение.

 

свещ с кубчета

Декоративни свещи с кубчета - ръчно изработени ароматизирани свещи, 70х80мм, декорирани с разноцветни парченца - за партита, сватби или като интериорно допълнение.

Сватбени подаръци | Декоративни свещи | Рекламни подаръци | Офис аксесоари | Свещи с късмет | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден | Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природа" | Колекция бижута | Подаръци за влюбени
ИСТОРИИ:
Реклама или антиреклама? Горещо обяснение в любов
Лъки и златните четирилистни детелини Тракийски царе и съкровища
  НАЧАЛО
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com