Изработка на Рекламни подаръци. Сувенирна реклама

Зарадвайте Вашите клиенти, партньори и служители с нестандартни рекламни подаръци, създадени специално за Вашата фирма.

Рекламни аромаъни свещи с вградено лого
Рекламни подаръци - ароматни свещи с вградено лого на фирмата. Свещите и сувенирите се изработват в нашата фирма, така че можете да получите луксозни и впечатляващи рекламни подаръци на много добра цена.

Рекламните подаръци са един от най-добрите способи за реклама, защото остават за дълго време пред очите на Вашите клиенти, особено ако са практични или интересни и забавни.

По традиция почти всички фирми избират стандартни рекламни подаръци като химикалка, тефтер и календар.

За да впечатлите клиентите и партньорите си е важно да изберете рекламни подаръци, които са нови, различни и нестандартни.

При нас можете да поръчате изработка на рекламни подаръци по Ваша идея или дизайн.

Материалите, които използваме за изработката на релкамните подаръци са: дърво, стъкло, картон, както и ароматни восъци за рекламните свещи с лого.

Всички рекламни подаръци се брандират с логото на Вашата фирма, като по желание може да се добави сайта на фирмата Ви, телефони за връзка и кратък текст - формен слоган или друг текст по Ваше желание. Рекламните подаръци се изработват специално за Вас, в желаното от Вас количество.

Коледни рекламни сувенири - коледен елен
Коледни рекламни сувенири - еленче с камбанка, която може да е ароматизирана и на нея да е гравирано логото на Вашата фирма.
 Рекламни подаръци - свещници
Рекламни подаръци - свещници.
На снимката свещникът е с коледни мотиви, но може да се изрежат детайли на всякаква тема.

Рекламни подаръци

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате рекламните подаръци, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!