Изработка на оригинални коледни картички

Ако Ви е омръзнало всяка година да си разменяте едни и същи коледни картички с Вашите партньори и клиенти, то ние Ви предлагаме нови възможности за оригинални картички с логото на Вашата фирма.

Свещ в чаша

В България има няколко печатници, които предлагат красиви коледни картички. По-голямата част от фирмите си поръчват от тях и много често се случва да получим същите картички, които сме изпратили. Друг вариант е да се поръча специален проект на печатницата, но се искат по-сериозни количества като заявка.

Ако искате да изпратите картички, които са направени само и единствено за Вашата фирма и не приличат на печатани в печатница, то ние можем да Ви предложим идеи и дизайни, от които да си изберете.

Всички картички се изработват от луксозни картони, като самата изработка е комбинация от най-съвременни технологии и много ръчна работа.

Картичките ще бъдат брандирани с логото на Вашата фирма и при желание от Ваша страна можем да напечатаме и текста, който смятате за подходящ, така, че да остане само да ги подпишете и да ги изпратите на Вашите клиенти и партньори.

Пишете ни officecdm@yahoo.com , за да Ви изпратим снимки на нови модели, които още не са качени на сайта. Също така можем да изработим картички по Ваша идея или Ваш дизайн.

Коледна картичка с елен и елхиКоледна картичка с елен и елхи.
Коледна картичка с елхичкаКоледна картичка с елхичка.
Коледна картичка с коледна звездаКоледна картичка с коледна звезда.
Коледна картичка със снежинкаоледна картичка със снежинка.
Свещ - коледна картичка със снежен човекСвещ - коледна картичка със снежен човек или дизайн по Ваш избор, които ние можем да Ви изработим безплатно или Вие да ни изпратите. При нас можете да поръчате свещи, красиви като коледни картички - едновременно картичка и ароматен подарък в духа на Коледните празници.
Коледни сувенириИзработваме и нестандартни коледни сувенири - като тези ароматни играчки за елха, изработени от дърво. На играчките е гравирани логото на фирмата, Към играчките по желание, можем да Ви изработим и кутийка - коледно ботушче с отпечатано Вашето лого.

Коледни картички за фирми

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас цветове, форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате картичките си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!