сватбени подаръцидекоративни свещирекламни подаръци офис аксесоарисвещи с късмет "Лъки"Подаръци за Коледаподаръци за Великденароматерапевтични свещитракийски свещиефектни ароматизаториароматизатори "Природа" нестандартни бижутаподаръци за влюбени
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com

ЗА БЪДЕЩИТЕ БУЛКИ

Нека да дадем живот на Вашите идеи за фирмено лого или сватбена гравюра!

Всеки човек е уникален, с различна ценностна система и собствени критерии за важните неща в живота. Всеки има представа как би искал да изглеждат нещата, но не всеки има възможност да ги реализира в действителност. Причината е в динамичния живот, който водим - човек просто няма време да научи, разбере и асимилира цялата тази информация, която ни залива.

Ако Вие знаете какво искате, но нямате време да посещавате курсове по графичен дизайн и компютърна графика - оставете ние да поработим върху Вашата идея. Една скица, драсната на ръка, кратко обяснение, снимка - отправната точка може да е съвсем схематична. Вие ще прецените дали крайният резултат Ви удовлетворява или искате нещо да се доизпипа. Важното е на Вас да Ви харесва и да знаете, че това е, което сте искали.

Всичко става в няколко прости стъпки. Ето един пример:

client's idea

Изпращате ни Вашата идея - нарисувана на ръка скица, кратко обяснение, снимка или какъвто и начин да изберете, за да илюстрирате какъв искате да бъде крайния резултат, каква символика да носи и кое е важно да се подчертае.

=============

В примерната схема в ляво, която получихме от Габриела от София, са скицирани инициалите на бъдещите младоженци, като буквата "С" гальовно обгръща и пази "Г"-то, така, както Стоян ще обича, пази и защитава Габриела.

 

Ние Ви изработваме един или два дизайна на база Вашата идея. Вие избирате кой от тях да се реализира. Графичния дизайн на проекта е безплатен за Вас.

=============

Дизайна в дясно показва как е разработена идеята на Габриела. Тя одобри първия вариант, в който буквите са преплетени една в друга, както и Габриела и Стоян ще преплетат и свържат съдбите си.

design
air freshenerair freshener

И накрая - крайният продукт - медальон от гравирано дърво, напоено с нежен аромат, едновременно сувенир, ароматизатор и незабравим спомен!

===============================

Ето какво ни написа Габриела, когато получи пратката си с готовите ароматизатори:

"Здравейте!

Просто исках да Ви информирам, че получих медальоните. Много съм доволна. Благодаря за оказаното съдействие.Надявам се, че пак ще имаме поводи да работим съвместно.

Със сигурност ще ви препоръчам и на други мои приятели.

До скоро,

Габриела"

 

Не е задължително да изберете гравиран медальон за подарък на Вашите гости. Можете например да им подарите свещ в желан от Вас цвят и аромат, която да бъде с вградена гравирана плочка с Вашите инициали или дизайн по Ваш избор. Плочките могат да бъдат в сребро и черно или в злато и черно.

 

   

Всеки предмет е зареден с енергия, която е толкова по-голяма, колкото повече удари на сърцето са били необходими за неговата изработка. Всички подаръци, които Ви предлагаме се изработват ръчно, с желание да доставят удоволствие и радост. Така, че ако нещо Ви е харесало – не се колебайте да се свържете с нас и ние ще го изработим специално за Вас.


Надяваме се, че намирате идеите, които Ви предлагаме за интересни, оригинални и нови, но има и още едно важно основание да ни се обадите – ние сме ПРОИЗВОДИТЕЛИ. Ако ни се обадите, получавате цени на производител!!!

Получавате изработени специално за Вас подаръци, в цветове и аромати по Ваше желание, безплатни услуги на професионален графичен дизайнер, бързо обслужване и неща, изработени с много любов и внимание. Обадете ни се и ние ще направим всичко възможно да останете доволни!

Пишете ни или позвънете:

officecdm@yahoo.com , office@cdmbg.com , 0889 341 432, 0889 833 777

Освен подаръци за гостите, ние предлагаме и подаръци за самите младоженци, които ще им останат спомен за цял живот.

Повече информация на страницата: ПОДАРЪЦИ ЗА ВЛЮБЕНИ

Сватбени подаръци | Декоративни свещи | Рекламни подаръци | Офис аксесоари | Свещи с късмет | Подаръци за Коледа | Подаръци за Великден | Аромати и зодии | Тракийски свещи | Луксозни ароматизатори | Ароматизатори "Природа" | Колекция бижута | Подаръци за влюбени
ИСТОРИИ:
Реклама или антиреклама? Горещо обяснение в любов
Лъки и златните четирилистни детелини Тракийски царе и съкровища
  НАЧАЛО
"СИ ДИ ЕМ" ЕООД, гр. Гурково 6199, ул. "Отец Паисий Хилендарски" 57
тел. 0889 833 777, 0889 341 432, факс: 04331 2198, e-mail: officecdm@yahoo.com, office@cdmbg.com