Запечатайте Вашето любовно обяснение върху дърво, подарете на любимия си Ваш портрет!

Александрина - едно много красиво момиче
Александрина едно наистина много красиво момиче с нежна и поетична душа. Тя е момичето, което ни изпрати най-пламенните и искрени любовни стихове, които да гравираме на обратната страна на нейния портрет - подарък за мъжа на сърцето й. Тя успя да направи незабравим подарък на любимия си, въпреки, че дори не беше в България.

ОБИЧАЙ МЕ... Обичай ме дори да те е страх
и целият свят силно да крещи,
че твоята любов към мен е грях,
и никой няма да ти го прости...
Обичай ме! Макар сега да нямам
богатства, и във шепите жълтици-
Сърцето мое – цяло ти го давам,
вземи и мойте влюбени зеници!
А после погледни през тях и виж,
как тебе виждам с моите очи,
бях в Милано и в Париж,
но за мен Светът – това си просто Ти!
Обичай ме...дори да те изгарям
със любовта, която ме убива
не спирам да те искам и повтарям:
От тебе обич няма по-красива!
Обичай ме... Тъй както можеш ти -
обсебващо, разтапящо и романтично...
Пронизвай ме с любовните стрели
и карай да се чувствам по-различно.
А някой ден, когато дойде края
на дните ми, по теб в които тичам -
пак ще се преродя, защото зная,
че Бог ме е създал да те обичам!
Обожавам те, Любов моя !!! За теб живея ...

Портрет на Александрина
Това е графичния портрет, който изработихме и който беше гравиран върху дърво за подарък на любимия на Александрина. Интересното е, че тя не беше в България, когато поръчваше портрета, но успя да организира всичко, така, че нейния любим получи подаръка си на точната дата. Ето какво ни написа Александрина: "Благодаря от все сърце на Вас и на целия Ви екип! Изключително много харесаха портрета! Той успя да компенсира отсъствието ми и да очарова единствения човек, когото обожавам! Благодаря за пожеланията, нека те да бъдат и за Вас, защото всеки човек има правото да обича и да бъде обичан! А. Янева"
Най-горещото обяснение в любов за Свети Валентин е на Деси
За Свети Валентин безспорно най-горещото и най-страстното обяснение в любов принадлежи на Десислава Игнатова. Текста на самото обяснение е в дясно, а по-долу сме поместили снимка на плочката от дърво, на която гравирахме портрета на Деси и Виктор и това наистина красиво обяснение в любов. Деси е много талантлива и креативна млада дама, тя сама ни изпрати проектите как иска всичко да бъде изработено и гравирано.
Обяснение в любов, гравирано върху дърво
Обяснение в любов, гравирано върху дървена плочка, с портрет на влюбените от другата страна на плочката и цветни орнаменти за декорация.

Най-горещото обяснение в любов за Свети Валентин

Обичам начина, по който ти ме галиш! Обичам начина, по който ми говориш! Обичам, когато ме гледаш в очите и аз потъвам в тъмното на твоите очи! Обичам да те гледам как спиш, обичам да усещам как бие сърцето ти! Обичам целувките ти! Обичам, когато твоя мирис остава по мен! Обичам всичко, което правиш с мен! Обичам начина, по който ме гледаш! Обичам начина, по който ме караш да се чувствам и да изтръпвам цяла,когато те видя! Обичам това чувство на гъдел в корема от предстоящата ни среща! Обичам, когато ти усещаш, че имам нужда да чуя гласа ти и ми звъниш пръв! Аз просто те обичам, защото ме караш да се чувствам така както никога досега! Обичам сънищата си, защото ти си в тях! Обичам да се будя и заспивам с мисълта за теб! Обичам всяка секунда прекарана с теб! Обичам, когато чувствам, че си до мен, когато телата ни се допират.. Обичам когато правим любов! Обичам, когато чувствам, че съм всичко за теб! Обичам ръцете ти, очите, устните, дори гласът ти! Обичам всичко в теб, защото е прекрасно! Обичам те, защото винаги знаеш от какво имам нужда и ми го даваш! Обичам те, защото си истински! ВИНАГИ БЪДИ ТОВА, КОЕТО СИ СЕГА! ОБИЧАМ ТЕ ТАКЪВ! И ТЕ ИСКАМ ЗАВИНАГИ!!!

Портрет, гравиран върху дърво - спомен за цял живот

В живота може би най-трудното нещо е да откриеш своята липсваща половинка, с която заедно да споделите живота си, борейки се рамо до рамо с трудностите и празнувайки заедно победите. И ако сте от щастливците, постигнали тази цел, Вие наистина сте за завиждане. Без значение на колко сте години, животът Ви преобразява и трябва задължително да оставите отпечатък върху нещо, което да не се промени с годините и да запази спомена за вашата обич.

Ето каква възможност имате:
1. Изпращате ни снимките си - на office@cdmbg.com или на: officecdm@yahoo.com . На снимките може да сте заедно или поотделно.

2. По вашите снимки художник изработва графичен портрет.

3. Изпращаме Ви графичния портрет за одобрение.

3. След одобрение от Ваша страна, портретът се гравира върху дърво, във форма и с декорации по Ваш избор. На обратната страна на портрета се гравира текст по Ваше желание.

4. Получавате Вашия портрет, с който да изненадате любимия си, а Вашето любовно обяснение е гравирано на обратната страна. Това е подарък, който със сигурност ще се пази завинаги.

5. Цена: 75 лв.
Цената включва изработката на графичния портрет, материал, гравиране и рязане. В цената е включено гравиране на текст по Ваш избор на обратната страна, поставка и опаковка от целофан и панделка.

портрет на двама хубави младоженци
Гравиран портрет с елипсовидна поставка.
 портрет на двама красиви влюбениНа тази снимка портретът е с ажурно изрязани крачета.
 снимка на двама хубави влюбени
Една много красива двойка млади влюбени с хубави щастливи усмивки. Момичето се казва също Александрина - всички Александрини ли са красавици?
 портрет на двама красиви влюбени

Портретът на Вас двамата е най-хубавия начин да кажеш "Обичам те!"

портрет на Ивета Фотева
гравиран портрет на Ивета Фотева
снимка на влюбени
портрет на двама влюбени, гравиран върху дърво

Ако нямате обща снимка заедно, изпратете ни снимки, на които сте поотделно

победители в конкурса "Най-влюбен поглед"
Тази снимка на Габриела и Стоян от София спечели първо място в конкурса за сватбени снимки "Най-влюбен поглед'
двама влюбени - Габриела и Стоян
Габриела и Стоян. От двете снимки се получи супер елегантен и стилен портрет. На поставката е гравирано "Първо място. Конкурс за сватбени снимки"
портрет на Габи и Стоян
 снимка на двама хубави влюбени

Една много романтична история - писмото на Румяна Стоянова

Това е снимката на Румяна и Свилен, а писмото на Румяна цитираме точно:
"...Преди повече от 15 години почина моят баща (аз бях глезеничката на татко) и аз реших, че вече няма смисъл да живея с майка си, защото всичко в този дом (вече беше само апартамент, не дом) ми напомняше за щастливите моменти с моя баща. Един ден просто станах, събрах си багажа и заминах за Варна (имах познат-син на приятелско семейство). Вечерта в квартирата на този приятел имаше студенско купонче, на което се запознах с настоящият ми съпруг (в най-подходящия момент-и се превърна в мой ангел пазител)-бях объркана, не знаех какво да правя, бях свикнала каквото си пожелая да го получавам без никакво усилие-именно той беше човека, който ме убеди да се прибера и да завърша образованието си (бях в 8-ми клас). И така годините се нижеха, аз правех глупост след глупост, но винаги в трудни моменти до мен беше Свилен (така се казва настоящият ми съпруг), измина доста време преди да осъзная, че единственият мъж които наистина ме цени, желае и прави всичко аз да се чувствам добре е именно той. През 2000-та сключихме граждански брак и до днес мога да кажа, че това е човека които ме изгради като личност и ме убеди,че мога и сама да се справям с трудностите на живота, но той винаги ще е до мен.Така че с гордост мога да кажа,че щастливката съм аз, защото имам най-прекрасният съпруг до себе си (да не си помислите,че минаваме без някоя и друга разправийка) и вече 10 години не пропускам да му кажа и докажа колко много го обичам и му благодаря че е до мен.........Вие ще ми помогнете този път да го направя по  по-различен и оригинален начин. Благодаря Ви, че с идеите си помагате на хора като мен!"

Румяна ни изпрати това писмо, защото искаше да подари на съпруга си техен портрет, на който са заедно като изненада за рождения му ден. Портретът, който им направихме, беше получен от Свилен точно на рожденния му ден и наистина е бил една много хубава изненада.

Да направиш горещо и оригинално обяснение в любов пред човека, който кара сърцето ти да тупти по-бързо и умът ти да се рее в облаците, съвсем не е лесна работа. Точно в момента, когато трябва да произнесеш съдбовните думи, може да се окаже, че езикът ти се е вързал на фльонга, а цялата красива и убедителна реч, която си репетирал дни наред, е изхвръкнала от главата ти и нищо смислено не можеш да изречеш.

Освен това обясненията в любов никога не трябва да са тривиални, обикновени и безлични. Мястото, обстановката, настроението – всичко има значение, особено когато наистина държите на човека до себе си. Но ако искате той да запомни всичко за цял живот, най-важното е да подарите нещо, което да го впечатли и очарова. И това не е задължително да е диамант или перлена огърлица. Подаръкът Ви може да не е скъп, но трябва да е направен специално за Вас и за Вашата любов, да е нещо, за което той или тя може да разказва /и да показва/ на приятели, предизвиквайки техния интерес и внимание, нещо, на което и двамата ще можете да се радвате и което ще Ви напомня за един от най-хубавите моменти в живота Ви.

Затова Ви предлагаме уникална възможност - да подарите портрет, гравиран върху дърво, а Вашето любовно обяснение да бъде гравирано на обратната страна.

А ето и няколко текста, които могат да бъдат гравирани от обратната страна:
=====================================
AMOR OMNIA VINCIT! - "Любовта побеждава всичко!"
=====================================
Кое е трудно да се скрие?
Огънят. Той свети нощем.
Над него денем дим се вие
и от далеч се вижда още.
Тъй трудно също се прикрива
и любовта. Стаена даже
тя в зениците ми избива
и може всичко да ти каже.>

“Признание” (Гьоте)
=======================================================
Най-същественото е невидимо за очите, то се вижда само със сърцето. Обичам те!
=======================================================
С тебе ни събра случайността,
а можеше нима да се разминем?
Ти щеше да останеш непознат,
аз нямаше да знам, че съществуваш,
аз нямаше да чувствам топлината
на устните, които ме целуват.
Аз нямаше да чувствам твойто рамо
и да се будя сутрин в твоите прегръдки...
С тебе ни събра случайността
един за друг със тебе сме родени.
И така ще извървим пътя на живота,
заобиколени от обичта ни споделена!
=========================

Обадете ни се и ще създадем заедно най-хубавия подарък за любимите Ви хора!

Горещо обяснение в любов

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се изработва в студио "Лейсис" в желаните от Вас форми и размери, с желаните от Вас текст и персонализация. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате портрета си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се на телефон 0889 341 432
или ни пратете имейл на officecdm@yahoo.com
и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем да реализирате мечтите и идеите си!